Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 18/7


Spela!
Datum: Lördag 2020-07-18 15:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 29. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 29! Ingen jackpot den här veckan men som alltid bjuds vi på väldigt fin fotboll, semifinalerna i FA Cupen dukas fram och kompletteras, i vanlig ordning, med fotboll från Premier League och Championship. Nu börjar det onekligen dra ihop sig och därför blir även motivationsfaktorn central i de allra flesta matcherna. Med det sagt så sparkar vi igång analysen – och bjuder på ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Lycka till!

1. Arsenal – Manchester City, 2

Semifinal i FA Cupen innebär givetvis att Manchester City har allting att spela för, det är alltså inte ligasammanhang här och därför har vi svårt att se att Arsenal ska kunna mäkta med ett positivt resultat här. Manchester City är klasser bättre och kommer att vinna. SPIK!

2. Norwich – Burnley, X2

Burnley är ett av Premier Leagues mest svårbesegrade lag och det bekräftas onekligen av siffrorna som målats upp under dem senaste månaderna. Man förlorar väldigt sällan och kommer därför också att plocka poäng mot tabelljumbon Norwich.

3. Fulham – Sheffield Wednesday, 1

Ett av Championships bästa fotbollslag just nu agerar värd när ett klart sämre Sheffield Wednesday tittar förbi på Craven Cottage, och här närmst plockade Fulham dessutom en tung pinne mot West Brom på bortaplan. Kvalspel kommer det därför att bli för laget, och Sheffield besegrar man också. SPIK!

4. Hull – Luton, 1 2

Hull stod för en historiskt usel insats senast när man alltså föll med hela 8-0 mot Wigan, kan man repa sig efter en sådan insats är frågan här, motståndet är åtminstone generöst och därför faller beslutet på gaffeln – när lagen spelar för ett nytt kontrakt. Vidöppet!?

5. Middlesbrough – Cardiff, X2

Middlesbrough har i teorin ännu inte säkrat ett nytt kontrakt men högst troligt blir det alltså spel i Championship nästa säsong också. Det ska onekligen mycket till ifall utfallet ska bli annorlunda. Med det sagt så väljer vi Cardiffs sida, som alltså direkt spelar för en kvalplats till Premier League. X2 räcker!

6. Preston – Birmingham, 1

Preston är det bättre laget av dessa två och har en kvalplats att spela för, därför landar vi in en spik i det här mötet, Birmingham infinner sig dessutom i en väldigt tung period och förlorar match efter match.

7. Swansea – Bristol City, 1X

Tuff nöt att knäcka eftersom att Bristol bevisligen vaknat till liv igen efter att ha fått en urusel start sedan återstarten, nu har man plockat lite segrar här och kan möjligtvis vara ett litet utropstecken, men i slutändan så tror vi alltså att Swansea ser till att lösa poäng, de är närmre en kvalplats och har trots allt varit stabilare sedan återstarten. 1X!

8. QPR – Millwall, X2

QPR har bara vunnit en av sina sju senaste matcher samtidigt som de inte har någonting kvar att spela för. Annorlunda ser det ut för Millwall som har en kvalplats inom räckhåll och som dessutom mår bra just nu, man har målat upp fina siffror här på slutet. X2!

9. Blackburn – Reading, 1X

Oavsett knepig match, varken Blackburn eller Reading har något att spela för samtidigt som det bara är fyra poäng som skiljer lagen åt i tabellen. Dessutom liknande formläge i båda läger, vi går därför på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

10. Manchester United – Chelsea, 1X

Semifinal i FA Cupen och här anser vi trots allt Manchester United ligga närmre segern, Chelsea har förvisso en fin höjd också men Manchester United känns klart stabilare idag, detta trots poängtappet mot Southampton senast. Det blir minst kryss för deras del. 1X!

11. Bournemouth – Southampton, 1

Southampton är det bättre laget av dessa två men har ingenting att spela för, nu spelas det förvisso lite matcher mitt i veckan men Bournemouth lär fortfarande vara med och slåss för ett nytt kontrakt just den här dagen, motivationsfaktorn väljer vi därför att gå på och chanser med en SPIK!

12. Tottenham – Leicester, 1X

Tottenham har inte alls presterat fin fotboll här på slutet men de har, trots detta fått med sig mycket fina resultat och är i allra högsta grad med och slåss om Europa-spel nästa säsong. Det kommer högst troligt att bli en tät kamp mot Leicester, men i slutändan så tror vi Tottenham åtminstone löser en pinne. Leicester är inte alls lika självklara som innan coronauppehållet. 1X.

13. Derby – Leeds, X2

Leeds kan faktiskt redan säkra en direktplats till Premier League under torsdagen vilket givetvis gör det här beslutet betydligt svårare eftersom att det trots allt är onsdag. Derby är dock det sämre laget här och oavsett utfall i torsdagens möte, så lär Leeds plocka poäng. Derby kan förvisso, i teorin fortsatt nå kvalspel, men det lär inte hända. Avståndet är för stort. X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se