Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 9/3


Spela!
Datum: Tisdag 2021-03-09 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag, vecka 10. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.


Europatipset tips, vecka 10, med Champions League-fotboll på kupongen! Dock hittar bara två matcher hit, och resterande fotbollsmatcher plockas från Championship och League One, vilket givetvis gör utmaningen stor. Vi testar och går självklart som alltid för 13 rätt – spelförslag och tips till alla 13 matcher finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

1. Juventus – Porto, 1

Juventus ska försöka vända på ett 2-1-underläge i Turin under tisdagen och bör väl ändå ha väldigt goda chanser att göra det, tycker vi. Det är här i Turin som de trots allt är som allra starkast och det är heller inga siffror som helst de målat upp här under dem senaste veckorna, utan Juve vinner i princip match efter match i Turin, mot tufft motstånd. Oberoende på hur det samtidigt ser ut på bortaplan. Här är man nästan en garanti. Spik!

2. Dortmund – Sevilla, 1X

Borussia Dortmund och främst Håland växlade upp ordentligt borta i Sevilla och lyckades få med sig ett 3-2-resultat vilket givetvis ger Dortmund en stor fördel inför tisdagens avgörande fight. Kryss räcker, men även en 1-0-förlust, för att ta sig vidare och med dessa förutsättningar förväntar vi oss att Dortmund bjuds på en trevlig matchbild här, en matchbild som kommer passa dem väldigt bra. 1X.

3. Braga – Guimaraes, 1

Det handlar i år varken om Porto eller Benfica när det kommer till den absolut största guldkandidaten här i Portugal, utan det är numer Sporting Lissabon som leder serien, och gör det överlägset. Braga agerar tabelltrea, men med en andraplats i sina egna händer inför den här matchen. De besegrade dessutom just tabelltvåan Porto senast, det tror vi resulterar i ytterligare en trea för Braga på tisdag. Generöst motstånd, trots allt.

4. Blackburn – Swansea, X2

Swansea har två matcher mindre spelade än Watford vilket betyder att man har direktplatsen till Premier League i sina egna händer inför tisdagens möte. Två raka segrar är dessutom ett faktum för Swansea, som uppenbarligen mår riktigt bra just nu. Segervittring, och därför ska bara en trea inkasseras mot ett formsvagt Blackburn. Dock så är det Championship och ett bortagäng som är i fokus, därför plockar vi med krysset.

5. QPR – Wycombe, 1X

Wycombe agerar fortsatt tabelljumbo i Championship och har numer även noterats för tre raka nederlag här i ligaspelet, mot Stoke (2-0), Watford (2-0) och Norwich (0-2). Noll gjorda mål alltså, vilket givetvis är svagt men motståndet har samtidigt varit väldigt tufft, på tisdag sänks svårighetsgraden något snäpp i jämförelse med Watford och Norwich åtminstone. Vi tar med krysset och håller en extra tumme för just det tecknet – QPR är i skrivande stund streckade till 84%(!). Måste utnyttjas.

6. Peterborough – Hull, 1

Seriefinal i League One men där hemmalaget och tabelltvåan Peterborough står på två matchen mindre spelade, samtidigt som bara två poäng skiljer lagen åt. Peterborough är dessutom seriens bästa lag på hemmaplan, här har de vunnit 12 av 15 matcher samtidigt som man alltså bara förlorat en enstaka match. Addera därtill +23 i målskillnad, Doncaster som har seriens andra bästa siffra har +13. Det säger allt om Peterboroughs kraft här på hemmaplan. Spik!

7. Portsmouth – Sunderland, X2

Det skiljer inte alls mycket lagen åt sett till poängskörden men dagsformen sticker ut här, där Portsmouth ser ut att ha tappat rejäl med fart under våren. De kommer närmst från en storförlust mot Northampton, men föll även i omgången innan, mot Doncaster, vilket betyder att de bara vunnit en av sina sex senaste matcher inför tisdagens möte. Annorlunda ser det ut hos Sunderland, som i princip flyger fram i den här serien, de vinner match efter match. Vi klickar in X2.

8. Ipswich – Lincoln, X2

Lincoln har bara två poäng upp till direktplatsen som betyder spel i Championship nästa säsong och addera därtill att de är det laget i League One som presterat allra bäst på resande fot. 10 segrar av 15 möjliga har man här på bortaplan, dessutom +14 i målskillnad, vilket onekligen sticker ut. Det blev även storseger mot Crewe senast och det får oss att känna oss trygga med X2 här. Ipswich vinner inte den här matchen.

9. Crewe – Doncaster, 1X2

Doncaster har överlag presterat bättre än Crewe den här säsongen och står dessutom på två raka segrar, samt med en kvalplats till Championship intakt, inför den här matchen. Men det går inte att blunda för hemmaplansfördelen i den här serien, för även fastän hemmalaget inte direkt övertygar just nu, så förlorar de ändå väldigt sällan på hemmaplan. Bara fyra lag i serien har presterat bättre än dem på hemmaplan den här säsongen. Given helgardering!

10. MK Dons – Blackpool, X2

Det skiljer inte avsevärt mycket poäng mellan dessa två lag men sett till dagsformen så presterar MK Dons och Blackpool väldigt olika just nu. MK Dons har målat upp direkt oroväckande siffror här på slutet, med blott ett poäng på dem fyra senaste omgångarna, samt med 11 insläppta mål i dessa 4 matcher. Man ser ut att vara helt urslag just nu vilket får oss att klicka in X2 – Blackpool är obesegrade i fem raka omgångar.

11. Fleetwood – Gillingham, 1 2

Segervittring i båda läger då både Fleetwood och Gillingham vunnit en del här på slutet, de kliver dessutom båda in här med två raka segrar och är alltså inne i en positiv trend. Vi kommer därför att testa gaffeln i match nummer 11, det känns vidöppet på förhand och varken hemmalaget eller gästerna går att räkna bort! Fint värde på gästerna dessutom, tvåan måste med!

12. Swindon – Oxford United, X2

Oxford United har bara förlorat en av sina sju senaste matcher här i League One, förlusten kom dessutom mot Portsmouth vilket helt klart är ett tuffare motstånd än vad Swindon är, vilket får oss att tro på att gästerna plockar nya poäng på tisdag. Addera därtill att Oxford numer bara har fem pinnar upp till kvalplatsen till Championship. Swindon? De har en pinne ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. X2!

13. AFC Wimbledon – Burton, 2

Det skiljer möjligtvis bara fyra poäng AFC Wimbledon och Burton åt i tabellen men någonting har samtidigt hänt med detta Burton, som onekligen ser ut att ha blivit ett helt nytt lag i dem senaste omgångarna. De har numer vunnit fyra raka matcher här i League One och dessutom mot tufft motstånd, här närmst besegrade man tabelltvåan Peterborough bland annat, därför bör man väl ändå ha goda chanser här när man nu ställs mot nästjumbon Wimbledon? Vi testar spiken!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se