Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 2/11


Spela!
Datum: Lördag 2019-11-02 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 44. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips, vecka 44. Ny vecka, 13 nya matcher! Förra veckans system resulterade i 11 rätt och mest nöjda är vi givetvis med tvåan i matchen mellan Kalmar och Falkenberg, det går inte att blunda för. Nya tag den här veckan, och ytterligare en gång väljer vi att klicka in ett 768 raders system, med 8 halv- och en 1 helgardering.

1. Aston Villa – Liverpool, 2

Det är många som kliver in på Aston Villa här, mer exakt 33% i nuläget men vi väljer alltså att avstå från ettan och det mittersta tecknet, Liverpool är så pass bra att det inte behövs fler tecken, vi föredrar istället att använda oss av dem i andra täta matcher. Spiktvåa.

2. Arsenal – Wolves, 1X

Arsenal mår inte allt för bra, det är säkerligen de flesta överens om vid det här laget och därför måste det mittersta tecknet med här, minst. En helgardering vore inte dumt, men vi väljer att tro på Arsenal på grund av hemmaplansfördelen. Det är dags nu. 1X.

3. Brighton – Norwich, 1X

Brighton har noterats för två raka segrar här på Falmer Stadium, Tottenham besegrades med 3-0, och här närmst Everton med 3-2. Det är två imponerande resultat av Graham Potters Brighton, och därför utgår vi givetvis från ettan i den här matchen. Krysset ska dock med, Brighton garanterar inga segrar även fastän det ser bättre och bättre ut.

4. Manchester City – Southampton, 1

Inget snack om saken, Southampton föll här närmst med otroliga 9-1 mot Leicester och ett sådant resultat väcker givetvis alltid frågetecken. Vad hände där liksom? Frågan är relevant trots deras tidiga utvisning. Vi har helt enkelt därför svårt att se att Manchester City ska misslyckas med att besegra Southampton här på Etihad Stadium. Spikettan är given.

5. Sheffield United – Burnley, 1X

Sheffield United fortsätter att imponera i Premier League och det är alltså främst defensiven som sticker ut som ett otrolig vapen för deras del. Sheffield har tre raka poängmatcher Inför matchen mot Burnley och tar vi i samband med det hänsyn till Burnleys dagsform, så talar trots allt det mesta för att Sheffield plockar poäng igen. 1X känns därför bra.

6. West Ham – Newcastle, 1

Fyra raka poängtapp i Premier League är ett faktum för West Ham inför lördagens fight, alltså är de inne i en mindre rolig period efter den goda starten på säsongen. Men här på hemmaplan, mot ett bortasvagt Newcastle tycker vi West Ham bör ha en god chans till att studsa tillbaka – Newcastle har trots allt förlorat fyra av fem matcher på resande fot. Spikettan testas, men vi rekommenderar att addera till krysset ifall budgeten tillåter.

7. Watford – Chelsea, X2

Chelsea går urstarkt i nuläget och är – inför mötet mot United på onsdag – uppe i sju raka segrar. Sju raka. Frank Lampards projekt ser onekligen fint ut och numer har man även ett gap ner till Arsenal på en femteplats. Med det sagt så utgår vi givetvis från tvåan när man på lördag ställs mot ett formsvagt Watford – ett Watford som alltså ännu inte vunnit en fotbollsmatch den här säsongen (i Premier League). X2.

8. Leeds – QPR, 1X

QPR har två tveksamma insatser bakom sig här närmst, mot Reading på hemmaplan samt mot Brentford här senast, två matcher som resulterade i ett poäng. Leeds går samtidigt okej men garanterar inte direkt trepoängare, två raka kryssmatcher är ett faktum inför mötet mot QPR men man förlorar samtidigt väldigt sällan matcher här på hemmaplan. Med det sagt så känns 1X bra här.

9. Cardiff – Birmingham, 1X

Oviss historia så här på förhand, Birmingham är inne i en bra period men det är främst på hemmaplan som de ser till att plocka poäng, faktum är att de i princip vinner varannan match, och förlorar varannan. Cardiff är samtidigt obesegrade på hemmaplan den här säsongen, hemmaplansfördelen verkar bli den avgörande faktorn här – i alla fall så tyder det mesta på det så här på förhand. 1X testas.

10. Blackburn – Sheffield W, X2

Formsvagt vs formstarkt när Blackburn och Sheffield drabbar samman på lördag, Sheffield är obesegrade i fyra raka omgångar och infinner sig numer på en femteplats i tabellen. Annorlunda ser läget ut i hemmalägret, Blackburn har noterats för sex raka poängtapp i ligaspelet och förlorat tre av sina fyra senaste matcher. X2 bör räcka.

11. Derby – Middlesbrough, 1

Derby går otroligt starkt på hemmaplan och därför är det smått fascinerande att de infinner sig först på en 16:e plats i tabellen, tre raka segrar är ett faktum här hemma och de är dessutom obesegrade i fem raka omgångar. Middlesbrough har det desto jobbigare, en plats under nedflyttningsstrecket är ett faktum och man har alltså ännu inte vunnit en match på bortaplan den här säsongen. Med det sagt så spikar vi ett formstarkt hemmalag.

12. Fulham – Hull, 1X2

Bra trend i båda läger under de senaste veckorna, Hull jagar sin tredje raka seger i seriespelet samtidigt som Fulham fortsatt har en plats bland de sju främsta intakt, tre poäng kan dessutom innebära att man tar steget upp på en andraplats i tabellen. Med det sagt så helgarderar vi match nummer 12, Hull kan mycket väl gå och vinna den här matchen och där är alltså även spelvärdet som bäst.

13. Luton – Nottingham, X2

Luton har förlorat tre av sina fyra senaste matcher i ligaspelet men samtliga tre nederlag har alltså kommit på bortaplan. Dock så går det inte riktigt att blunda för det faktum att Luton bara samlat på sig fyra segrar totalt, alltså har 10 av deras matcher resulterat i ett poängtapp. Nottingham bör därför ha en god chans till att plocka poäng här, de är trots allt ett av seriens starkaste lag på bortaplan – endast ett nederlag har det blivit så här långt. X2.

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se