Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 8/8


Spela!
Datum: Lördag 2020-08-08 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 32. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 32 – med en jackpot på ca 10 miljoner kronor! En otrolig lördag är vad vi har framför oss och givetvis ställer vi in siktet på 13 rätt när Stryktipset bjuder på en jackpot till ett värde av 10 millar! Champions League är dessutom tillbaka och som vi har längtat efter det, det finns ingen anledning till att dra ut på tiden utan vi sparkar igång analysen – och bjuder på ett 512 raders system med 9 halvgarderingar! Stort lycka till.

1. Bayern Munchen – Chelsea, 1X

Egentligen har vi väldigt svårt att se att Bayern ska kunna misslyckas med att vinna den här matchen men med dem avslutade säsongerna och dessa speciella omständigheterna i beräkningarna, så kan väl ändå Chelsea få med sig ett kryss – fint värde!

2. Barcelona – Napoli, 1 2

Barcelona har inte gått att känna igen under säsongen 19/20 och har nu dessutom haft en längre paus än Napoli, därför höjer vi ett varningsfinger för Gattusos mannar, som trots allt har en väldigt spännande höjd. Gaffeln testas!

3. Hamilton – Ross County, 1X

Det skiljde bara två poäng lagen åt i tabellen, när fjolårets säsong avslutades i Skottland, i premiären vann Ross County mot Motherwell och Hamilton föll mot Celtic. Med det sagt, ett superjämnt möte här på lördag, vi går därför på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

4. Livingston – Hibernian, X2

Livingston och Hibernian plockade i princip lika många poäng under fjolårets säsong och därför är det givetvis svårt att urskilja lagen när de nu ställs mot varandra så tidigt som i den andra omgången. Hibernian gick dock segrande ur sin premiär, det gjorde inte Livingston och valet faller därför på X2 – förhoppningsvis kan man fortsätta rida på den vågen!

5. Motherwell – Dundee, 1

Motherwell är Skottlands tredje starkaste lag sett till tabellen från fjolårets säsong, bara Celtic och Rangers slutade före och därför tycker vi man bör ha en god chans att besegra nykomlingen Dundee. SPIK.

6. Dalkurd – Norrby, 1X

Dalkurd har ändå gått bra här på slutet och kliver in i lördagens möte med en seger över Umeå i bagaget, det betyder att man bara infinner sig två poäng från Norrby i tabellen, ett Norrby som sett en aning tafatt ut. Förlust mot Jönköping senast och kryss mot nästjumbon Eskilstuna i omgången innan. Vi testar 1X.

7. Halmstad – GAIS, 1

Halmstad är det bättre laget av dessa två och de ser onekligen ut att mena allvar i jakten på en plats i Allsvenskan nästa år – idag på en andraplats i tabellen. GAIS ska de därför bara besegra här, gästerna infinner sig trots allt på en kvalplats ner till division 1. SPIK!

8. Jönköping – Umeå, 1

Jönköping har noterats för 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna i Superettan och placerar sig numer på en femteplats i tabellen, ett poäng ifrån kvalplatsen till Allsvenskan. Att de besegrar Umeå är därför vår fasta övertygelse, Umeå har väl fått en okej start på säsongen men är det klart sämre laget här.

9. Djurgården – Hammarby, 1X

Ett derby lever alltid sitt egna liv, men här har vi svårt att bortse från Djurgårdens fina siffror på slutet, i jämförelse med hur det sett ut för Hammarby så här långt. Djurgården kommer trots allt närmst från segrar över AIK och Häcken, och har alltså spänt musklerna ordentligt. Det har inte Hammarby. 1X!

10. Falkenberg – Hammarby, 1 2

Falkenberg tenderar att kunna sätta käppar i hjulet för de flesta lag i den här serien och därför slänger vi in ettan här, just eftersom att Hammarby dessutom varit ett ordentligt frågetecken den här säsongen. Givetvis är Hammarby favoriter här, men det vore inte allt för överraskande ifall det blev ett poängtapp för gästerna.

11. Mjällby – AIK, X2

AIK måste plocka poäng i den här matchen, och mot ett formsvagt Mjällby bör man kunna mäkta med bedriften. Vi har trots allt svårt att se att AIK ska placerar sig så pass långt ner i tabellen längre fram, de har ändå kvalité i den här truppen och är bättre än vad tabellen påvisar. X2 bör räcka!

12. Häcken – Kalmar, 1

Kalmar har inte alls fått mycket att stämma under årets säsong och agerar alltså tabelljumbo inför omgång 13. Med det sagt så tycker vi att Häcken bör kunna studsa tillbaka här, de är betydligt bättre och har trots allt haft en fin säsong så här långt. Klasskillnad, helt enkelt. SPIK!

13. Örebro – Göteborg, X2

Örebro förlorade mot Falkenberg för cirka en vecka sedan och det är trots allt en förlust som skickar signaler om att man har problem. Det har inte varit en bra säsong för deras del så här långt och därför tror vi Göteborg åtminstone mäktar med en pinne här. Det finns kvalité hos detta gäng, de behöver bara komma igång. X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se