Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 2/2


Spela!
Datum: Söndag 2020-02-02 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 5! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 5. Fantastiskt utbud den här söndagen och det tackar vi givetvis aldrig nej till! Vi har bland annat ett tungviktsmöte i Premier League framför oss, men även fotboll från i princip alla toppligor där ute! Ett 512 raders system klickas in, i hopp om att pricka 13 rätt. Stort lycka till!

1. Tottenham – Manchester City, 2

Det är möjligtvis på sin plats att åtminstone använda sig av en halvgardering i den här toppfighten, men faktum är samtidigt att det skiljer så pass mycket mellan lagen i nuläget, City är helt enkelt bättre och Kane är borta för Tottenhams del – Eriksen har dessutom debuterat för Inter. Klasskillnad!

2. Burnley – Arsenal, X2

Arsenal får tillbaka Aubameyang och Luiz, samt har nyförvärvet Pablo Mari spelredo, därför lutar det åt en bortaseger här trots allt. Arsenal är bättre och har undvikit en förlust i dem sex senaste matcherna. X2 bör räcka!

3. Udinese – Inter, 2

Vi har oerhört svårt att se att Inter ska noteras för ett fjärde raka poängtapp på söndag, tre raka kryss är alltså ett faktum för deras del inför den här matchen, och med det sagt så spikar vi Contes lagbygge – Udinese har förlorat tre raka matcher!

4. Milan – Hellas Verona, 1X

Milan har börjat vinna fotbollsmatcher och må vara på uppgång, men vi väljer att trots detta ta med det mittersta tecknet, eftersom att spelet absolut inte sett 100-procentigt ut. Deras segrar sitter alltid långt inne! Addera därtill att Hellas undvikit en förlust i de fem senaste matcherna. 1X!

5. Lecce – Torino, 1 2

Det är två formsvaga gäng som drabbar samman här, Lecce har tappat poäng i sju raka omgångar i Serie A samtidigt som Torino här närmst kommer från en pinsam förlust i ligaspelet; 0-7 mot Atalanta. Vi landar därför i att gaffeln är det bästa alternativet här. Vidöppet!

6. Bordeaux – Marseille, X2

Marseille flyger i Ligue 1 i nuläget och är inför söndagens möte obesegrade i 10(!) raka ligamatcher, nu har de kopplat ett bra grepp om andraplatsen och där tror vi även Marseille infinner sig efter 38 spelade omgångar. De ser fina ut i år! X2 mot ett formsvagt Bordeaux bör räcka!

7. Nice – Lyon, 1 2

Lyon må vara det bättre laget av dessa två men en bortafight mot Nice är alltid knepig, Nice har bara förlorat två matcher på hemmaplan den här säsongen och har samtidigt inte förlorat en match i ligaspelet sedan den 2 december. Med det sagt; Gaffel!

8. Metz – Saint Etienne, 1X

Saint Etienne har förlorat 6 av 10 bortamatcher den här säsongen och har sammanfattningsvis haft en jobbig säsong så här långt. Vi väljer därför Metz sida i den här matchen, även fastän både ettan och krysset är osäkert. Vidöppen tillställning, men någonstans måste tecknen placeras ut – 1X känns bäst!

9. Athletic Bilbao – Getafe, X2

Fantastiskt värde på Getafe här (19%), som dessutom är det bättre laget av dessa två, men Bilbao är svårslagna och därför måste det mittersta tecknet med. Bilbao har bara förlorat fyra fighter den här säsongen. Helgarderingsfight möjligtvis, men vi gillar Getafe!

10. Villarreal – Osasuna, 1X

Villarreal är det bättre laget och lirar på hemmaplan, ettan är därför given i det här mötet. Vi höjer dock ett litet varningsfinger för ett organiserat Osasuna, de har trots allt bara förlorat fem matcher den här säsongen, och då är det dessutom fantastiskt värde på det mittersta tecknet (18%) – alldeles för bra i vår bok! Utnyttjas direkt.

11. Köln – Freiburg, 1X

Vi går på hemmaplansfördelen och väljer Kölns sida i det här mötet, de har gjort det helt okej här på hemmaplan och bör kunna få med sig ett poäng mot Freiburg. Krysset är dock ett måste här, möjligtvis även tvåan. Tuff match det här!

12. Paderborn – Wolfsburg, 2

Ypperligt läge för att återvända till vinnarspåret för Wolfsburgs del, Paderborn delar sistaplatsen med Fortuna Dusseldorf och har bara vunnit 4 av 19 matcher den här säsongen. Krysset kan vara bra att ha med här, men budgeten räcker dessvärre inte till. Vi spikar Wolfsburg!

13. Ajax – PSV, 1

PSV har haft en tuff säsong så här långt och placerar sig hela 11 poäng efter ligaledaren Ajax. Nu har dessutom en av lagets bästa lirare, Bergwijn lämnat PSV för spel i Tottenham, och därför spikar vi helt enkelt Ajax i det här mötet. De är betydligt bättre i år och har vunnit 9 av 10 hemmamatcher!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se