Hämta en bonus upp till 1000 kr hos Bethard! Klicka här

Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2020-09-27 - 17:30
Djurgården - IFK Norrköping

   

2020-09-27 - 17:30
Elfsborg - IFK Göteborg

   

2020-09-27 - 17:30
Manchester City - Leicester

   

2020-09-27 - 20:00
West Ham - Wolves

   

VAR UPPDATERAD» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Hammarby - Lech Poznan


Spela!
Datum: Onsdag 2020-09-16 19:00
Land: Sverige
Liga: Europa League - Kval
Spel: Över 2.5 & BLGM – Ja
Odds: 2.04
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Hammarby kliver in i onsdagens möte som knappa favoriter när polska Lech Poznan kommer på besök.

Vi har samtliga svenska lag kvar ute i Europa än så länge, fyra av fyra lag alltså, som kliver in i Europa League andra kvalrunda i veckan. Det är kul, och förhoppningsvis kan vi få se, åtminstone tre avancemang till tredje kvalrundan. Djurgården och Malmö FF lär göra jobbet, för Hammarby står det och väger, samtidigt som vi räknar med att Göteborg får det jobbigt mot Köpenhamn, trots spel på Gamla Ullevi.

Står och väger skriver vi alltså kring Hammarby och deras chanser i onsdagens möte, och det har, först och främst att göra med att Lech Poznan är ett bra fotbollslag, de tillhör skaran en av Polens största fotbollsklubbar och har även en del erfarenhet från spel ute i Europa. Så sent som 2016 lirade man ute i Europa League. Även 2011.

För det andra tycker vi Hammarby har alldeles för stora problem i defensiven för att det hela ska kännas stabilt, nu är detta redan från början en väldigt tuff uppgift för Hammarby, men när defensiven sviker, i princip i varje match, så blir uppgiften ännu större. Hammarby har inför onsdagens möte noterats för 10 baklängesmål på dem 5 senaste omgångarna i Allsvenskan. Är Lech Poznan på hugget lär de därför kunna straffa Hammarby.

Bristen på erfarenhet från Europa, samt den svaga defensiven är helt klart två saker som talar emot Bajen på onsdag. Det som dock talar för är det faktum att Lech Poznan fått en urusel start i Ekstraklasa, de har två poäng på kontot, tre omgångar in i seriespelet. Att deras säsong nyligen startat är även det något som talar för Hammarby, men även det faktum att Lech Poznan redan släppt in sju mål – bara ett lag i serien har släppt in fler. Så var står egentligen Lech Poznan i dagsläget?

Mål, en garanti..

Det går inte att komma ifrån att både Hammarby och Lech Poznan har stora brister i försvarsspelet, den detaljen talar givetvis för att vi får bevittna mål när dessa lag drabbar samman på Tele2. Men det är alltså inte enbart det, utan lagens offensiv sticker också ut, både Hammarby och Poznan har kvalité längst upp i banan och gör i sin tur väldigt mycket mål.

För även fastän Lech Poznan läckt in bakåt under inledningen så har man alltså ett målsnitt framåt, som landar på 2.00 mål per spelad match. Det är bra, och heller inte en tillfällighet, utan Lech Poznan var, tillsammans med Legia Warszawa, det laget som gjorde flest mål i Ekstraklasa i fjol, hela 70 stycken – Piast Gliwice som slutade trea stannade på 41.

Vi kan även passa på att lyfta fram Mikael Ishak här, han har gjort mål i samtliga ligamatcher för Lech Poznan så här långt och toppar även skytteligan i Polen. En härlig batalj är att vänta här, mellan honom och Bajen-försvaret.

Som ni förstår så kommer vi att investera i målen här, båda lagen garanterat mål, åt alla håll och därför tycker vi det är en given marknad. Att välja sida känns alldeles för osäkert, vi litar varken på Hammarby eller Poznan. Därför blir det istället en slant på Över 2.5 mål & BLGM – Ja, till lite mer än dubbla degen hos spelbolaget MrGreen. 2-1 åt något håll känns som ett givet utfall. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela hos Bet365 - världens största spelbolag sett till omsättning Registrera dig här
Spela för 100 kr och få 100 kr hos Betfair - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 100 kr hos Unibet och få 200 kr att spela för Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas erbjuder ett gratisspel upp till 100 kr - Hämta det här!
18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se