Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Liverpool - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Onsdag 2020-03-11 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Intressanta förutsättningar inför avgörandet på Anfield, gör Atletico ett så krävs det tre för Liverpool! Vilket lag tar sig vidare?

1-0 Atletico Madrid, och fördel Spanien är alltså det som gäller när vi kliver in i onsdagens höjdarmatch på Anfield. Spelbolagen är, något överraskande, överens om att Atletico är störst favoriter till att ta sig vidare till en kvartsfinal efter uddamålssegern på Wanda, men helsike vad spännande det ska bli att se den här fotbollsmatchen!

Atletico Madrid kommer givetvis att enbart fokusera på att försvara sin ledning här i Liverpool, vi alla är väl medvetna om hur Simeone spelar sin fotboll, spelförstörelse och en jäkla disciplin i försvarsspelet, för att sedan kontra genom Felix och Morata. Så kommer det att se ut, med undantag för att möjligtvis Costa kommer till start istället för Morata – Diego kan trots allt stångas!

Vi kommer därför att se ett stort bollinnehav för Liverpool i den här matchen, nyckeln för deras del är att få in ett tidigt mål annars kan det bli jäkligt jobbigt under sista 45 när man alltså behöver ta fler och fler risker och blottlägga försvaret, i jakten på ett ledningsmål. Det blir helt klart Klopps stora utmaning här, att finna den där perfekta balansen.

Och den stora frågan är nu vad status faktiskt är på Liverpool efter de senaste veckorna, efter nederlaget mot just Atletico har lagbygget vacklat en aning, man har släppt in åtta mål på sina fyra senaste matcher och vunnit två av de fighterna. Nu är det givetvis så att ett ligaguld redan är säkrat i England, vilket öppnar upp för svagare prestationer, men en vinnarkänsla är även den viktig inför sådana här bataljer. Kan det möjligtvis störa dem på onsdag?

Klopp har i dagarna högst troligt lagt ner lite extra tid på försvarsspelet i Liverpool, man har som sagt börjat släppa in en del mål och där tror vi tysken har varit noggrann med att poängtera att det krävs en förbättring, det finns inget utrymme till att slappna av här utan det gäller att återgå till inställningen man hade tidigare, och just det är Klopp trots allt en mästare på – att trigga spelarna inför sådana här uppgifter.

Vi förväntar oss därför att se det bästa av en spelare som Van Dijk på onsdag, det kommer att bli en nyckel och det tror vi även resulterat i att Liverpool håller tät bakåt, Atletico kommer inte direkt att flytta fram sitt manskap och även det talar för att vi får bevittna en målsnål tillställning. Ponera att Liverpool gör 1-0, då lever de fortsatt farligt ifall Atletico lyckas göra ett mål, därför kommer engelsmännen även de att ha en tanke på försvaret under 90 minuter.

Henderson och Robertson ska enligt rapporter vara spelredo men däremot missar Alisson matchen, ett tungt tapp givetvis men Atletico lär samtidigt inte ha fler än ett skott på mål i den här matchen. Vi har därför väldigt svårt att se att det ska bli ett målkalas här på Anfield, därför lockar också underspelet!

Under 2.5 mål i matchen blir därför vårt speltips från Anfield den här onsdagskvällen, 1/2-0 är två troliga resultat, och därför finner vi oddset 1.85x vara tillräckligt bra här. Oddset finner ni hos spelbolaget Bethard!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se