Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 13/4


Spela!
Datum: Tisdag 2021-04-13 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag, vecka 15. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till varje match.


Europatipset tips vecka 15 med fotboll från Champions League, Championship, Superettan och League One! Lite som det vanligtvis ser ut på en tisdag och onsdag, och med det sagt så tycker vi att vi sparkar igång analysen – spelförslag och tips till alla 13 matcher! Stort lycka till.

1. Chelsea – Porto, 1

Vi trodde Porto skulle ha betydligt mer att säga till om i den här kvartsfinalen, men som det ser ut nu så kommer Chelsea att göra historien kort med Porto, drömläge här inför returen i och med att man har en 2-0-seger med sig in. Perfekta förutsättningar, och därför tror vi också Chelsea vinner den här matchen – Proto får det svårt med att balansera en tokoffensiv med ett stabilt försvarsspel, spik!

2. PSG – Bayern München, X2

En otrolig fotbollsmatch var vad vi fick bevittna för en vecka sedan när dessa två lag ställdes mot varandra i Tyskland. Otroligt att Bayern inte fick med sig mer till slut, visst är Lewy avgörande men att det skulle vara så här tydligt, trodde vi inte. Vi väljer dock fortsatt att tro på kollektivet Bayern, den här kvartsfinalen är långt från avgjord, trots 3-2 på Allianz Arena. X2 testas!

3. Rotherham – QPR, X2

Rotherham är det laget i Championship som plockat allra minst poäng på hemmaplan den här säsongen, blott 15 stycken. Otroligt svaga siffror, och därför bör ett QPR, som närmst gjorde historien kort med Sheffield W (4-1) ha en god chans här, trots spel på bortaplan alltså. X2 blir vårt val.

4. Sheffield W – Swansea, 2

Formsvackan var onekligen ett faktum för Swansea inför lördagens möte mot Millwall men väl där studsade man äntligen tillbaka och agerar fortfarande favorit till att knipa en playoff-plats till PL. En direktplats lär det dock inte bli, men så länge möjligheten finns så lär man gå för det – speciellt när nästjumbon Sheffield W står för motståndet. Vi testar spiken.

5. Sundsvall – Helsingborg, 1X

Det är som bekant alltid tufft med premiärer och speciellt i en liga som Superettan, onekligen. Dessutom är det så att just Sundsvall och Helsingborg är dem stora favoriterna i år, därför väljer vi helt enkelt att gå på hemmaplansfördelen och klickar in 1X – bör räcka!

6. AFC Wimbledon – Ipswich, X2

AFC Wimbledon är ett av dem svagare lagen i League One och har bara ett poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket, annorlunda ser det onekligen ut för Ipswich som parkerar på en åttondeplats i tabellen, med blott tre poäng upp till playoff-spel. Tabelläget säger allt här, därför faller också valet på X2.

7. Blackpool – Accrington, 1

Accrington mår inget bra just nu och bättre blev det inte i helgen när de noterades för en storförlust mot bottenlaget AFC Wimbledon (5-1). Vi har därför väldigt svårt att se att de ska kunna åstadkomma något mot ett formstarkt Blackpool, på bortaplan. Given spik här när Blackpool jagar en plats i Championship nästa säsong.

8. Crewe – Portsmouth, 1 2

Portsmouth agerar stora favoriter i match nummer 8 och det tänker vi utnyttja, då Crewe onekligen bevisat att de kan vinna fotbollsmatcher under dem senaste veckorna. Dessutom fick sig Portsmouths goda trend en ordentlig smäll senast när de föll mot Burton med 2-1. Det kan mycket väl orsaka ytterligare ett poängtapp – Crewe är alltså streckade till 7% just nu. Vi testar!

9. Doncaster – Burton, 1X2

Vidöppen tillställning i vår bok, Doncasters form är urusel just nu men trots att Burton faktiskt gått och vunnit två raka matcher inför tisdagens möte så är de, allt annat än ett stabilt bygge. De infinner sig först på en 18:e plats i tabellen och det vittnar om att man har stora brister, vi plockar med samtliga tecken här.

10. Oxford United – Shrewsbury, 1X

Oxford United har fortfarande en realistisk chans att nå en playoff-plats i den här serien med sex matcher kvar att spela. Det har inte Shrewsbury, de infinner sig i ingenmansland och därför väljer vi hemmalagets sida. Motivationsfaktorn får bli avgörande här – 1X ska räcka.

11. Wigan – Sunderland, X2

Sunderland har bara förlorat 1 av sina 15 senaste matcher sett till alla tävlingar och infinner sig på en tredjeplats i tabellen, addera därtill att de har en direktplats till Championship i sina egna händer inför den här matchen. Wigan finner vi samtidigt under nedflyttningsstrecket och det säger allt om skillnaden, X2 ska räcka gott!

12. Dortmund – Manchester City, 2

Det är Champions League och det är kvartsfinal vilket uppenbarligen öppnar upp för en skräll, när väl Manchester City infinner sig på banan, men! Inte den här gången, tror vi. Vi har svårt att se att City inte ska besegra Dortmund på onsdag, de har med sig en vinst från första mötet och kan spela på resultatet. Klasskillnad dessutom. Addera därtill att Håland inte varit i slag under dem senaste veckorna. Spik!

13. Liverpool – Real Madrid, 1 2

Zidanes Real Madrid är minst sagt otroliga och uppenbarligen är de också, när de väl bestämmer sig ett av världens bästa fotbollslag. Nu har man besegrat både Liverpool (3-1) och Barcelona (2-1) under dem senaste dagarna, och därför räknar vi heller inte bort dem här, de kan spela på resultatet vilket är en tydlig fördel, Liverpool behöver samtidigt hitta den perfekta balansen här, dvs. att göra minst två mål, utan att släppa in något. Det talar för en vidöppen matchbild på onsdag. Gaffel!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se