Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 28/11


Spela!
Datum: Lördag 2020-11-28 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 48. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 48 – med en jackpot på ca 12(!) miljoner kronor! Underbara Stryktipset är tillbaka med 3 fighter från Premier League, 9 från Championship och ett möte från League One! Även jackpoten ligger kvar alltså, vilket givetvis gör det hela lite mer intressant. Analysen är gjord, och med det sagt så presenterar vi ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Everton – Leeds, 1X

Everton noterades för en efterlängtad trea mot Fulham på Craven Cottage i förra helgen, det var ett vägskäl minst sagt och en avgörande seger som får oss att tro på James & Co i den här matchen också. Men vi höjer samtidigt ett litet varningsfinger för Leeds, de är helt klart kapabla till att störa. 1X!

2. Manchester City – Burnley, 1

Burnley plockade säsongen första vinst i den senaste ligaomgången då de fick med sig ett 1-0-resultat mot Crystal Palace på Turf Moor. På lördagen höjs svårighetsgraden på alla vis, man ställs mot ett City som närmst kommer från en förlust här i ligaspelet, och dessutom på Etihad Stadium. Inget snack om saken, Peps lagbygge studsar tillbaka. Spik!

3. West Bromwich – Sheffield United,

Premier Leagues två sämsta lag just nu och det gör det hela givetvis väldigt svårt. Vidöppen tillställning så här långt, spontant ligger krysset närmst till hands här och vi kommer att gå på hemmaplansfördelen, vilket gör så att vi helt enkelt landar in i 1X. Sheffields offensiv skrämmer inget lag i den här serien.

4. Birmingham – Millwall, X2

Millwall har gått helt okej under inledningen och sett till att undvika förlust i fem av sex bortamatcher samtidigt som de alltså bara förlorat sammanlagt två matcher så här långt. Det är bra, även fastän man inte vinner allt för ofta. X2 bör därför sitta fint här, Birmingham har trots allt tappat poäng i fyra raka omgångar inför helgens runda.

5. Blackburn – Barnsley, 1

Vi testar spiken i match nummer 5 även fastän det så här på förhand känns en aning ostabilt, vi har inte 13 helgarderingar dessvärre vilket betyder att vi får chansa en aning. Blackburn har inlett säsongen okej ändå och infinner sig bara fyra poäng från en top 6 placering, de har dessutom noterats för åtta poäng på dem fyra senaste omgångarna (2 segrar, 2 kryss). Positiv trend.

6. Cardiff – Luton, X2

Vilken start fjolårets bottenlag Luton har fått i år! Tre pinnar från en top 6 placering och då är de dessutom obesegrade i fyra raka omgångar inför helgens match, det får oss att klicka in X2 här mot Cardiff – Cardiff har bara vunnit 3 av sina inledande 12 fighter.

7. Huddersfield – Middlesbrough, 1X2

Vår enda helgardering nyttjar vi i match nummer 7, i en på förhand vidöppen match i vår bok. Svag form i båda läger då både Huddersfield och Middlesbrough misslyckats med att vinna i dem tre senaste omgångarna och båda lagen har varit allt annat än självklara. Vi klickar in alla tecken här!

8. Watford – Preston, 1

Watford är det bättre laget av dessa två och placerar sig även på en fin femteplats i tabellen 12 omgångar in. De har dessutom samlat på sig sju poäng på dem tre senaste omgångarna vilket alltså får oss att spika Sema & Co. Preston hittar vi trots allt först på en 15:e plats. Tydlig skillnad.

9. Rotherham – Bournemouth, X2

Bournemouth kliver in i lördagens möte med tre raka segrar i bagaget, samt med en andraplats i tabellen intakt. Det är tydligt att laget ska tillbaka till Premier League direkt efter urtåget i fjol och det bör de trots allt kunna fixa. De är åtminstone ett par steg större än Rotherham, som – som väntat -har börjat förlora fotbollsmatcher igen. X2 bör sitta fint här.

10. Norwich – Coventry, 1

Norwich toppar Championship-tabellen med 27 poäng på kontot och formen är alltså riktigt bra, tre raka segrar är ett faktum inför det här mötet och annorlunda ser det alltså ut för gästerna, som bara skrapat ihop ett ynka poäng på dem tre senaste matcherna. Klasskillnad, helt enkelt. 18 poäng skiljer alltså lagen åt i tabellen redan. Vi spikar Norwich!

11. Sheffield W – Stoke, X2

Sheffield Wednesday kämpar på i botten av tabellen men har åtminstone lyckats ta sig förbi ett motstånd i Derby, det kommer – efter poängavdraget – bli en tuff säsong för deras del, det är en sak som är säker, och därför tror vi helt enkelt lite extra på Stoke här. De är med och slåss om en top 6 placering just nu och ser motiverade ut. De har dessutom säkrat tre segrar på dem fem senaste omgångarna. X2!

12. Derby – Wycombe, 1X

Oj så svårt! Bara tre poäng skiljer Derby och Wycombe åt i tabellen där vi alltså hittar båda lagen väldigt långt ner i tabellen. Derby agerar tabelljumbo, men här på hemmaplan, bör de trots allt kunna mäkta med en pinne mot ett av seriens svagaste motstånd på bortaplan. Wycombe har förlorat fem av sex bortamatcher under inledningen och har -10 i målskillnad på dem matcherna. 1X testas!

13. Ipswich – Charlton,

League One avslutar veckans kupong med mötet mellan Ipswich och Charlton, ett på förhand vidöppet möte i och med att bara två poäng – och en tabellplacering – skiljer lagen åt i tabellen. Svårt, båda lagen kommer dessutom närmst från en klar förlust, vilket helt enkelt får oss att gå på hemmaplansfördelen. 1X landar vi in i alltså, bör räcka!?

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se