Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 4/1


Spela!
Datum: Lördag 2020-01-04 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 1. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 1. FA Cupen för hela slanten den här lördagen, och här kliver vi alltså in i runda 3, där klubbar som Manchester United och Leicester kliver in i bilden. Ni vet vad som gäller när FA Cupen gör entre på kupongen, det brukar bli öppna tillställningar och därför har vi även valt att ta med ett par skrällar – här finns onekligen möjligheter!

9 halvgarderingar landar vi i den här gången, vilket alltså är ett 512 raders system! Stort lycka till, hela analysen finner ni här nedanför.

1. Wolves – Manchester United, 1 2

Det är onekligen svårt att urskilja Wolves och Manchester United åt i det här mötet, faktum är att vi i princip hade gått all in på hemmalaget ifall det hela handlade om en ligamatch, men när FA-Cupen nu ställs fram, så väljer vi gaffeln istället – Wolves kan mycket väl ge upp andra tävlingar för att fokusera på att plocka fjärdeplatsen i Premier League.

2. Fulham – Aston Villa, 1X

Den spontana känslan säger att Aston Villa har annat att fokusera på än FA-Cupen, de infinner sig ett poäng ifrån nedflyttningsstrecket i Premier League, och lär rikta fokus dit istället. Vi räknar med att de roterar kraftigt på lördag. 1X!

3. Leicester – Wigan, 1

Leicester har bevisat att även deras breddspelare håller en väldigt hög nivå, West Ham besegrades med 2-1 på bortaplan, och i det mötet hade Rodgers bytt ut nio startspelare. Därför är vi även övertygade om att Wigan besegras här på hemmaplan – oavsett tävlingssammanhang! Spiketta.

4. Southampton – Huddersfield, 1X

Huddersfield har haft en väldigt tung säsong så här långt, en 20:e(!) plats i Championship är alltså ett faktum efter 26 spelade omgångar, och därför räknar vi med att ett formstarkt Southampton (10 poäng på de 4 senaste omgångarna) undviker ett nederlag här på hemmaplan.

5. Watford – Tranmere, 1X

Premier League vs League One! Nu kommer förvisso Watford att rotera en aning, vilket får oss att ta med krysset i det här mötet, men i slutändan så ska Watford bara besegra ett motstånd av Tranmeres kaliber. Watford har dessutom börjat hitta rätt. 1X!

6. Brentford – Stoke, 1

Brentford flyger fram i Championship i år och infinner sig nu på en tredjeplats i tabellen. Här närmst kommer de dessutom från en imponerande 4-0-seger över Bristol City på bortaplan, och därför tror vi även man ser till att besegra ett bortasvagt Stoke i det här mötet. Stoke har förlorat 9 av 13 bortamatcher i Championship.

7. Brighton – Sheffeild Wednesday, 1

Brighton imponerar stort på oss, och nu stod de dessutom för ytterligare en imponerande insats i veckan när de fick med sig ett poäng i mötet mot Chelsea på hemmaplan. Att Sheffield förlorat tre raka matcher i ligaspelet är bara ytterligare en anledning till att spika hemmalaget.

8. Bournemouth – Luton, 1 2

Ett ostabilt Bournemouth tar sig an tabelljumbon i Championship, och med det sagt så väljer vi alltså att klicka in en gaffel här. Bournemouth ska, trots den svaga formen i Premier League, bara besegra ett motstånd av Lutons kaliber, men! Spelvärdet är fantastiskt på Luton, och skrällar förekommer som bekant. Vi testar!

9. Preston – Norwich, X2

Preston har hamnat i en tyngre period med fyra raka poängtapp i Championship, och har dessutom enbart lyckats göra ett mål på dessa matcher. Norwich vann även de längesen nu, men kommer närmst från två positiva insatser där de nätat vid tre olika tillfällen. Vi klickar in X2!

10. Reading – Blackpool, 1 2

Allting talar för att Reading besegrar Blackpool på lördag, formen (fyra raka segrar), Championship vs League One, och hemmaplansfördelen, men! Här väljer vi att, trots detta även ta med tvåan, Reading är streckade till 60%, och detta är trots allt FA Cupen – Blackpool kan vinna!

11. Fleetwood – Portsmouth, 1X

Ett poäng skiljer dessa lag åt i Leauge One-tabellen, och därför räknar vi med att få bevittna en tät kamp på lördagseftermiddagen. Vi landar dock i 1X, eftersom att Fleetwood Town inte förlorat på väldigt länge, de infinner sig en bra period nu och lirar trots allt på hemmaplan. 1X!

12. Cardiff – Carlisle, 1

Carlisle infinner sig först på en 20:e plats i tabellen, i League Two(!). Det säger egentligen allting om klasskillnaden som bör råda mellan dessa lagen. Cardiff vinner den här matchen. Spiketta!

13. Oxford United – Hartlepool, 1X

League One vs Conference! Det skiljer två divisioner dessa lagen åt, och då har Oxford dessutom hemmaplansfördelen. Addera därtill att Hartlepool förlorat tre av sina fem senaste matcher. 1X bör räcka gott här!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se