Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 16/1


Spela!
Datum: Lördag 2021-01-16 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 2. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 2, med 4 matcher från Premier League och 9 från Championship – och trevligt är det onekligen att det slängs in en extra fight från PL den här lördagen.

1. Leicester – Southampton, 1X

Southampton stod för en riktig skalp mot Liverpool i den senaste ligaomgången här i Premier League, men trots detta väljer vi alltså bort tvåan i match nummer 1, detta eftersom att man agerar bortalag och ställs mot ett ny tuff motståndare i Leciester. Dessutom är det ett formstarkt Leciester vi har framför oss, 1X bör därför räcka gott här.

2. Fulham – Chelsea, 2

Trots alla problem hos detta Chelsea väljer vi att spika dem här på Craven Cottage, Fulham är trots allt det sämre laget och har dessutom noterats för fem raka poängtapp. Chelsea bör ha en god chans att studsa tillbaka här.

3. Leeds – Brighton, 1

Brighton är helt under isen just nu och infinner sig först på en 17:e plats i tabellen, med blott tre poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. På sin plats att nämna är dessutom det faktum att Fulham spelat två matcher färre än Brighton, det betyder att Brighton mycket väl kan landa in under strecket här framöver. Det säger väl allt, Leeds är bättre och spelar på hemmaplan. Spik!

4. West Ham – Burnley, X2

Vi går emot favoriten och trycker in X2, och detta gör vi eftersom att Burnley sakta men säkert börjat hitta tillbaka till formen, samma form som de tenderar att landa in i där de ändå ser väldigt stabila ut bakåt. Mot United senast blev det bara en uddamålsförlust, och innan dess så hade man noterats för tre segrar på sina fyra senaste matcher. X2.

5. Blackburn – Stoke, 1X

Tät kamp så här på förhand men det går samtidigt inte att blunda för Stokes usla form här på slutet, de infinner sig förvisso före Blackburn i tabellen, men har bara vunnit en av sina nio senaste matcher – sett till alla tävlingar. Det är en siffra som sticker ut. 1X.

6. Cardiff – Norwich, 2

Tabellettan Norwich stormar mot spel i Premier League och kommer högst troligt även att säkra det kontraktet längre fram. Vinst senast, vilket innebar att man studsade tillbaka efter att ha noterats för två raka poängtapp, och därför tror vi det nu rullar på för deras del. Cardiff är trots allt riktigt svaga just nu och har förlorat fyra raka matcher inför lördagen.

7. Barnsley – Swansea, 1 2

Två formstarka lag som, ifall vi räknar med FA Cup-resultaten, vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Barnsley har dessutom bara tre poäng upp till en playoff-plats här, vilket gör dem till ett knepigt motstånd. Speciellt här på hemmaplan. Vi höjer ett varningsfinger för båda lagen egentligen, och klickar därför också in gaffeln – vidöppen fight.

8. Bristol C – Preston, 1X

Ett poäng skiljer Bristol C och Preston åt i tabellen här i Championship och därför är det en någorlunda öppen fight det här så här på förhand. Bristol C har dock säkrat två raka vinster här på hemmaplan och det ger energi, därför tror vi det väger över till deras sida. Vi testar 1X, men en helgardering vore inte fel.

9. Watford – Huddersfield, 1

Watford må ha tappat lite fart här på slutet men är fortfarande seriens starkaste lag när det kommer till siffrorna på hemmaplan. Då har de dessutom spelat en match mindre än både Swansea och Norwich, och det säger väl egentligen allt? 8 vinster på 11 försök här hemma, vi spikar Watford!

10. Nottingham – Millwall, 1X2

Vidöppen tillställning så här på förhand, varken Nottingham eller Millwall går riktigt att lita på och det skiljer samtidigt bara fyra poäng lagen åt i tabellen där Millwall placerar sig före. Formen är okej i båda läger, vi klickar därför in helgarderingen.

11. Bournemouth – Luton, 1X

Räknar vi med FA Cup-insatsen så kan vi konstatera att Bournemouth vunnit tre av sina fyra senaste matcher samtidigt som de är obesegrade under den aktuella perioden. Det är bra och Bournemouth har givetvis målsättningen att lira PL-fotboll nästa säsong. Och de är på god väg att göra det (tabelltrea), och bör därför också besegra Luton (14) här på hemmaplan.

12. Coventry – Sheffield W, 1X

Sheffield W har vaknat till liv här på slutet och vunnit fyra av sina fem senaste matcher, med FA Cupen inräknat. Dock tror vi segersviten tar slut här på lördag, Coventry har blott två förluster här på hemmaplan och är uppenbarligen ett knepigt motstånd. Sheffield W har samtidigt bara vunnit 2 av 11 matcher på resande fot. 1X känns därför bra.

13. QPR – Wycombe, 1 2

Vidöppen fight då vi har två väldigt opålitliga gäng framför oss, oerhört ojämna båda två och därför väljer vi att klicka in gaffeln här. Det kan sluta lite hur som helst men vi håller en extra tumme för gästerna Wycombe – streckade till 26%.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se