Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 6/12


Spela!
Datum: Söndag 2020-12-06 14:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 49. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

Europatipset tips, vecka 49. Söndagen bjuder till i form av 13 mycket trevliga fotbollsmatcher! Som bekant är det den sista omgången i Allsvenskan som ställs fram under den här dagen och det finns alltså fortfarande mycket som står på spel även fastän Malmö FF redan säkrat guldet. Vi bjuds även på ett Londonderby i England, och utöver det i vanlig ordning ett par matcher från Serie A, Bundesliga och La Liga!

1. Tottenham – Arsenal, 1X

Allting talar för att Tottenham besegrar Arsenal på söndag men ett Londonderby är trots allt ett Londonderby och därför väljer vi att plocka med krysset, alltså trots att Arsenal ser riktigt, riktigt svaga ut just nu.

2. Liverpool – Wolverhampton, 1X

Liverpool må ha flera spelare borta men de fortsätter att vinna fotbollsmatcher, därför kliver de givetvis också in här på Anfield som storfavorit när Wolverhampton tittar förbi. Vi plockar dock med krysset, Wolves är stabila defensivt och tenderar att prestera bra mot storklubbarna – Liverpool är dessutom mer mänskliga den här säsongen. 1X!

3. Sheffield United – Leicester, 2

Leicester ser ut att ha hamnat i en mindre svacka och kliver alltså in här med tre raka poängtapp i bagaget, två i ligaspelet och ett i Europa League, och resultatet här närmst sticker ut – 1-2-förlust mot Fulham på King Power Stadium. Sheffield är dock ännu sämre, och står alltså fortsatt på blott 1 poäng, 10 omgångar in i seriespelet. Otroligt svagt facit, och därför studsar Leicester tillbaka.

4. Sampdoria – Milan, 1 2

Säsongens första nederlag i Serie A? Det kan mycket väl bli så, Sampdoria på bortaplan är alltid en knepig uppgift och det har Milan fått erfara genom åren, fyra poängtapp mot Sampdoria på dem åtta senaste matcherna – tre förluster. Vi har dessutom svårt att se att Milan ska fortsätta vinna match efter match. Zlatan är heller inte med. Vi testar gaffeln till ett fint värde.

5. Udinese – Atalanta, X2

Ett vägskäl för ett formsvagt Atalanta som dalar i tabellen, är Gasperinis mannar färdiga? Det tror vi inte, det har varit en speciell säsong i och med Atalantas äventyr i Champions League och så småningom ska de bara få upp farten igen. Det är åtminstone vår fasta övertygelse. Vi plockar dock med krysset här, Udinese stod för en fin insats mot Lazio senast.

6. Roma – Sassuolo, 1

Sassuolo har vunnit samtliga matcher på bortaplan den här säsongen, fyra av fyra men visst har man tappat farten en aning nu? De kommer närmst från en 3-0-förlust mot Inter, och har även tappat poäng mot lag som Udinese och Torino här på slutet. Vi spikar ett hemmastarkt Roma som tar sikte på en trea efter förlusten mot Napoli senast.

7. Alaves - Real Sociedad, X2

Deportivo Alaves är inne i en otrolig period just nu och besegrade här närmst självaste Real Madrid på bortaplan med 2-1. Innan dess kryss mot Valencia, Levante och Barcelona dessutom. Krysset ska därför med och för den som har råd är en helgardering på sin plats. Vi har dock inte detta och klickar in X2 - Real Sociedad är trots allt riktigt bra i år.

8. Osasuna - Real Betis, 1X2

En riktig helgarderings-fight! Det är trotsa allt Real Betis vi har på banan och då går det helt enkelt inte att säga hur utfallet kommer att se ut efter 90 spelade. De är oerhört ojämna men har en otrolig höjd, även fastän vi möjligtvis inte fått se den mer än bara vid vissa perioder i matcherna. 1X2 är ett måste!

9. Werder Bremen - Stuttgart, X2

Vi går emot favoriten Werder Bremen och det gör vi eftersom att Stuttgart trots allt varit stabila här på slutet. Blott en förlust har det blivit på dem åtta senaste matcherna - mot Bayern Munchen dessutom. Addera därtill att Werder Bremen släppte in hela fem mål mot Wolfsburg senast. Stuttgart plockar poäng!

10. Falkenberg - Mjällby, 1X

Mjällby har gjort en strålande säsong i Allsvenskan 2020 och är helt klart säsongens stora överraskning. Det går inte att komma från, de placerar sig alltså på en sjätteplats(!) i tabellen med en omgång kvar att spela. Nu är Mjällby dessutom inne i en otrolig form, fyra raka segrar är ett faktum men trots detta väljer vi alltså Falkenbergs sida. Kan uppfattas konstigt, men Falkenberg spelar trots allt för sin överlevnad, Mjällby är dessutom ett motstånd vi tror passar Falkenberg bra dessutom. 1X!

11. Kalmar FF - Häcken, 1X

Oj så spännande avslutning, vinner Falkenberg över Mjällby behöver Kalmar plocka en poäng för att säkra ett nytt kontrakt. Häcken spelar samtidigt om en Europa-plats och behöver helst vinna eftersom att de har Norrköping två poäng bakom sig (målskillnaden +1 på Häcken just nu). Med det sagt så tror vi spontant på krysset, Häcken har inte vunnit en bortamatch i Allsvenskan sedan i augusti månad och det går inte att blunda för. Vi testar 1X, Kalmar spelar trots allt för sin överlevnad.

12. Djurgården - Varberg, 1X

Häcken måste förlora samtidigt som Norrköping bara får plocka max ett poäng, annars blir det inget Europa-spel för Djurgården nästa säsong. Och med det sagt så säger känslan att hoppet är borta för DIF, som här närmst dessutom förlorade mot Mjällby med 2-1. Varberg har samtidigt tre raka segrar på kontot, vilket gör det hela väldigt svårt - eftersom att Varberg inte har något att spela för. 1X? DIF bör åtminstone lösa ett kryss här.

13. Elfsborg - AIK, 1

Elfsborg är bättre och är dessutom inne en bra period. AIK ser samtidigt ut att ha satt punkt för säsongen efter en rejäl upphämtning med Grzelak vid rodret. De har nu förlorat två raka matcher, mot Kalmar och Örebro - därför tror vi på Elfsborg här. Spik!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se