Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Villarreal - Barcelona


Spela!
Datum: Söndag 2020-07-05 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Villarreal DNB
Odds: 3.55
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Villarreal går urstarkt i seriespelet just nu och är det någon gång de ska besegra Barcelona så är det på söndag. Oddset måste testas!

En väldigt intressant drabbning när ett formstarkt Villarreal tar sig an ett ifrågasatt FC Barcelona, det spekuleras hejvilt kring dem rödblåa just nu där det alltså redan nu påstås att Barcelona är ute efter en ny tränare, man har alltså fått nog av Setien efter bara sex månader.

Och som om det inte vore nog så påstås det att Messi bestämt sig för att lämna klubben när hans kontrakt löper ut. Addera därtill flera misslyckade värvningar från klubben under dem senaste åren – Griezmann verkar av allt att döma allt annat än lycklig i klubben osv.

Ja, Barcelona mår helt enkelt inte bra just nu och det blir givetvis inte bättre när resultaten inte går vägen heller. Tre poängtapp på dem fyra senaste omgångarna är alltså ett faktum inför söndagens möte mot Villarreal, det betyder att man placerar sig fyra poäng efter Real Madrid, ett Real Madrid som har ett väldigt trevligt spelschema här framöver. Därför kan vi nog redan nu konstatera att det blir Real Madrid som vinner det där ligaguldet. Sitt första sedan 2017.

Annorlunda ser det minst sagt ut i hemmalägret, hos härliga Villarreal. Laget har vaknat till liv här under våren och är helt plötsligt med och utmanar Sevilla och Atletico om Champions League-platserna, ett scenario man inte trodde skulle inträffa för ett par månader sedan.

Men Villarreal ser alltså ut att ha bestämt sig, de har noterats för fem segrar på dem sex senaste omgångarna och är alltså obesegrade under den aktuella perioden. Addera därtill att man dessutom haft ett knepigt spelschema – Betis borta, Valencia hemma och Sevilla borta i dem tre senaste.

Att Barcelona trivs som allra bäst på Camp Nou känner vi till sedan länge men årets siffror på bortaplan har minst sagt skapat rubriker, de är möjligtvis inte häpnadsväckande, men de sticker onekligen ut. Barcelona har alltså bara vunnit 6 av 16 bortamatcher den här säsongen, man är alltså sämre än lag som Atletico, Villarreal och Sevilla – och Getafe och Real Sociedad står samtidigt på lika många segrar. Det säger en del om hur Barca uppträtt på resande fot.

Därför finns det alltså alla anledningar i världen att investera i Villarreal den här söndagen, nu talar möjligtvis Barcas poängtapp emot spelet, ironiskt nog, men faktum är att Villarreal spelar en riktigt fin fotboll just nu, de släpper inte in alls många mål (hållit nollan intakt i fem av dem sex senaste) och har gjort sex framåt på dem tre senaste. Och man har alltså en superhärlig offensiv med lirare som Alcacer, Moreno och bland annat Bacca. Farliga lirare!

Vi kommer därför att testa en slant på Villarreal i det här mötet, den raka ettan väljer vi dock bort utan väljer att investera i det något mer säkrare spelet; Draw no bet. Alltså Villarreal (dnb) till skyhöga 3.55x degen hos spelbolaget Bethard! Bra värde. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se