Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 16/11


Spela!
Datum: Lördag 2019-11-16 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 46. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips, vecka 46, och en jackpot på cirka 10 miljoner kronor! Fantastisk lördag, minst sagt. Och som bekant så är det EM-kvalet som står i fokus den här veckan, Svenska Spel adderar därtill fotboll från League One och League Two, vilket gör det hela lite tuffare, självklart. Det är inga ligor man följer vardagligen och därför kommer det även att krävas fler tecken i de matcherna. Det blir tufft, det är Stryktipset trots allt och 13 rätt ska självfallet vara en utmaning.

Med det sagt så väljer vi att klicka in ett 768 raders system med 8 halv- och en 1 helgardering.

1. Ryssland – Belgien, 1 2

Vidöppen tillställning i och med att både Ryssland och Belgien redan säkrat sin plats i EM 2020. Ryssland ska heller inte underskattas här på hemmaplan, trots att motståndet heter Belgien. Det är svenska folket med på. Gaffeln är därför, i våra ögon, det bästa alternativet här.

2. Israel – Polen, X2

Polen säkrade i samband med segern över Lettland sin plats i EM 2020 och därför är möjligtvis Israel en het kandidat att investera sina tecken i. Men trots detta väljer vi alltså att bortse från en hemmaseger, och det gör vi egentligen enbart av den anledningen att Polen är så pass mycket bättre. Israel har dessutom bara vunnit en av sina fem senaste matcher i kvalet.

3. Österrike – Nordmakedonien, 1

Inget snack om saken, Österrike flyger fram i kvalet och säkrar vid en seger – eller ett oavgjort resultat – avancemanget till EM. De var dessutom bättre än Polen i Warszawa när lagen ställdes mot varandra senast, det säger egentligen bara en sak; Österrike är på uppgång. Spiketta!

4. Kroatien – Slovakien, 1

Här på hemmaplan har vi väldigt svårt att se att Kroatien ska misslyckas med att besegra Slovakien, speciellt i det här skedet av kvalspelet när ett avancemang står på spel. All respekt för Slovakien men här i Kroatien räcker man inte till. Spikettan känns riktigt bra.

5. Nordirland – Nederländerna, X2

Vi höjer ett litet varningsfinger för Nordirland som stod upp bra mot Tyskland här i Belfast. Holland hade dessutom problem mot just Nordirland hemma i Holland senast och det krävdes alltså ett mål först i den 90:e matchminuten för att segern skulle säkras. Krysset tas därför med.

6. Gillingham – Lincoln, 1X

Gillingham och Lincoln står på exakt lika många poäng efter 16 spelade matcher i League One, båda lagen står dessutom på en seger på de fem senaste matcherna och med det sagt så väljer vi helt enkelt att gå på hemmaplansfördelen i det här mötet. Spontant så säger känslan att just det kommer att fälla avgörandet för utfallet här – Lincoln har tappat poäng i 8 av 9 bortamatcher. 1X.

7. Coventry – Rochdale, 1

Allting talar egentligen för att Coventry vinner den här matchen, dagsformen är bättre, tabellpositionen likaså och Coventry lirar trots allt på hemmaplan. Coventry infinner sig alltså bland de sex främsta i tabellen och är obesegrade i deras sex senaste matcher (samtliga tävlingar inräknade). Med det sagt så känner vi oss trygga med spikettan här.

8. Rotherham – Accrington, 1X

Rotherham åkte som bekant ut ur Championship i fjol och vill självfallet ta steget upp tillbaka till andraligan så fort som möjligt. De infinner sig i skrivande stund på en 10:e plats i tabellen i League One, men har möjligheten – att via en seger här – ta sig upp på en kvalplats. Ja, man kan till och med bli ny tabellfyra efter den här omgången. Accrington finner vi samtidigt på en 19:e plats i tabellen med 3 segrar på kontot efter 16 spelade matcher.

9. Blackpool – AFC Wimbledon, 1

Blackpool (8) har noterats för tre raka segrar här på hemmaplan, en i FA-Cupen, en i EFL Cup och en i ligaspelet. På lördag jagar man alltså sin fjärde raka seger och addera därtill att man är obesegrade i fem raka matcher. Annorlunda ser det ut hos Wimbledon som infinner sig först på en 20:e plats i tabellen, dessutom är det enbart målskillnaden som räddar de kvar från att infinna sig under nedflyttningsstrecket. De här lagen slåss med andra ord på två olika fronter. Spiketta.

10. Bolton – Milton Keynes Dons, 1X

Fotbollsklubben Bolton har onekligen mått bättre, de åkte som bekant ut ur Championship i fjol och infinner sig nu även sist i League One-tabellen. Det har att göra med de ekonomiska problemen Bolton haft under de senaste åren, de fick alltså inleda årets seriespel på minuspoäng, mer exakt handlade det om -12 vilket givetvis är en ordentlig uppförsbacke. Resultaten gick heller inte vägen inledningsvis men vi kan alltså nu konstatera att Bolton vunnit två raka matcher i seriespelet, mot Fleetwood och Bristol (två lag som infinner sig i topp av tabellen). Därför tror vi på en tredje raka seger på lördag. Milton har dessutom förlorat 11 av 16 matcher i år. 1X.

11. Northampton – Crewe, X2

Northampton och Crewe har båda fått en positiv start på säsongen i Leauge Two och infinner sig bland de nio främsta i tabellen. I fjol skiljde enbart fem poäng lagen åt i tabellen efter att säsongen var färdigspelad, även idag skiljer fem poäng lagen åt – Crewe är fyra och Northampton nia. Men vi kan även konstatera att Crewe är seriens andra starkaste lag på bortaplan och därför väljer vi också deras sida när vi klickar in halvgarderingen. Crewe har bara förlorat 1 av sina 12 senaste matcher (samtliga tävlingar inräknade).

12. Port Vale – Carlisle, 1X

Port Vale är fortsatt obesegrade på hemmaplan efter åtta spelade matcher, de har dessutom gått obesegrade i fem raka matcher – och samtidigt vunnit tre av dem. Det är ett positivt formläge och med det sagt så väljer vi deras sida i det här mötet. Carlisle har förvisso sju poäng mer på kontot i ligaspelet men de har samtidigt bara vunnit en av sina sex senaste matcher i League Two. Addera därtill att de förlorat fem av åtta bortamatcher. 1X.

13. Macclesfield – Mansfield, 1X2

Macclesfield och Mansfield står båda på 20 poäng i ligaspelet, och infinner sig på en 14:e, respektive 15:e plats i tabellen. Formläget ser dessutom exakt likadant ut med två segrar, ett oavgjort resultat och en förlust på de fem senaste matcherna. Utöver det så har faktiskt Mansfield varit fina på bortaplan, samtidigt som Macclesfield enbart förlorat en match på hemmaplan. Det går med andra ord inte att urskilja lagen, 1X2 är därför det bästa alternativet här.

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se