Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 1/7


Spela!
Datum: Onsdag 2020-07-01 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 27! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.


Europatipset tips, vecka 27. Premier League, Serie A, La Liga och Allsvenskan, vi tackar för fantastisk fotboll och landar in ett 512 raders system, med 9 halvgarderingar. Tuff kupong! Men det här har vi väl? Stort lycka till!

1. Arsenal – Norwich, 1

Arsenal följde upp segern över Southampton med att slå ut Sheffield United ur FA Cupen, vi har alltså ett Arsenal som jagar sin tredje raka seger framför oss, och i det här skicket ska man bara besegra tabelljumbon Norwich. Vi har väldigt svårt att se ett annorlunda utfall här. Klasskillnad!

2. Bournemouth – Newcastle, 1 2

Bournemouth går riktigt svagt i nuläget men vi räknar trots detta inte bort dem när Newcastle tittar förbi. Känslan säger att de mycket väl kan komma att studsa tillbaka här. Vi landar därför in en gaffel – en vidöppen tillställning, något lag kommer att vinna.

3. Everton – Leicester, 1X

Leicester har ännu inte vunnit sedan återstarten och det är tydligt att man inte alls är lika självklara som innan uppehållet. Everton å andra sidan har sett riktigt pigga ut och förtjänade som bekant samtliga tre pinnar i matchen mot Liverpool, här närmst gjorde man dessutom jobbet mot Norwich. De är klart hetare just nu. 1X!

4. West Ham – Chelsea, 2

Lampards Chelsea imponerar stort på oss, fem raka segrar är alltså ett faktum och man har bland annat besegrat Leicester (King Power Stadium) och Manchester City. Släng in Everton och Liverpool där också, Chelsea är bevisligen på allvar – och därför väljer vi även tvåan här.

5. Bologna – Cagliari, 1X

Ett poäng skiljer Bologna och Cagliari åt i tabellen, samtidigt som båda lagen alltså närmst kommer från en seger. Vidöppen tillställning givetvis, vi väljer därför att gå på hemmaplansfördelen och klickar in 1X. Tät kamp är att vänta.

6. Hellas Verona – Parma, 1X

Hellas Verona har precis som Parma imponerat stort i årets upplaga av Serie A, vi utgår därför ifrån att vi får bevittna en tät kamp här i Verona också, men väljer alltså till slut 1X eftersom att Hellas varit riktigt starka hemma. De är ligans sjätte starkaste lag här med sju segrar.

7. SPAL – Milan, 2

SPAL agerar tabelljumbo och har förlorat två av två möjliga matcher sedan återstarten, annorlunda ser det minst sagt ut för AC Milan som går riktigt starkt, de har vunnit två raka, mot Lecce och senast mot Roma och därför väljer vi även deras sida här. Europa-plats inom räckhåll dessutom.

8. Valencia – Athletic Bilbao, X2

Valencia är under all kritik just nu och inte konstigt är det att man sjunker som en sten i tabellen när man bara vunnit 2 av sina 13 senaste matcher. Här närmst föll man med klara 2-0 mot Villarreal, och i matchen innan det blev det alltså förlust mot Eibar. Athletic Bilbao bör därför ha en god chans att plocka poäng här på Mestalla, de är åtminstone ett organiserat lag. X2!

9. Real Betis – Villarreal, 1 2

Villarreal har vunnit fyra av sina fem senaste matcher och placerar sig numer bara tre poäng från Sevilla och fjärdeplatsen. Vilken comeback! Så här såg det inte alls ut för ett par månader sedan, och därför är Villarreal givetvis även favoriter när de ställs mot ett lag i kris, i Real Betis. Vi utgår från tvåan, men landar i slutändan in i en gaffel i och med värdet och höjden på Betis.

10. Real Valladolid – Levante, 1

En liten chansning! Real Valladolid har inte alls plockat överdrivet många segrar i årets upplaga men här hemma mot Levante så bör man trots allt ha en god chans att vinna. En seger innebär högst troligt ett säkrat kontrakt och man har dessutom varit riktigt stabila här på slutet, kryss mot Sevilla och Getafe i dem två senaste omgångarna är en bekräftelse på att man kan stå emot bra lag. Ett Levante ska man därför kunna besegra.

11. Kalmar – Östersund, 1

Förvisso 5-0 mot Djurgården senast men den tidiga uppförsbacken var i vår bok lite av en tillfällighet, 3-0 efter 10 händer egentligen aldrig men nu gjorde det alltså detta och därför är det bara att lägga den förlusten bakom sig. Kalmar är bättre än Östersund och är ute efter revansch, det tror vi räcker till tre pinnar på onsdag. SPIK!

12. Malmö FF – Djurgården, 1X

Malmö FF har inte råd att tappa fler poäng här framöver och efter en stark upphämtning senast så är vi alltså övertygade om att de tar sig i kragen och steppar upp. AC är dessutom tillbaka, därför förlorar Malmö FF inte den här matchen.

13. Norrköping – Elfsborg, 1 2

Norrköping är – i skrivande stund – streckade till 75%(!), vilket förklarar beslutet för att klicka in en gaffel här. Elfsborg är samtidigt inte dåliga och har ett intressant lag i år. Inget snack om saken, det här måste utnyttjas! Det är trots allt Allsvenskan och här kan allting hända.

**

Källa: tipsmmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se