Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 15/1


Spela!
Datum: Onsdag 2020-01-15 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 3! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 3. En härlig mix av fotbollsmatcher den här veckan, FA-Cupen, Coppa Italia, Ligue 1 och sex matcher från Segunda Division, det blir inte lätt men vi har vår uppfattning klar, hela analysen finner ni här nedanför! Stort lycka till.

1. Manchester United – Wolves, 1X

Wolves har ett par tveksamma resultat bakom sig under de senaste veckorna, de har inte alls varit lika effektiva framåt och känns lite på nergång – fyra raka matcher utan en seger, samt endast två gjorda mål är facit. Annorlunda ser det ut för United, som stänkte dit fyra baljor mot Norwich i lördags. 1X räcker!

2. Carlisle – Cardiff, X2

Det bekräftades redan i match nummer 1 att Cardiff är det bättre laget av dessa två, förvisso var man nere i ett 2-0-underläge men comebacken vittnar om att kvalitén är högre. X2 bör därför räcka här, Carlisle har dessutom bara två vinster på kontot sedan i början på november månad – 2 på 13 matcher.

3. Juventus – Udinese, 1

Åttondelsfinal i Coppa Italia, och här har vi onekligen en solklar favorit. Udinese räcker helt enkelt inte till för att utmana Juventus om en plats i kvartsfinalen, de har bara vunnit sammanlagda två matcher på bortaplan den här säsongen, samtidigt som Juve alltså fortsatt är obesegrade i Turin. Inget snack om saken, spiketta – oavsett startelva.

4. Monaco – PSG, 2

Att Monaco fick med sig poäng från Paris i helgen (3-3) är en av dem större skrällarna från helgen, med det sagt så tror vi PSG sätter ner foten på onsdag – de är så mycket bättre, och tar revansch här! Spiktvåa.

5. Amiens – Reims, 1 2

Fyra raka poängtapp är ett faktum för både Amiens och Reims inför onsdagens möte, svag form alltså och därför känns även tillställningen vidöppen så här på förhand. Reims är dock bättre, deras försvarspel sticker ut och därför ska tvåan med. Ettan? Den också, i och med Reims svaga form.

6. Nimes – Rennes, X2

Botten mot toppen som gäller här när Nimes och Rennes drabbar samman på Stade des Costières, Rennes har gjort det riktigt bra och infinner sig på en tredjeplats i tabellen. Tvåan klickas därför in direkt, men faktum är att Rennes, samtidigt bara vunnit fyra av nio matcher på bortaplan. 4 av 9. Tydliga siffror, därav X:et också!

7. Alcorcon – Numancia, 1X

Luktar kryss här från mils avstånd, Numancias vanligaste resultat här på bortaplan är det oavgjorda resultatet, samtidigt har tre av Alcorcons fyra senaste matcher resulterat i ett oavgjort resultat. En tät tillställning är därför att vänta här, vi adderar till ettan på grund av hemmaplansfördelen. Svår match!

8. Huesca – Tenerife, 1

Huesca har vunnit 8 av 11 hemmamatcher den här säsongen och placerar sig på en fin fjärdeplats i tabellen, tre poäng efter direktplatsen till La Liga. Därför är de givetvis även stora favoriter när bottenlaget Tenerife kommer på besök, det är alltså enbart målskillnaden som räddar kvar Tenerife på rätt sida av nedflyttningsstrecket. Tydlig skillnad, spiketta!

9. Vallecano – Lugo, 1X

Den mest givna halvgarderingen, och just 1X känns så extra givet här. Lugo spelar väldigt ofta oavgjort, och faktum är att de faktiskt bara förlorat tre matcher på bortaplan, trots deras usla tabellposition. Det har att göra med att 6 av deras 10 bortamatcher, resulterat i ett kryss – samtidigt har de bara en seger på kontot. Vallecano är helt enkelt bättre, och därför undviker de ett nederlag på onsdag. 1X.

10. Cadiz – Mirandes, 1X

Ligaledaren Cadiz var i princip överlägsna under hösten, nu ser de ut att ha hamnat i en liten formsvacka med tre raka poängtapp i ligaspelet. Mirandes slåss samtidigt för en kvalplats, och är inne i en riktigt fin period (fyra segrar på de fem senaste matcherna). Kan Mirandes rubba på Cadiz? Helt klart. 1X!

11. Parma – Roma, 1 2

En oerhört oviss tillställning så här på förhand, först och främst så är det alltså Coppa Italia som är på agendan (åttondelsfinaler), för det andra; hur högt prioriterar Roma det här? Startelvan kommer att bli avgörande! Vi väljer i alla fall gaffeln här, Parma är onekligen kapabla till att besegra Roma här på hemmaplan… Och tvärtom.

12. Deportivo – Racing Santander, 1

Ett överraskande jumbomöte, Deportivo placerar sig alltså sist(!) i tabellen, samtidigt som Racing infinner sig på positionen ovanför. Alltså en 22:a plats, respektive 21:a plats, men! Deportivo verkar äntligen ha vaknat till liv och har nu vunnit tre av sina fyra senaste matcher (noll förluster). Dagsformen avgör den här bataljen!

13. Almeria – Real Oviedo, 1

Ligatvåan Almeria är det laget som gjort flest mål i Segunda Division, och som dessutom kommer närmst från en 4-0-seger över Lugo på bortaplan. Allting talar därför för att de besegrar Real Oviedo, ett Oviedo som inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher. Toppen mot botten – spiketta!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se