Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 1/1


Spela!
Datum: Onsdag 2020-01-01 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 1! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 51. Gott nytt år önskar vi från oss på Tipsmedoss.com, och detta gör vi genom att bjuda på ett spelförslag till en ny Europatipset-kupong – en perfekt start på 2020! Den här gången landar vi in ett 384 raders system, med 7 halvgarderingar och 1 hel! Hela analysen finner ni precis här nedanför! Stort lycka till.

1. Arsenal – Manchester United, 1X

Arsenals insats mot Bournemouth och Chelsea var ett steg i rätt riktning i våra ögon, Arteta har lyckats implementera lite tro och vilja i det här laget, vilket onekligen öppnade upp för mycket bra, men! De individuella misstagen fällde de ytterligare en gång, Leno och Mustafi var alldeles för svaga i de avgörande momenten, men lyckas man bara undvika detta, så ska man onekligen vara kapabla till att plocka poäng mot Manchester United, på Emirates Stadium – Manchester United har dessutom bara vunnit 3 av 10 bortamatcher. 1X.

2. Manchester City – Everton, 1

Manchester City återvände till vinnarspåret efter en komfortabel seger över Sheffield United (2-0) och på onsdag förväntar vi oss att man även besegrar Everton – relativt komfortabelt de också. Klasskillnad så det skriker om det, även fastän Everton, med Ancelotti vid rodret, vaknat till liv under de senaste veckorna – finns ingen anledning till att slösa tecken här!

3. Newcastle – Leicester, X2

Rodgers gjorde hela nio förändringar i startelvan efter förlusten mot Liverpool, men trots detta besegrade alltså Leciester West Ham med 2-1 på bortaplan. Det bekräftar att Leicester har kvalité och sist men inte minst; bredd! Nu är som sagt den ordinarie elvan utvilad på onsdag, och därför har vi svårt att se att de ska förlora mot Newcastle – ett Newcastle som förlorat två raka matcher. X2 räcker gott!

4. Southampton – Tottenham, 1 2

Southampton har plockat sju poäng på de tre senaste omgångarna i Premier League, och därför tror vi man är kapabla till att besegra ett ojämnt Tottenham på hemmaplan. Spelvärdet är fint och därför ska ettan onekligen med här, men vi kan heller inte blunda för det faktum att Tottenham har det bättre laget här, därför tycker vi gaffeln är det bästa alternativet i det här mötet. 1 & 2!

5. Watford – Wolverhampton, 1 2

Ytterligare en gaffel, Watford är uppgång och är obesegrade i tre raka omgångar (sju poäng), vilket får oss att vända blickarna mot ettan, bra spelvärde dessutom. Men Wolves är Wolves, de är det bättre laget och är inne i en bra period. Därför blir det 1 & 2 – här kan allting hända!

6. Norwich – Crystal Palace, 1X

Norwich var nära på att besegra Tottenham senast, men tappade alltså sin 2-1-ledning i den 83:e matchminuten, vilket innebär att man nu inte vunnit någon av sina sju senaste matcher, men! Den senaste insatsen var ett steg i rätt riktning, och positivt är dessutom att Crystal Palace saknar många viktiga spelare. 1X känns därför bra här.

7. West Ham – Bournemouth, 1

West Ham har varit urusla ett bra tag nu men nu är äntligen Pellegrini sparkad, och in kommer istället Moyes. Det tror vi kan komma att boosta igång West Ham – får de effekt direkt och plockar en trepoängare? Det tror vi, motståndet är generöst och man lirar på hemmaplan. Vi spikar därför West Ham – en liten chansning men, men!

8. West Bromwich – Leeds, 1X2

Seriefinal i Championship. West Bromwich och Leeds står båda två på 51 poäng efter 25 spelade omgångar, och är båda även inne i en sämre period med väldigt få segrar på de senaste omgångarna. Med det sagt så avstår vi att välja sida i det här mötet, och väljer istället att helgardera match nummer 8 på Europatipset-kupongen. Det här kan sluta lite hur som helst, 1X2.

9. Bristol City – Brentford, 1

Att spika Bristol må vara naivt, men spelvärdet är grymt på hemmalaget samtidigt som de nu närmst kommer från en komfortabel 3-0-seger över Luton – de agerar dessutom hemmalag. Med det sagt så tror vi på det här gänget, håll ett extra öga på Niclas Eliasson som gör assist, i princip i varje match. 1!

10. Huddersfield – Stoke, 1X

Huddersfield är äntligen på uppgång efter att ha fått en urusel start på säsongen, nu har de vunnit tre av sina fem senaste matcher och ställs mot ett generöst motstånd i Stoke på onsdagseftermiddagen. Stoke har trots allt förlorat 9 av 12 bortamatcher, och därför vore det dumt att bortse från en hemmaseger här. 1X räcker gott!

11. Nottingham – Blackburn, 1

Nottingham är uppe på en femteplats i tabellen efter att ha radat upp två raka segrar (Wigan & Hull), på onsdag jagar man med andra ord en tredje raka seger mot Blackburn, som fick sin förlustfria svit bruten här senast mot Huddersfield. Nu kommer ett andra raka nederlag för deras del. 1!

12. QPR – Cardiff, X2

Cardiff har bara förlorat en av sina nio senaste matcher i Championship, och kommer dessutom närmst från en tung, tung seger över Sheffield Wednesday på bortaplan. Då har man även bara två poäng upp till en kvalplats, och med det sagt så tror vi man undviker ett nederlag på onsdag – QPR är oerhört ojämna! X2.

13. Sheffield W – Hull, 1

Hull kan vara ett av Championships mest ojämna fotbollslag, ena dagen vinner de med 2-0, andra förlorar de med 2-0 osv. De är med andra ord väldigt svåra att placera, och därför väljer vi även att gå på det säkra laget här, Sheffield är bra och placerar sig på en fin sjätteplats i tabellen. Därför väljer vi deras sida.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se