Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 26/12


Spela!
Datum: Torsdag 2019-12-26 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 52! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 52. Boxing Day, och jackpot på ca 8 miljoner kronor! En fantastisk torsdag med andra ord, och givetvis bjuder vi till i form av ett spelförslag! Mer exakt så klickar vi in ett 512 raders system, med 9 halvgarderingar och går givetvis, som alltid för 13 rätt. Häng med! Och stort lycka till!

1. Leicester – Liverpool, 1 2

Liverpool gick som bekant segrande ur klubblags-VM, och det tror vi är ett mästerskap som kan ha tagit en del på krafterna. Nu entrar man King Power Stadium, och måste ladda om, det tror vi öppnar upp för en Leicester-seger på torsdag. Någon gång måste väl den där förlusten komma? Gaffeln känns därför bra här – fantastiskt värde på hemmalaget!

2. Manchester United – Newcastle, 1

Manchester United gjorde bort sig fullständigt när de föll mot Watford i helgen, en riktig blek insats resulterade i en 2-0-förlust på Vicarage Road och nu är alltså 12 poängtapp ett faktum, 18 omgångar in i seriespelet. Men! Pogba är tillbaka, och här på hemmaplan tror vi man därför säkrar en seger mot Newcastle. Måstematch! Spiketta.

3. Bournemouth – Arsenal, 1 2

Vidöppen tillställning, vilket det i princip alltid är när Arsenal entrar en fotbollsplan nu för tiden. Arteta är som bekant mannen som styr skeppet, och känslan säger att han mycket väl kan komma att segra i sin debut. Det motsatta scenariot vore dock inte överraskande, Bournemouth är knepiga här på Vitality Stadium.

4. Chelsea – Southampton, 1

Chelsea kommer närmst från en imponerande insats mot Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium, där en viss Willian var i centrum. Två baljor blev det. Höjden hos den spelaren är onekligen mycket intressant, och fortsätter han att prestera så är Chelsea en given top 4 kandidat. Southampton ska de bara besegra här på hemmaplan.

5. Aston Villa – Norwich, 1X

Norwich har bara vunnit en bortamatch den här säsongen och känslan säger att den siffran max når två, eller tre. Inte mer alltså, och därför tror vi Norwich fortsätter att tappa poäng här på bortaplan, även fastän motståndet stavas Aston Villa, ett gäng som även de har sina problem. Men här undviker de åtminstone ett nederlag! 1X räcker fint.

6. Crystal Palace – West Ham, 1X

Crystal Palace plockade poäng i fyra raka matcher inför helgens möte mot Newcastle, väl framme där blev det alltså förlust men känslan säger att Roy Hodgsons mannar bör ha en god chans till att undvika ett nederlag här mot West Ham på hemmaplan. West Ham vann förvisso senast, men det går samtidigt inte att blunda för deras brister, de har varit riktigt svaga i år. 1X!

7. Everton – Burnley, 1

Carlo Ancelotti har tagit över Everton! Och här tror vi det blir direkt effekt för italienaren, Everton har trots allt ett par starka resultat bakom sig, seger över Chelsea, kryss mot United och Arsenal. Självförtroendet lär det därför inte vara något fel på. Spiketta!

8. Sheffield United – Watford, 1

Sheffield United går från klarhet till klarhet och infinner sig numer på en imponerande femteplats i tabellen. Tre raka segrar är ett faktum och laget har alltså bara förlorat 1 av sina 11 senaste matcher i ligaspelet. Även fastän Watford vann här senast, så tror vi alltså starkt på Sheffield. De är det bättre laget och spelar på hemmaplan. Spiketta!

9. Leeds – Preston, 1X

Preston är Championships bästa fotbollslag när det kommer till siffrorna på hemmaplan men när de väl agerar bortalag lyder resultatraden; 2-3-6. Precis det motsatta scenariot, men känslan säger trots detta att man kan komma att sno en poäng i det här toppmötet, det är trots allt Leeds på andra sidan, vilket får oss att tro att Preston kan vara extra motiverade. Det mittersta tecknet tas därför med.

10. Blackburn – Birmingham, 1 2

Det mesta talar för att Blackburn besegrar Birmingham på torsdagskvällen, formläget, tabellpositionen och hemmaplansfördelen, men trots detta väljer vi alltså att ha med tvåan i det här mötet. Spelvärdet är grymt (15%) och någonstans på kupongen måste man ha med den där skrällen.

11. Brentford – Swansea, 1X

Toppmöte, och slaget om kvalplatserna till Premier League! Noll poäng skiljer de här lagen åt i tabellen, och därför kan vi högst troligt förvänta oss ett ganska jämnt möte på Griffin Park. Men här på hemmaplan tror vi trots allt Brentford åtminstone löser en pinne, de har bara noterats för två förluster här under säsongens gång. 1X!

12. Cardiff – Millwall, 1X

7-3-1, plus 9. Så lyder Cardiffs siffror på hemmaplan den här säsongen, vilket innebär att de är seriens tredje starkaste hemmalag. Och med det sagt så tror vi de plockar ytterligare en trepoängare när Millwall kommer på besök. Krysset ska dock med, Millwall har gått bra under de senaste veckorna och kan bjuda upp till fight.

13. Hull – Nottingham, 1X

Noll segrar på de fem senaste omgångarna i Championship är ett faktum för Nottinghams del, riktigt formsvaga är man alltså, och här närmst kommer man dessutom från två raka förluster, mot Huddersfield (2-1) och Sheffield Wednesday (0-4). Hull har samtidigt något bra på gång, de jagar sin fjärde raka hemmaseger och infinner sig bara ett poäng efter Nottingham i tabellen. 1X testas!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se