Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 3/11


Spela!
Datum: Söndag 2019-11-03 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 44! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 44. En fullspäckad söndag, med matcher ifrån Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga. Mycket trevligt med andra ord, och här har vi lyckats identifiera ett flertal överstreckade favoriter. Det gillar vi, och vi tar hjälp av ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering

1. Everton – Tottenham, 1 2

Det är inte direkt enkelt att placera Everton och Tottenham i dagsläget, varken de förstnämnda eller Tottenham är pålitliga, vilket får oss att söka gaffeln i det här mötet. Båda lagen är onekligen kapabla till att vinna här.

2. Crystal Palace – Leicester, X2

Leicester fortsätter att imponera och gjorde som bekant historien kort med Southampton senast, slutresultatet skrevs alltså till 9-0(!), och därför är det svårt att utgå ifrån någonting annat än tvåan här. Crystal Palace har dock fått en bra start på säsongen och därför landar vi till slut i en halvgardering här.

3. Milan – Lazio, 2

Att spika Lazio är lite av en chansning, men faktum är att Milan inte alls presterat under den aktuella säsongen. De är en stor, stor besvikelse och även med en ny tränare vid rodret så ser det alltså inte bra ut, Pioli fick alltså enbart med sig ett oavgjort resultat mot Lecce på hemmaplan i debuten. Det säger någonting om var Milan står idag – spiktvåa!

4. Genoa – Udinese, 1

Udinese har -10 i målskillnad på de två senaste matcherna, det blev alltså en 7-1-förlust mot Atalanta och sedan 4-0 mot Roma på hemmaplan – med en man mer på banan i 60 minuter. Två otroligt svaga insatser, och därför väljer vi att kliva in på Genoa i det här mötet, de stod trots allt upp bra mot Juventus i onsdags – dags för en trepoängare!

5. Fiorentina – Parma, 1

Fiorentina studsade tillbaka till vinnarspåret i samband med segern över Sassuolo på bortaplan, en minst sagt viktig seger i ett skede där Fiorentina möjligtvis kan blanda sig in i en strid om Europa-platserna. Det tror vi de förstår mycket väl, och ser till att besegra Parma här på hemmaplan.

6. Hellas Verona – Brescia, 1X

En på förhand väldigt tät kamp, sådan är åtminstone känslan men efter Hella Veronas seger över Parma på bortaplan senast, så tror vi de kliver in mer boostade till den här fighten. Brescia har dessutom bara noterats för ett poäng på de fem senaste omgångarna i Serie A. 1X.

7. Celta Vigo – Getafe, 1 2

Celta Vigo föll i ödesmatchen mot Real Betis här senast, vilket innebär att krisstämpeln inte alls är en överdrift längre, lagen infinner sig numer under nedflyttningsstrecket och därför lockar det fina spelvärdet på Getafe. Dock så tar vi även med ettan, Celta bör vara nära en seger nu, de har en bra trupp och är kapabla till att besegra Getafe här hemma – även fastän det alltså sett riktigt dåligt ut.

8. Granada – Real Sociedad, X2

Real Sociedad kommer närmst från en överraskande förlust mot Levante, 2-1 slutade den matchen på Estadio Anoeta – i en match Isak fick sina första 90 minuter. På söndag tror vi Sociedad revanscherar sig, de är i grund och botten det bättre laget – även fastän Granada imponerat stort under inledningen.

9. Osasuna – Alaves, 1 2

Osasuna har inte förlorat en hemmatch sedan en bra tid tillbaka, det handlar om uppåt mot 40 raka matcher utan en förlust här i Pamplona men därför lockar även spelvärdet på Alaves – endast 10% är inne på en bortaseger här. Någon gång måste den där första förlusten komma, och den lär dessutom göra det i en match där ingen förväntar sig att den gör det. Gaffel!

10. Bordeaux – Nantes, 1X2

Nantes infinner sig fortsatt på en andraplats i tabellen, detta trots att de närmst kommer från två raka förluster. De har dock förtjänat mer i de matcherna och därför räknar vi inte bort de från den här matchen, speciellt inte när Bordeaux gått och förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Helgardering!

11. Saint Etienne – Monaco, 1X

Saint Etienne är på uppgång efter att ha fått en svag start på säsongen (6 raka utan en förlust) och är som bekant ett erkänt hemmastarkt lag, därför räknar vi med att de undviker ett nederlag på söndag – även fastän Monaco gått starkt på slutet. 1X.

12. Fortuna Dusseldorf – Köln, 1X

Tät kamp det här, men känslan säger att Fortuna har något bra på gång efter sin senaste hemmaseger i Bundesliga, samt även efter deras senaste seger i den tyska cupen – alltså två raka hemmasegrar. Köln åkte samtidigt ut ur den tyska cupen efter att ha förlorat mot FC Saarbrucken, ett lag som till vardags spelar i tyska fjärdedivisionen(!). Riktigt svagt. 1X.

13. Augsburg – Schalke, 2

Schalke var närmst segern i matchen mot Dortmund senast och har, bortsett från poängtappet mot Köln, sett riktigt bra ut. De studsade dessutom tillbaka till vinnarspåret i veckan och därför anser vi de ha goda chanser till att besegra ett Augsburg, som bara vunnit en match i Bundesliga så här långt. Spiktvåa!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se