Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 1/8


Spela!
Datum: Lördag 2020-08-01 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 31. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Ny kupong från Svenska Spel och vi poängterar direkt att en Superettan-omgång spelas mitt under veckan, det kan komma att påverka en del beslut när lördagen närmar sig. Vi uppdaterar därför inlägget löpande.

Med på kupongen finns fotboll från England, Skottland, Sverige och Norge. Med det sagt så sparkar vi igång analysen och bjuder i sin tur på ett 512 raders system med 9 halvgarderingar! Stort lycka till.

1. Arsenal – Chelsea, 1X

Chelsea har en plats säkrad i Champions League nästa säsong och därför är enbart själva titeln deras stora morot här – inte alls för att underskatta vikten av en titel (den väger givetvis alltid tungt). Men för Arsenals del handlar det alltså om att ta sig ut i Europa, man spelar för både titeln och det och just det, i kombination med att Artetas lagbygge sett bättre och bättre ut på slutet, får oss att landa in i en 1X-lösning i match nummer 1.

2. Dundee U – St. Johnstone, 2

St. Johnstone slutade i mitten av tabellen i fjol och ställs nu mot den klassiska klubben – och nykomlingen – Dundee U. Och eftersom att det trots allt är en nykomling St. Johnstone ställs mot så är det svårt att bortse från tvåan. Speciellt eftersom att St. Johnstone stod för en bra säsong i fjol. Vi testar spiken.

3. Hibernian – Kilmarnock, 1X

Det skiljde bara fyra poäng Hibernian och Kilmarnock åt i tabellen när ligaspelet var färdigspelat förra säsongen. Därför är det givetvis att urskilja lagen i den här premiären, men på grund av hemmaplansfördelen väljer vi 1X här – Hibernian var dessutom snäppet vassare i fjol! Men fortsatt svår match det här.

4. St. Mirren – Livingston, X2

Livingston är det bättre laget här och stod i fjol även för en bättre säsong än St. Mirren. Det skiljer möjligtvis inte flera nivåer, men bortalaget är snäppet vassare och därför utgår vi också från tvåan, men adderar till krysset eftersom att det trots allt är en premiär.

5. Eskilstuna – Östers IF, X2

Eskilstuna placerar sig långt ner i tabellen och lär även husera där under säsongens gång, samtidigt tycker vi Öster har gjort det bra så här långt och det ser onekligen ut att kunna bli ett spännande år för den klassiska klubben. X2 bör räcka!

6. Sundsvall – Degerfors, 1X

Tät kamp så här på förhand, tabellettan Degerfors har ett poäng mer på kontot än trean Sundsvall och därför väljer vi att gå på hemmaplansfördelen, vilket resulterar i en 1X-lösning. En helgardering vore det optimala men vi kör som bekant på ett 512 raders system. Noll helgarderingar.

7. Ljungskile – Halmstad, 2

En bortamatch är en bortamatch men här bör Halmstad trots allt bara besegra tabelljumbon Ljungskile, det skiljer ett par nivåer och Halmstad är en given kandidat till att ta steget upp till Allsvenskan. Spik!

8. Brann – Vålerengen, X2

Vålerengen har målat upp väldigt fina resultat här på slutet och är obesegrade i sju raka omgångar inför det här mötet. De placerar sig dessutom före Brann i tabellen. X2 – inget snack om saken!

9. Helsingborg – Hammarby, X2

Hammarby slog Örebro komfortabelt med 3-0 senast och såg äntligen ut som det laget man var i fjol. Härlig fart och effektiva framför mål. Möjligtvis är de nu på uppgång, de lär kliva in taggade här och därför tror vi de också plockar poäng mot Helsingborg här. X2 bör räcka!

10. Kalmar – AIK, 2

Vi testar spiken! AIK har sparkat Rikard Norling och allt som oftast innebär det att laget tänder till, ny röst i omklädningsrummet brukar trots allt resultera i ett sådant utfall. Just det, i kombination med att Kalmar varit direkt svaga (7 förluster) får oss att klicka in tvåan här.

11. IFK Göteborg – Malmö FF, X2

IFK Göteborg och Malmö FF ställs mot varandra under onsdagen, i en cupfinal vilket möjligtvis kan komma att påverka utfallet i match nummer 11. Men faktum är att Malmö FF är ordentligt på uppgång, de ser så där stabila ut som de ska och det lär bara se bättre och bättre ut framöver. Ett riktigt klasslag. Därför utgår vi givetvis från tvåan här, men krysset ska med – det här är trots allt ett möte mellan två storklubbar.

12. Varberg – Östersund, 1X

Varberg har varit bättre än Östersund under inledningen, även fastän poängskörden varit klart sämre här på slutet. Därför tror vi mer på hemmalaget i det här mötet, Östersund är dessutom bottentippade och står fortsatt bara på två segrar elva omgångar in i seriespelet. 1X räcker!

13. Norrby – Jönköping, 1

En tät kamp så här på förhand men vi väljer trots detta att spika Norrby här. En anledning är givetvis vår budget, vi har inte fler tecken dessvärre men Norrby är samtidigt kapabla till att besegra Jönköping här hemma. De stod för en fin säsong i fjol och har varit allt annat än dåliga i år. Hemmaseger!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se