Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 10/1


Spela!
Datum: Fredag 2020-01-10 20:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Europatipset tips, vecka 2. Direkt konstaterar vi att veckans kupong kommer att bli en knepig sådan, förvisso bjuds det på fotboll från Premier League, Ligue 1 och Serie A, men majoriteten av matcherna hämtar Svenska Spel från Ligue 2, mer exakt rör det sig om åtta matcher därifrån. Tufft, minst sagt.

Vi väljer därför att klicka in ett 512 raders system, med 9 halvgarderingar och då räcker det alltså med att sätta 4 spikar. Det känns bra den här fredagen.

1. Sheffield United – West Ham, 1X

Sheffield har två raka förluster på kontot inför fredagens möte mot West Ham, men relevant att lyfta fram är det faktum att de ställts mot Manchester City och Liverpool, på Etihad Stadium och Anfield. West Ham är ett helt annat motstånd, ett motstånd vi tror Sheffield undviker ett nederlag mot. De har varit stabila under hela säsongen, vilket absolut inte West Ham varit. 1X räcker gott!

2. Rennes – Marseille, X2

Tabelltvåan Marseille reser nordväst i landet, och gör väl där upp med tabelltrean Rennes, en mini-seriefinal helt enkelt, och per automatik blir därför detta en vidöppen tillställning. Vi landar dock i att Marseille undviker ett nederlag på fredag, vi rankar de snäppet högre än Rennes (fem poäng före i tabellen) och de är dessutom obesegrade i nio raka matcher.

3. Ajaccio – Grenoble, 1X

Ajaccio är, och ska vara favoriter i det här mötet, men det går samtidigt inte att blunda för det faktum att Grenoble bara förlorat tre ligamatcher den här säsongen – 3 av 19(!). Det är ett fint facit, minst sagt och därför tar vi med krysset i match nummer 3.

4. Chambly – Orleans, X2

X2 är en liten chansning i och med att Orleans agerar tabelljumbo i den här serien, men allt som oftast har de en väldigt defensiv inställning när det kommer till spel på bortaplan, och allt som oftast undviker de faktiskt ett nederlag när de ställs mot de lite sämre lagen. Chambly är exakt ett sådant motstånd, de har bara gått segrande ur 2 av 10 hemmamatcher och infinner sig långt ner i tabellen. Spelvärdet är även fantastiskt på tvåan, samt krysset, och därför landar vi i det beslutet.

5. Clermont – Troyes, 1 2

Lite av en toppfight det här, Troyes infinner sig i en riktigt bra period och placerar sig på en fin tredjeplats, Clermont finner vi på en sjätteplats, och även där är formen riktigt bra – Clermont förlorar sällan. Det är med andra ord svårt att urskilja lagen, hemmaplansfördelen väger tungt, men Troyes är det bättre laget. Gaffel!

6. Le Mans – Auxerre, 1

0 poäng skiljer lagen åt i tabellen, vilket givetvis gör det hela jobbigt, Ligue 2 är heller ingen liga man följer slaviskt, och därför får vi helt enkelt gräva djupare. Och det har vi gjort, Le Mans har noterats för två raka segrar samtidigt som endast ett lag i serien är sämre än Auxerre när det kommer till siffrorna på bortaplan. Övertygande stats, som faktiskt får oss att spika hemmalaget – tuffa beslut måste tas!

7. Nancy – Valenciennes, 1X

Nancy är fortsatt obesegrade på hemmaplan den här säsongen, men spelar samtidigt oavgjort väldigt ofta. 12 av deras 19 matcher har resulterat i ett oavgjort resultat, vilket får oss att placera ut krysset först. Vi kompletterar med en etta, eftersom att Nancy trots allt är obesegrade här – de har dessutom bara förlorat en av sina nio senaste matcher.

8. Niort – Le Havre, 2

Niort har förlorat 9 av sina 11 senaste matcher, sett till alla tävlingar och har nu halkat ner till en position, under nedflyttningsstrecket. Med det sagt så investerar vi i ett betydligt bättre Le Havre, ett gäng som bara infinner sig ett poäng ifrån kvalspel till Ligue 1. Solklar tvåa!

9. Rodez Ave – Chateauroux, 1

Rodez Ave är att lita på när det kommer till spel på hemmaplan, fem av deras nio matcher har resulterat i en seger, samtidigt som de alltså är seriens svagaste lag på bortaplan – de har plockat blott fem poäng på resande fot. Ändå placerar de sig före Chateauroux i tabellen. Hemmaplansfördelen avgör!

10. Sochaux – Paris FC, 1

Paris FC har förlorat flest matcher i Ligue 2 och placerar sig näst sist i tabellen, efter 19 spelade omgångar. Det säger allting om deras säsong, Sochaux slåss betydligt högre upp i tabellen och har 12 poäng ner till just Paris. Dock så går det inte riktigt att blunda för Sochaux svaga form, därför tar vi även med krysset här – magiskt spelvärde dessutom!

11. Crystal Palace – Arsenal, X2

Vi har svårt att se att Arsenal ska förlora lördagens match på Selhurst Park, de har sett betydligt bättre ut under Arteta, och kommer dessutom närmst från en komfortabel 2-0-seger över Manchester United. X2 bör räcka gott, Crystal Palace har trots allt bara vunnit en av sina sju senaste matcher. Svaga siffror!

12. Brentford – QPR, 1

Brentford är det bättre laget av dessa två, och har nu dessutom kommit igång på allvar. Tredjeplatsen i tabellen är ett faktum, och de kommer dessutom närmst från en 4-0-seger över Bristol på bortaplan, i ligaspelet. Det är tillräckligt övertygande för att spika hemmalaget.

13. Cagliari – Milan, 1 2

Varken Cagliari eller Milan går att lita på i nuläget, de förstnämnda har förvisso varit bra under hösten men avslutade höstsäsongen genom att förlora två raka matcher, mot Udinese bland annat. Milan är samtidigt Milan, deras vanligaste resultat den här säsongen är just ett nederlag, och därför landar vi i att gaffeln är det bästa alternativet här.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se