Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 12/8


Spela!
Datum: Onsdag 2020-08-12 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 33! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi vårt system.

Europatipset tips, vecka 33! Champions League letar sig in på veckans kupong och bjuder till i form av Atalanta – PSG och Leipzig – Atletico Madrid! Två fantastiska fighter, minst sagt och utöver dessa är det svensk fotboll för hela slanten – Allsvenskan och Superettan! Lycka till.

1. Atalanta – PSG, 1 2

Vilken fantastiskt fight vi bjuds på här under onsdagen, och vi räknar absolut inte bort Atalanta från det här mötet, de har onekligen bevisat att de kan mäta sig mot de bästa och PSG är inte alltid självklara i sina insatser. Addera därtill att den franska ligan legat nere ett bra tag, det talar helt klart för italienarna. Därför landar vi in en gaffel.

2. Djurgården – Mjällby, 1X

Djurgården såg onekligen ut att börja få pusselbitarna på plats inför derbyt senast men väl där blev det alltså en snöplig förlust (1-2 mot Hammarby). Kan de nu ladda om och återvända till vinnarspåret direkt? Det tror vi, men vi slänger in krysset i och med Mjällbys fina siffror här på slutet – obesegrade i fyra raka fighter.

3. Malmö FF – Örebro, 1

Kan vi redan nu konstatera att Malmö FF vunnit Allsvenskan 2020? Det går väl att göra som vi ser på det hela, de är seriens bästa fotbollslag och toppar Allsvenskan – och har dessutom växlat upp ordentligt här på slutet. Sju raka segrar är alltså ett faktum inför mötet mot Örebro. Och det blir en åttonde. Spik!

4. Brage – Norrby, 1X

Brage är – trots förlusten senast – fortfarande med bland dem sex främsta i tabellen, med tre poäng upp till en tredjeplats. De menar onekligen allvar i år igen, och är bevisligen redo för att etablera sig där uppe i tabellen. I fjol var man som bekant riktigt nära en kvalplats, en plats man givetvis hoppas på att kunna plocka i år istället. Vi tror på Brage och klickar in 1X.

5. GAIS – Degerfors, 2

Degerfors ser ut att ha bestämt sig för spel i Allsvenskan 2021 och toppar numer Superettan-tabellen, fem poäng före Halmstad – och sex poäng före Sundsvall. Vilket gäng det här! De bara öser på (5-0 mot Eskilstuna senast) och därför bör de också besegra ett formsvagt GAIS, ett GAIS som alltså fortsätter att ha stora problem (13). Spik!

6. Jönköping – Dalkurd, 1X

Jönköping har växlat upp och ser ut att utmana Sundsvall, Halmstad och Degerfors om topplaceringarna i år, fyra segrar är alltså ett faktum på dem fem senaste omgångarna och addera därtill att bara Degerfors noterats för fler poäng, just på hemmaplan. Starka här hemma! Det blir minst ett poäng.

7. Ljungskile – Eskilstuna, 1 2

Tabelljumbon vs nästjumbon! En tuff nöt att knäcka givetvis då båda lag går uruselt i nuläget, Ljungskile släppte in fem baljor mot Sundsvall senast och exakt samma sak gjorde Eskilstuna, mot Degerfors. Därför väljer vi helt enkelt att klicka in gaffeln – vidöppen batalj!

8. Trelleborg – Västerås, X2

Västerås noterades för en efterlängtad seger senast efter att ha förlorat tre raka matcher med uddamålet, den segern tror vi kan komma att boosta de inför mötet mot Trelleborg, och Trelleborg har samtidigt allt annat än övertygat vilket får oss att klicka in X2 – Västerås ser sin chans här!

9. Leipzig – Atletico Madrid, X2

Atletico Madrid har infunnit sig i en kvartsfinal i Champions League ett par gånger innan och är onekligen att räkna med i dessa typ av sammanhang. Simeone vet hur han ska handskas med den här uppgiften, det är dessutom så att Atletico växlat upp ordentligt sedan coronauppehållet. Noll förluster är ett faktum sedan i juni månad. Minst kryss!

10. Norrköping – Hammarby, 1

Norrköping har gått betydligt trögare här på slutet i jämförelse med hur det såg ut under inledningen, någorlunda väntat, trots allt men det betyder absolut inte att man ska räkna bort dem. Norrköping är bra och har varit bättre än, speciellt Hammarby, därför tror vi även dem taggar till här ordentligt och vinner matchen. Spik!

11. AIK – Östersund, 1

Allting är kaos runt omkring AIK, 3-1-förlust mot Mjällby senast och fyra förluster på dem fem senaste omgångarna är ett faktum. Det råder fullständig kris, men här på hemmaplan – mot ett formsvagt Östersund – måste det bara bli poäng. Vi har svårt att se ett annorlunda utfall än en hemmaseger.

12. Kalmar – Göteborg, X2

Nio raka matcher i Allsvenskan utan en seger, så lyder IFK Göteborgs facit vilket betyder att man åtminstone närmar sig en seger. Ifall ni förstår hur vi menar, den måste komma någon gång och mot ett Kalmar bör den kunna komma. Vi utgår dock från krysset.

13. Varberg – Häcken, 2

Varberg har inte vunnit någon av sina fem senaste matcher i Allsvenskan vilket får oss att tro på att smekmånaden är över för nykomlingen. Det stora testat har man framför sig nu, men vi är skeptiska och tror att Varberg kommer att fortsätta dala i tabellen. Häcken vinner den här matchen!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se