Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 8/12


Spela!
Datum: Söndag 2019-12-08 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 49! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 49! Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och cupfotboll från Skottland, det är härifrån Svenska Spel väljer att plocka fram sina fotbollsmatcher. Mycket spänning! Som alltid. Och vi konstaterar, i samband med detta att jackpotten är framme – ca 4 miljoner kronor är det som gäller!

Med det sagt så klickar vi in ett 768 raders system, med 8 halv- och 1 helgardering.

1. Aston Villa – Leciester, X2

Leicester kliver in i söndagens möte med sju raka segrar, och har på allvar visat att de är att räkna med den här säsongen. De placerar sig tvåa i tabellen, och är givetvis favoriter till att besegra Aston Villa. Vi utgår från tvåan, men adderar till krysset eftersom Aston Villa mycket väl kan bli knepiga här. De stod för en bra insats mot Chelsea på Stamford Bridge senast, och föll bara med uddamålet. X2.

2. Newcastle – Southampton, 1X

Newcastle har noterats för tre segrar på de fem senaste omgångarna i Premier League, samt även hunnit med att plocka poäng mot Manchester City efter ett oavgjort resultat på St James’ Park. De är bevisligen på uppgång, men det är också Southampton som radat upp två raka segrar. Men hemmaplansfördelen får oss alltså att klicka in 1X.

3. Norwich – Sheffield United, 1X

Sheffield United åkte på en tung smäll senast när Newcastle kom förbi Bramall Lane och segrade med 2-0, på söndag sänks svårighetsgraden något snäpp men man måste fortsatt ta hänsyn till att Sheffield trivs som allra bäst på hemmaplan. På bortaplan har de enbart vunnit en match, men samtidigt förlorat noll. Alltså utgår vi ifrån krysset här, men adderar till ettan med tanke på Sheffields förlust senast, känslan säger att de kan hänga kvar i förlustspåret efter det nederlaget. 1X.

4. Brighton – Wolves, 1 2

Brighton med Graham Potter i spetsen besegrade Arsenal på Emirates Stadium senast, och kliver därför in i mötet mot Wolves med största möjliga självförtroende. Ettan ska därför med här, så är det bara men Wolves är som bekant även de ett riktigt skickligt lag, och därför landar vi i att gaffeln är det bästa alternativet här. Vidöppen tillställning!

5. Torino – Fiorentina, X2

Fiorentina har inte alls lyckats bibehålla sin fina form från september, oktober månad, och har snarare målat upp en negativ formkurva här under de senaste veckorna. Men vi fortsätter att tro på det här lagbygget, potentialen finns där för en bättre placering. X2!

6. Sampdoria – Parma, 1

Sampdoria har radat upp två raka förluster inför söndagens möte mot Parma, båda gångerna föll man mot Cagliari – i ligaspelet och cupspelet. Men den förstnämnda matchen, i ligaspelet, avgjorde Cagliari först i den 96:e matchminuten. Tungt tapp för Sampdoria, som inför den matchen hade plockat sju poäng på tre omgångar. De bör därför ha en god chans till att studsa tillbaka här. Vi testar spikettan.

7. Bologna – Milan, 1 2

Milan kommer närmst från en bortaseger över Parma, samtidigt som Bologna föll mot Udinese med hela 4-0. Men trots detta, så är Milan helt enkelt inte pålitliga, känslan säger att Bologna mycket väl kan gå och vinna den här fotbollsmatchen här på hemmaplan. Spelvärdet är dessutom fint på hemmalaget, vi landar därför i en gaffel här. 1 och 2!

8. Valladolid – Sociedad, 2

Kupongens chansning (som egentligen möjligtvis inte är en chansning?) Sociedad är trots allt det bättre laget, och har även ett bra bortafacit, men de har samtidigt bara vunnit fyra av åtta bortamatcher. Valladolid är dessutom starka defensivt, vilket onekligen öppnar upp för ett poängtapp för Sociedad. Men vi väljer alltså, trots detta att spika Sociedad, tecknen räcker helt enkelt inte till.

9. Osasuna – Sevilla, X2

Sevilla är oerhört formstarka, med 8 segrar på de 10 senaste matcherna, och infinner sig numer på en tredjeplats i tabellen, ett poäng efter Barcelona och Real Madrid. Man är dessutom obesegrade under den här perioden, får Sevilla in en målskytt i januari månad (Luuk de Jong har bara gjort ett(?) mål) så säger känslan att man mycket väl kan komma att utmana Real Madrid och Barcelona om ett ligaguld. Faktiskt. Med det sagt så klickar vi in X2 – Osasuna förlorar VÄLDIGT sällan på hemmaplan.

10. Reims – Saint Etienne, X

Kupongens stora chansning! Det oavgjorda resultatet är Reims vanligaste tecken så här långt in på säsongen, mer exakt har de spelat oavgjort vid sex olika tillfällen, samt spelat oavgjort i tre raka matcher inför söndagens möte. Saint Etienne är samtidigt även de ett lag som allt som oftast bjuder på väldigt täta fotbollsmatcher. Vi väljer därför att klicka in det mittersta tecknet, och bara det!

11. Marseille – Bordeaux, 1

Marseille fortsätter att gå starkt i ligaspelet och har nu noterats för fem raka segrar, bland annat så har man besegrat Lille och Lyon, och därför finner vi ingen anledning till att slösa på några tecken här. Bordeaux är förvisso bra, och har även de gått starkt här på slutet, men hemmaplansfördelen tror vi blir avgörande för utfallet här. Spiketta!

12. Union Berlin – Köln, 1X

Union Berlin hade, med cupspelet inräknat, gått segrande ur fyra raka matcher inför mötet mot Schalke senast. Väl där blev det förlust med 2-1 på bortaplan, vilket trots allt får anses som ett okej resultat. På söndag sänks svårighetsgraden ett par snäpp när Köln kommer på besök, de har förlorat 9 av 13 matcher och är inne i en riktig tung period. 1X räcker gott här!

13. Rangers – Celtic, 1X2

Final i ligacupen i Skottland, och Rangers vs Celtic innebär helt enkelt en helgardering. Båda lagen öser på i vanlig ordning och är, båda två kapabla till att vinna den här matchen. Vi väljer därför helt enkelt att helgardera match nummer 13, inga risker tas här!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se