Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 29/7


Spela!
Datum: Onsdag 2020-07-29 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 31! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vårt system.

Europatipset tips, vecka 31! En knepig kupong, minst sagt och det konstaterar vi när vi alltså upptäcker sju matcher från Superettan. En tät liga som är väldigt oviss, helt klart. Utöver det bjuds vi på fotboll från Italien och England. Addera därtill final i Svenska Cupen! Trevligt.

1. Sampdoria – Milan, 2

AC Milan går som tåget i Serie A och har en femteplats i tabellen inom räckhåll, den vill man givetvis plocka – speciellt eftersom att Roma innehar den just nu. Det handlar om prestige och formen är dessutom riktigt bra hos detta Milan, därför bör de besegra Sampdoria under onsdagen. Samp har förlorat två raka matcher.

2. Torino – Roma, X2

Roma kan säkra en femteplats vid seger över Torino på onsdag, samtidigt som Torino alltså inte har något att spela för längre. Motivationsfaktorn är därför central här och den talar som sagt för gästerna. Roma mår dessutom betydligt bättre, formen är bra och de har vunnit fem av sina sex senaste matcher i seriespelet. Krysset åker med på grund av värdet!

3. Udinese – Lecce, 1 2

Lecce har fortfarande en chans att sluta ovanför nedflyttningsstrecket men det ser onekligen mörkt ut, man behöver i alla fall besegra Udinese ifall man har planer på att spela kvar i Serie A, och därför placerar vi trots allt ut tvåan här – Udinese har inget att spela för. Ettan måste dock också med.

4. Brentford – Swansea, 1X

Brentford föll med 1-0 mot Swansea, i det första mötet av två och har nu noterats för tre raka förluster. Vändningen måste som bekant komma nu, annars blir det inget Premier League-spel nästa säsong och här anser vi trots allt Brentford vara det bättre laget. På hemmaplan bör de lösa en seger, men krysset måste med – kan bli klurigt!

5. Jönköpings Södra – GIF Sundsvall, X2

Jönköpings Södra har vaknat till liv och plockat två raka komfortabla segrar, men här anser vi trots allt Sundsvall vara det bättre laget, de har Pontus Engblom och delar andraplatsen med Halmstad. X2 bör därför räcka här.

6. Västerås – Halmstad, 1 2

Halmstad är streckade till 57%, vilket får oss att rikta blicken mot Västerås (17%) och nyttja gaffeln. Halmstad föll trots allt här närmst mot Akropolis på hemmaplan, en förlust som kom överraskande men som bekräftar att Halmstad inte är helt 100 ännu. De lär plocka en top 3 placering, men Superettan är jämn! Värt att testa.

7. Dalkurd – Örgryte, 1X

Dalkurd och Örgryte står på exakt lika många poäng inför den här bataljen och båda lagen har alltså gått riktigt svagt under inledningen. Dalkurd har en seger på kontot, Örgryte har två, men de sistnämnda har bara noterats för ett poäng på dem fyra senaste omgångarna. Därför väljer vi 1X.

8. Degerfors – Öster, 1

Öster har varit bra under inledningen och infinner sig på en fin femteplats i tabellen efter åtta spelade omgångar. Degerfors är dock bättre och leder den här serien, därför väljer vi faktiskt att spika hemmalaget, som dessutom noterats för 13, av 15 möjliga poäng på dem 5 senaste omgångarna. Fint hemmalag!

9. GAIS – Ljungskile, 1X

Två formsvaga lag som ställs mot varandra här, men här anser vi trots allt GAIS vara något vassare, Ljungskile agerar tabelljumbo och har blott fem poäng på kontot, det tycker vi säger allting om status på laget. GAIS plockar minst en pinne på onsdag.

10. Norrby – Eskilstuna, 1X

Eskilstuna har förlorat sex av sina åtta inledande fighter i Superettan vilket får oss att rikta blicken mot ett betydligt stabilare Norrby, de stod trots allt för en bra säsong redan i fjol och har inlett helt okej! 1X bör räcka här – Norrby går för en andra raka!

11. IFK Göteborg – Malmö FF, 2

Final i Svenska Cupen och här kan vi helt enkelt inte blunda för kvalitén i Malmö FF-lägret, de har bevisligen växlat upp och deras offensiv blir bara bättre och bättre. Defensiven likaså, och här kan Malmö dessutom plocka sin femte raka seger. IFK Göteborg räcker helt enkelt inte till, även fastän det kan bli lite knepigt i och med att det trots allt är en final. Men Malmö vinner!

12. Brage – Akropolis, 1 2

Tät kamp så här på förhand, och därför väljer vi gaffeln. Båda lagen står på 13 poäng inför den här bataljen men Akropolis sticker ut en aning med sina två raka segrar – här senast besegrade de Halmstad med 3-2 på bortaplan dessutom. Det är en stark trea, och därför kan vi inte räkna bort dem. Brage är dock Brage, stabila i fjol och stabila i år.

13. Fulham – Cardiff, 1

Fulham spände musklerna ordentligt i det första mötet som resulterade i en komfortabel 2-0-seger. Nu har man ena foten inne i nästa runda och därför tror vi luften kan gå ur Cardiff-spelarna vid ett eventuellt ledningsmål för Fulham. Fulham är trots allt även det bättre laget i grund och botten. Spik!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se