Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 21/12


Spela!
Datum: Lördag 2019-12-21 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 51. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips, vecka 51! Tuff kupong, som alltid när det kommer till Stryktipset och den här veckan väljer vi därför att klicka in ett 512 raders system, med 9 halvgarderingar. Tecknen behövs i princip i varje match, det är åtminstone känslan så här på förhand.

1. Manchester City – Leicester, 1

Fint spelvärde på Leicester i det här mötet, men här väljer vi alltså att, trots detta spika Manchester City – tillsammans med de 62%. Etihad Stadium är trots allt spelplatsen, och här på hemmaplan har vi väldigt svårt att se att City ska tappa poäng. Måstematch!

2. Aston Villa – Southampton, 1X

Aston Villa har gått riktigt svagt här under de senaste veckorna men kommer nu åtminstone närmst från en seger i EFL Cup. Liverpool besegrades med 5-0, vilket givetvis boostar självförtroendet – detta trots att ingen av de ordinarie lirarna var på plats. Här på hemmaplan tror vi därför Aston Villa, åtminstone mäktar med en pinne. Southampton har förlorat två raka matcher (West Ham & Newcastle).

3. Bournemouth – Burnley, 1

Ett steg i rätt riktning här senast för Bournemouths del, när man besegrade Chelsea med 1-0 på Stamford Bridge. En stark insats, och en livsviktig trepoängare. På lördag tror vi Bournemouth plockar en andra raka seger när Burnley kommer på besök, det kommer att bli tufft men trots detta väljer vi spikettan.

4. Brighton – Sheffield United, X2

Ytterligare en gång väljer vi Sheffield Uniteds sida i en fotbollsmatch, det har varit ett lyckats koncept den här säsongen i och med att Sheffield fortsatt bara förlorat fyra fotbollsmatcher i Premier League under hösten – 4 av 17(!). Imponerande statistik, och därför landar vi i X2 här.

5. Newcastle – Crystal Palace, 1X

Förlusten i premiären mot Arsenal, är fortsatt Newcastle enda nederlag på hemmaplan den här säsongen. Det vittnar onekligen om något, Newcastle höjer sig alltid i samband med matcher på St Mary’s Stadium. Här har bland annat United förlorat, samtidigt som City och Wolves tappat poäng – och 1X känns därför bra när Crystal Palace kommer på besök.

6. Norwich – Wolves, 1 2

Norwich kliver in stärkta efter det oavgjorda resultatet på King Power Stadium, och därför tror vi helt klart de är kapabla till att besegra Wolves på lördag. Dock tror vi även på det motsatta scenariot, Wolves är oerhört skickliga, och gaffeln är därför det bästa alternativet. Öppen tillställning?

7. Fulham – Leeds, X2

Leeds går från klarhet till klarhet och har nu lyckats öka gapet, kraftigt ner till tredjeplatsen, numer skiljer det alltså 10 poäng mellan Leeds och tabelltrean Preston, vilket onekligen vittnar om att Leeds är steget större än de andra lagen. Fulham finner vi förvisso på en sjätteplats, men faktum är att de har tre förluster i bagaget inför lördagens möte, därför tror vi på Leeds.

8. West Bromwich – Brentford, 1 2

Vi testar gaffeln i det här mötet eftersom att Brentford varit riktigt fina under de senaste veckorna, endast 17% är inne på bortasegern, detta trots att man vunnit två raka matcher och infinner sig på en fjärdeplats i tabellen. West Brom är givetvis favoriter och lirar på hemmaplan, men vi kan alltså ej bortse från Brentfords kvalitéer!

9. Hull – Birmingham, 1

Hull jagar sin tredje raka seger på hemmaplan när Birmingham tittar förbi, och här tror vi hemmaplansfördelen kommer att fälla avgörandet för utfallet i matchen. Hull besegrade ligatrean Preston här med 4-0, och följde upp det resultatet genom att även besegra Stoke. Birmingham är ett generöst motstånd, de har förlorat två raka matcher och släppt in fem mål. Spikettan testas!

10. QPR – Charlton, 1X

Charlton har noterats för 10(!) raka poängtapp i ligaspelet och infinner sig numer först på en 17:e plats i tabellen. QPR har sju poäng mer på kontot och formen är betydligt bättre i hemmalägret (två segrar på de tre senaste omgångarna), därför faller valet på 1X.

11. Reading – Derby, 1 2

Två väldigt formsvaga lag i Reading och Derby, och därför känns även per automatik matchen vidöppen. Reading har dessutom förlorat 6 av 10 hemmamatcher i år, och ja, vi väljer helt enkelt gaffeln här – Derby är onekligen kapabla till att vinna den här matchen.

12. Huddersfield – Nottingham, X2

12 poäng skiljer Huddersfield (19) och Nottingham (8) åt i tabellen, och addera därtill att Huddersfield bara vunnit en av sina sju senaste matcher – den segern plockade de mot seriens formsvagaste lag i Charlton. Trots att Nottingham varit tröga här på slutet, så väljer vi alltså deras sida. De är det bättre laget. X2.

13. Luton – Swansea, X

Krysset i match nummer 13 är givetvis en chansning, men den chansningen är befogad. Det mittersta tecknet är Swanseas vanligaste tecken (hela fem matcher) när de agerar bortalag, och därför väljer vi att klicka in krysset här. Vi förväntar oss att se en väldigt jämn drabbning här på Kenilworth Road.

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se