Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 11/1


Spela!
Datum: Lördag 2020-01-11 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 2. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 2. Premier League och Championship är äntligen tillbaka på kupongen, FA Cupen i all ära, men lördagen blir onekligen som allra bäst med ligafotbollen från England. Addera därtill att Tottenham – Liverpool är match nummer 1, Chelsea, United och Leicester finns även de med på kupongen!

1. Tottenham – Liverpool, 1X2

Klopp har en utvilad trupp till sitt förfogande på lördag, åtta dagar utan en match är ett faktum för Salah, Van Dijk, Firmino, Mane och bland annat Henderson, och även fastän man har råd att tappa poäng i Premier League, så går det inte att blunda för deras goda trend. Men! Vi räknar alltså inte bort Tottenham heller, de har en intressant höjd även utan Kane.

2. Chelsea – Burnley, 1

Burnley har förlorat tre raka matcher i Premier League inför lördagens möte, Aston Villa, Manchester United och Everton har samtliga visat sig vara steget större, och med det sagt så spikar vi Chelsea här, de är helt enkelt det bättre laget, även fastän de stundtals varit ojämna.

3. Manchester United – Norwich, 1

United var inne i en bra period inför nederlaget mot Arsenal, och lite som med Chelsea, så är det alltså svårt att placera det här gänget, de blandar och ger, men i slutändan så är United fortsatt ett bättre kollektiv än Norwich. Norwich agerar trots allt tabelljumbo och har förlorat 7 av 10 bortamatcher. Bergsäker hemmaseger.

4. Everton – Brighton, 1X

Everton hade gått obesegrade i sex raka matcher inför mötet mot City (2-1) och Liverpool (1-0 i FA Cupen), under den perioden stötte man dessutom på bra motstånd, därför tror vi Everton återvänder till vinnarspåret när svårighetsgraden sänks på lördag. Vi höjer dock ett litet varningsfinger för Potters mannar, de spelar en fin fotboll och därför tar vi med krysset.

5. Leicester – Southampton, 1 2

Southampton har onekligen vaknat till liv under de senaste veckorna, fyra segrar av fem möjliga – och man är även obesegrade under den här perioden. Därför testar vi att ha med tvåan i den här matchen, även fastän Leicester högst troligt går segrande ur det här mötet – fint värde!

6. Wolves – Newcastle, 1

Wolves har möjligtvis inte fått med sig resultaten i de senaste omgångarna, men faktum är att de, i princip alltid, är det bättre laget i sina matcher. Kvalitén finns där, och när svårighetsgraden väl sänks – dessutom här på hemmaplan – så tror vi de ser till att gå segrande ur mötet. Newcastle har dessutom förlorat tre raka matcher i ligaspelet. Etta!

7. Leeds – Sheffield Wednesday, 1X

Leeds är tillsammans med West Bromwich det bästa laget i Championship, men här vågar vi alltså inte att räkna bort Sheffield helt. Det har att göra med att Leeds faktiskt bara vunnit en av sina fem senaste matcher (alla tävlingar inräknade).

8. Blackburn – Preston, 1X

Tre förluster samt två oavgjorda resultat är ett faktum för både Blackburn och Preston, sett till lagets fem senaste matcher. Svag trend alltså, och därför går vi helt enkelt på hemmaplansfördelen i det här mötet, Preston är ett av ligans svagaste bortalag – 2 segrar på 12 matcher. 1X klickas in.

9. Charlton – West Bromwich, X2

Precis som vi tidigare var inne på så är West Bromwich, tillsammans med Leeds, Championships två bästa fotbollsklubbar. De delar förstaplatsen och har samtidigt tabelltrean Brentford nio poäng efter sig. Det säger i princip allting om deras klass, samtidigt finner vi Charlton på en 19:e plats i tabellen – klasskillnad! X2 räcker.

10. Hull – Fulham, 1 2

Hull har varit riktigt bra under de senaste veckorna och kan därför inte räknas bort från det här mötet, fyra segrar av fem möjliga är ett faktum för deras del och därför har vi med ettan här. Fulham är Fulham, och är även de kapabla till att vinna, formen är bra och de infinner sig bland de fem främsta i tabellen. Vidöppen tillställning? Gaffel!

11. Luton – Birmingham, 2

Luton agerar tabelljumbo i Championship och har alltså förlorat 17 av sina 26 matcher så här långt, därför väljer vi helt enkelt att spika Birmingham, de är förvisso inte bra just nu men de studsade åtminstone tillbaka till vinnarspåret i samband med segern i FA Cupen, vi har heller inte tillräckligt med tecken för att halvgardera det här mötet. Men visst ska det här gå vägen? 2!

12. Middlesbrough – Derby, 1

Middlesbrough har äntligen vaknat till liv igen efter att ha fått en urusel start på säsongen 19/20, fyra raka segrar är ett faktum i ligaspelet och de har även hållit nollan intakt i tre raka matcher. Här närmst kommer de dessutom från ett oavgjort resultat mot Tottenham. Bra trend! Därför väljer vi att spika Middlesbrough – endast två lag i Championship har presterat sämre än Derby på bortaplan!

13. Reading – Nottingham, 1X

Reading infinner sig förvisso åtta poäng efter Nottingham i tabellen, men formen är oerhört fin hos hemmalaget, de jagar alltså sin femte raka seger i ligaspelet. Reading är dessutom obesegrade i sju raka matcher. 1X!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se