Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 4/12


Spela!
Datum: Onsdag 2019-12-04 20:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 49! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 49! Mycket trevligt med Premier Leauge-fotboll mitt i veckan, men extra kul är det givetvis när fina matcher ställs fram – Manchester United vs Tottenham är en av de matcherna! Utöver detta har vi Coppa Italia och skotsk fotboll på agendan!

Med det sagt så klickar vi in ett 384 raders system, med 7 halv- och 1 helgardering.

1. Liverpool – Everton, 1X

Någon gång måste väl det där andra poängtappet komma? Det är derby och även fastän Everton går riktigt svagt, så tenderar de onekligen att höja sig i samband med dessa möten. I fjol vann Liverpool med uddamålet, och vi väljer därför att ta med krysset – fantastiskt spelvärde (Liverpool är streckade till 85%)!

2. Manchester United – Tottenham, 1 2

Mourinho återvänder till Old Trafford, och han gör detta med tre segrar i bagaget. Tottenham är bevisligen på uppgång. Annorlunda ser det ut i United-lägret, där formkurvan pekar spikrakt neråt. Manchester United har noterat för sju poängtapp på de nio senaste omgångarna i Premier League, det är dessutom så att dessa lagen inte spelat oavgjort mot varandra sedan en bra tid tillbaka, mer exakt har något lag vunnit i de 11 senaste matcherna. Därför klickar vi in gaffeln!

3. Chelsea – Aston Villa, 1

Aston Villa fick med sig ett poäng ifrån Old Trafford i helgen, vilket givetvis är ett bra resultat, men Chelsea är som bekant ett motstånd av en annan kaliber – trots deras senaste förlust mot West Ham på Stamford Bridge. Chelsea skapade oerhört mycket i den matchen men det ville sig inte riktigt. På onsdag tror vi det gör det. Spiketta!

4. Leicester – Watford, 1X

Sanchez Flores har fått lämna sitt uppdrag som huvudtränare för Watford, vilket möjligtvis kan öppna upp för en uppryckning? Här på King Power Stadium är Leicester, trots detta, givetvis stora favoriter och därför utgår vi även från ettan, de är grymt starka just nu och stod för en fin vändning mot Everton senast, men de är samtidigt streckade till 93%(!) – det utnyttjar vi!

5. Southampton – Norwich, 1X

Hemmaplansfördelen tror vi blir avgörande för utfallet i den här matchen, det är dessutom så att Southampton, här närmst kommer från en livsviktig seger över Watford. Innan dess fick man med sig ett poäng från Emirates Stadium. Med det sagt, 1X!

6. Wolves – West Ham, 1

West Ham kommer närmst från en seger över Chelsea på Stamford Bridge men det går heller inte riktigt att blunda för det faktum att West Ham hade en del tur i den matchen. Wolves är samtidigt riktigt bra, de är oerhört svårslagna och har enbart noterats för 1 förlust på de 15 senaste matcherna. Spikettan är därför lockande här.

7. PSG – Nantes, 1

PSG har ett utvilat lag och Neymar förväntas starta, det bör helt enkelt råda klasskillnad när Nantes kommer på besök, trots att Nantes gjort det riktigt bra under hösten. PSG är streckade till 95%, och det med all rätt. Spiketta.

8. Udinese – Bologna, 1X2

Vidöppen tillställning i Udine på onsdagskvällen, först och främst så skiljer bara två poäng lagen åt i Serie A, och för det andra så är det trots allt Coppa Italia på agendan. Därför är det svårt att avgöra vilket lag som ligger närmst segern här. Vi väljer därför helt enkelt att helgardera det här mötet, det blir bäst så!

9. Aberdeen – Rangers, 2

Rangers utmanar Celtic om ett ligaguld i år och har gjort det fantastiskt bra så här långt, 12 av deras 14 matcher i ligaspelet har resulterat i en seger och addera därtill att de toppar sin Europa League-grupp efter fem spelade omgångar. Klasskillnad här. Vi väljer därför att spika Rangers.

10. Hearts – Livingston, 1X

Livingston har vunnit 3 av 15 matcher den här säsongen och därför är det inte alls dumt att tro på ytterligare ett poängtapp för deras del på onsdagskvällen. Hearts placerar sig tre poäng efter Livingston i tabellen, men med hjälp av hemmaplansfördelen, tror vi de åtminstone undviker ett nederlag. 1X.

11. Kilmarnock – St. Johnstone, 1

St. Johnstone har förlorat två av sina tre senaste matcher i ligaspelet med tre mål, eller fler. Nio insläppta är ett faktum på de tre senaste matcherna, och de siffrorna är onekligen en indikation på att någonting inte stämmer. Kilmarnock bör därför ha en god chans till att besegra St. Johnstone, de har 11 poäng fler på kontot och spelar på hemmaplan. Addera därtill att St. Johnstone agerar tabelljumbo.

12. Ross County – Hibernian, X2

Ross County har radat upp nio(!) raka poängtapp i ligaspelet och har dessutom släppt in två mål, eller fler, i åtta(!) raka matcher. Mer exakt har de noterats för 25 baklängesmål, på de 8 senaste matcherna – ett snitt som landar på mer än tre mål per spelad match. Uselt! Annorlunda ser läget ut hos Hibernian, som är oerhört svårslagna. X2!

13. St. Mirren – Motherwell, X2

Motherwell är det bättre laget av dessa två, de placerar sig 14 poäng före St. Mirren i tabellen och kommer dessutom närmst från en imponerande 4-0-seger över St. Johnstone. St. Mirren? De har förlorat fem av sina sex senaste matcher! X2.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se