Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 24/10


Spela!
Datum: Lördag 2020-10-24 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 43. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match – och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 43, med en jackpot på ca 12(!) miljoner kronor! Som alltid är det extra spännande när en jackpot ställs fram och vi tänker att vi direkt tar oss an kupongen, som består av 3 matcher från Premier League, samt 10 från Championship. Ett 768 raders system presenteras med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Manchester United – Chelsea, 1X2

Vi tar inga risker och helgarderar redan här, Manchester United är minst sagt knepiga just nu, oberäkneliga på något vis. Vann över PSG här senast och slog Newcastle i matchen innan med 4-1, men trots detta litar vi inte riktigt på det här laget. Många skador dessutom. Krysset och tvåan måste med, men även ettan alltså – kan sluta lite hur som helst!

2. Liverpool – Sheffield United, 1

Sheffield United står fortsatt på noll segrar fem omgångar in i seriespelet och har samtidigt förlorat fyra av fem matcher, därför har vi väldigt svårt att se att man ska kunna åstadkomma någonting på Anfield, detta trots att Liverpool lirat mitt i veckan, samt har Van Dijk och Alisson borta. Fortfarande klasskillnad. Spik!

3. Fulham – Crystal Palace, 1 2

Fulham plockade sin första pinne mot Sheffield United här senast och Crystal Palace har skrapat ihop blott ett poäng på dem tre senaste omgångarna. Två formsvaga gäng alltså, vidöppen tillställning i vår bok och därför landar vi in en gaffel här – omöjligt att välja sida!

4. Cardiff – Middlesbrough, 1X

Både Cardiff och Middlesbrough har växlat upp vilket gör det knepigt inför den här matchen, bortalaget är obesegrade i fem raka matcher, men Cardiff noterades samtidigt för en tung trea i söndags, vilket får oss att klicka in 1X, hemmaplansfördelen väger alltid tungt i Championship.

5. Bristol City – Swansea, X2

Fyra raka segrar har förvandlats till ett poäng på dem två senaste omgångarna för Bristol City, men den goda starten innebär att man fortsatt placerar sig på en fin andraplats i tabellen. Swansea? De jagar strax bakom, mer exakt skiljer bara två pinnar dessa lag åt, och vi testar därför X2. Swansea är fina i år och bör ha en god chans att sluta top 6 igen.

6. Coventry – Blackburn, 1X

Ännu ett väldigt ovisst möte så här på förhand, det konstaterar vi i och med att vi har två formsvaga lag framför oss, och dessutom så skiljer det bara två poäng lagen åt i tabellen. Blackburn står på 7, och Coventry på 5. Hemmaplansfördelen får oss att klicka in 1X.

7. Huddersfield – Preston, 1

Huddersfield ser äntligen ut att ha vaknat till liv sedan egentligen uppflyttning till PL, de åkte ur 2019, stod för en riktig svag säsong i Championship i fjol men har nu börjat vinna fotbollsmatcher. 10 poäng har man plockat på dem 4 senaste omgångarna vilket får oss att spika hemmalaget – Preston har förlorat tre av sina fyra senaste matcher.

8. Stoke – Brentford, X2

Räknar vi med resultaten i EFL Cup så har Stoke vunnit fyra av sina fem senaste matcher, dessutom är man obesegrade under den aktuella perioden och har då bland annat besegrat Aston Villa. Fin period man är inne i, helt klart men i vår bok är Brentford fortfarande det bättre laget, vi räknar med att de börjar klättra i tabellen framför, seger senast och nya poäng här på lördag. X2.

9. Millwall – Barnsley, 1

Barnsley klarade sig med nöd och näppe kvar i Championship i fjol och har även inlett årets upplaga väldigt svagt. De är tillsammans med Wycombe dem två enda lagen i serien som ännu inte vunnit en match och då ska man helt enkelt inte räcka till mot Millwall på bortaplan. Millwall stod för en fin säsong redan i fjol och agerar tabellfyra idag. Spik!

10. QPR – Birmingham, 1X

Varken QPR eller Birmingham har vunnit någon av sina fyra senaste matcher i seriespelet, och det är dessutom så att dessa två lag står på exakt lika många poäng sex omgångar in. Tuff fight att förutse med andra ord, vi väljer 1X i och med att QPR har tre raka kryss.

11. Norwich – Wycombe, 1

Tydlig favorit här, Wycombe räcker bevisligen inte till för spel i Championship och står alltså på sex förluster, av sex möjliga. 0 poäng alltså. Norwich slåss samtidigt för minst en playoff-plats i år, spiken är given i match nummer 11.

12. Reading – Rotherham, 1X

Reading toppar Championship-tabellen med sina fem segrar på kontot efter sex spelade matcher. De är dessutom obesegrade så här långt, och givetvis talar detta för att man besegrar ett sämre Rotherham. Men känslan säger samtidigt att Reading inte kommer att fortsätta vinna match efter match, detta är trots allt Championship och därför väljer vi att plocka med krysset också.

13. Sheffield W – Luton, 1 2

Sheffield W är fortfarande fast i botten av tabellen på grund av sitt poängavdrag, men man trots detta på och står numer på -4, med blott en förlust på kontot efter fem spelade matcher. Luton har samtidigt tre segrar och tre förluster, vilket får oss att testa gaffeln här. De flesta lär gå in på hemmalaget dessutom, vilket öppnar upp för att Luton kan agera kupongrensare.

**

Källa: tipdsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se