Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 10/6


Spela!
Datum: Onsdag 2020-06-10 20:14
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 24! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 24! La Liga och den italienska fotbollen gör comeback på Europatipset kupongen, och som vi har längtat efter detta. Vi har alltså en kupong med fotboll från Tyskland, Spanien och Italien framför oss och det bekräftar att det hela börjar rulla igång igen! Addera därtill lite fotboll från Portugal, Danmark och Österrike, och kupongen är komplett!

1. Bayern München – Eintracht Frankfurt, 1

Semifinal i DFB-Pokal och här har vi väldigt svårt att se att Eintracht Frankfurt ska kunna rå på ett, just nu nästintill omänskligt Bayern München. De krossar allt i sin väg och har i sin tur vunnit 19 av sina 20 senaste matcher. Spik!

2. Porto – Martimo, 1X

Porto kommer att vara streckade till runt 90% vilket vi utnyttjar i och med att de föll senast, Porto och Benfica tappar sällan poäng men uppehållet har bevisligen lett till att båda klubbarna tappat sin gnista en aning. Vi utgår givetvis ifrån ettan, men krysset tas alltså med – fantastiskt värde!

3. Portimonense – Benfica, 2

Benfica tappade även de poäng i den senaste omgången men tog sig trots detta ändå upp på en förstaplats i tabellen, tack vare en bättre målskillnad än Porto. Den platsen lär de vilja försvara och nästjumbon ska de bara besegra på onsdag – klasser bättre är man!

4. Aalborg – Aarhus, 1X

De här två klubbarna ställdes mot varandra i ligaspelet så sent som i söndags, den matchen vann Aarhus med 3-2. På onsdag är det alltså miljöbyte, och semifinal i danska cupen och här väljer vi hemmalagets sida. De slog ut självaste Köpenhamn ur kvarten och går all in för cupspelet, Aarhus har samtidigt en Europa-plats att fokusera på i ligaspelet. 1X!

5. Sturm Graz – Salzburg, 2

Salzburg är steget större än samtliga lag i Österrike och kommer närmst från en 6-0-seger över Hartberg, Sturm Graz föll samtidigt mot Rapid Wien med 4-0 – det tycker vi sammanfattar det hela riktigt bra. Spik!

6. Sevilla – Real Betis, 1 2

La Liga är tillbaka och entrar Europatipset med besked – ett Sevilla-derby! Och en gaffel väljer vi att klicka in, vidöppen tillställning här av många skäl, men främst för att lagen inte gjort en match sedan i mars månad. Den här tillställningen kan sluta lite hur som helst – en svängig historia lär det bli.

7. Belenenses – Guimaraes, X2

Belenenses har knappt något kvar att spela för längre, ett nytt kontrakt kommer det att bli men samtidigt så infinner man sig alldeles för långt efter en Europa-plats, annorlunda ser det ut för Guimaraes som har fem pinnar upp till Sporting Lissabon. Motivationsfaktorn och kvalitén avgörande här, X2!

8. Tondela – Aves, 1

Tondela lyckades plocka ett poäng mot självaste Benfica senast och har, trots sin position i tabellen (14), dubbelt så många poäng som Aves. Det säger egentligen allting om Aves, som bara har 13 poäng på kontot. 20 av deras 25 matcher har resulterat i ett nederlag. Spik!

9. Granada – Getafe, X2

Granada såg riktigt fina ut inför coronakrisen men vi anser fortfarande Getafe vara det vassare laget och tror även därför på dem i den här comeback-fighten, endast målskillnad skiljer Getafe ifrån en Champions League-plats dessutom, det bekräftar kvalitén hos det här gänget. X2!

10. Valencia – Levante, 1X

Valencia har långt ifrån imponerat under säsongen 19/20 men nu är man åtminstone med och utmanar om Europa-platserna, så tror vi det förbli även i dem avslutande omgångarna men krysset måste trots detta med här. Levante är onekligen kapabla till att få med sig en pinne härifrån.

11. Juventus – Milan, 1X

ITALIEN! Äntligen. 1-1 slutade den första fighten mellan den här lagen, i en match Milan till och med var det bättre laget i, Ronaldo kvitterade sedan via en straff i den 90:e matchminuten. Semifinal i Coppa Italia alltså, och match nummer 2 här. Och här väljer vi att klicka in 1X, Juve är trots allt det bättre laget och bör därför vinna. Krysset ska dock med när den italienska fotbollen återvänder under fredagen.

12. Hoffenheim – Leipzig, 1 2

Vidöppen tillställning i och med Leipzigs tveksamma form sedan återupptagande av fotbollen i Tyskland, två segrar av fem möjliga talar sitt tydliga språk och därför räknar vi absolut inte bort Hoffenheim härifrån. Det finns tillräckligt med kvalité i hemmalägret för att störa Leipzig. Gaffel!

13. Dynamo Dresden – Hamburg, X2

Hamburg har, i och med Stuttgarts poängtapp, en direktplats till Bundesliga i sina egna händer med fem matcher kvar att spela. Tabelljumbon Dynamo Dresden bör man därför besegra på fredag, vi tar dock med krysset i och med att Dynamo kämpar för sin överlevnad – Hamburg har även stått för ett par tveksamma insatser här under dem senaste veckorna. X2!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se