Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Manchester City


Spela!
Datum: Onsdag 2020-02-26 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: Real DNB
Odds: 2.15
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

Manchester City är stora favoriter till att ta sig vidare till en kvartsfinal, rutin vs klass är därför inte fel att skriva. Vilket väger tyngst?

Matchernas match går av stapeln i Madrid på onsdagskvällen, ett helt plötsligt ifrågasatt Real Madrid, utan en viss Eden Hazard, ställs mot ett ekonomiskt dopat Manchester City. Båda lagen har onekligen en del att bevisa, Real Madrid har tappat ligaledningen i Spanien och i England är Liverpool redan mästare – att Pep därför är pressad är säkerligen de flesta överens om.

Det är på alla sätt och vis en väldigt spännande fotbollsmatch vi har framför oss, båda lagen står onekligen vid ett vägskäl och varken Real Madrid eller City har råd att förlora den här matchen. Manchester City är dessutom avstängda från spel i CL under dem två nästkommande säsongerna, det återstår givetvis att se ifall domen står kvar längre fram, men är det någon gång City därför ska vinna den här (jäkla) turneringen, så är det onekligen i år.

Och inför den här supermatchen finns egentligen 100 saker att titta närmre på, det går att jämföra lagdelar, form, lyfta fram dem absolut största stjärnorna och göra analyser utifrån det, men först och främst så tänkte, åtminstone vi presentera skadeläget i respektive trupp – det är onekligen relevant att titta lite närmre på.

Hazard är alltså skadad på nytt och enligt de första rapporterna så missar belgaren spel i uppåt mot två månader, oerhört tungt för Real Madrid givetvis men faktum är att Hazard knappt varit med Real Madrid under den här säsongen, han ser ut att bli den nya Bale och Robben helt enkelt. Utöver Hazard är det alltså enbart Asensio och Rodrygo (avstängd) som missar matchen.

För Manchester Citys del så ser alltså både Sterling och Sane ut att vara tillbaka efter sina skador, nu är det givetvis osäkert ifall Sane på riktigt är redo för några minuter i en sådan här match, men Sterling ser ut att ha betydligt större chans. Och längre sträcker sig alltså inte skadelistan för Citys del. Det ser ljust ut, minst sagt.

Härlig tränarduell!

Zinedine Zidane har ett minst sagt härligt facit i Champions League som coach för Real Madrid, fransmannen har som bekant ALDRIG åkt ut ur CL och i sin tur vunnit turneringen varje gång han har suttit på avbytarbänken, som assisterande coach till Ancelotti vann han CL 2014, och sedan så radade han upp tre raka CL-guld som huvudtränare mellan 2016 och 2018 – ett otroligt facit, som även behöver vägas in på onsdag?

Annorlunda ser minst sagt Peps facit i CL ut, förvisso har han två Champions League-bucklor från tiden i Barcelona, men sedan dess har det alltså inte blivit ett enda CL-guld. Spanjoren misslyckades med bedriften i Bayern och har gjort det även som coach i City. Det är lite småintressant, helt klart.

Och nu är den stora frågan, vilket lag tar sig vidare från det här dubbelmötet? Här på hemmaplan, så är vi trots allt inne på att Real Madrid åtminstone undviker ett nederlag, de har visat upp en imponerande defensiv under hela säsongen och bara släppt in 17 mål på 25 ligamatcher. Det är något man helt klart kan luta sig tillbaka på, det är i offensiven som det brister en aning i och med att man inte har en riktig “killer” i straffområdet.

Med Zidanes mäktiga CL-facit i ryggen och truppens rutin från dessa sammanhang så tror vi Real Madrid, trots allt, ser till att lösa en seger mot Manchester City på hemmaplan. Det kommer högst troligt att vara en avvaktande inledning från båda håll, men City lär vilja ha mer boll vilket vi tror kommer passa Real Madrid bra, de är som allra bäst när de får ställa om.

Med det sagt så blir alltså vårt speltips, Real Madrid (dnb) – insatsen tillbaka vid ett kryss – till fina 2.15x insatsen hos spelbolaget Coolbet, ett odds som trots allt är riktigt intressant. Stort lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
rogwet
Användare
2020-02-26 11:06

Bra rek ! Ryggar.

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se