Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 27/10


Spela!
Datum: Söndag 2019-10-27 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 43! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 43. 10 rätt resulterade torsdagens kupong i, och vi föll alltså på kupongens tre sista matcher. Med andra ord, så föll vi på Nottingham – Hull, samt League One-fotbollen, vilket givetvis är den ligan man har sämst koll på. Surt.

Nya tag på söndag där vi bjuds på 13 nya trevliga fotbollsmatcher, Liverpool och Tottenham sparkar igång Europatipset vecka 43 – och 13 rätt är givetvis målsättningen.

1. Liverpool – Tottenham, 1X

Liverpool noterades för sitt första poängtapp i Premier League i den senaste omgången, 1-1 blev det mot Manchester United och känslan säger att Tottenham nu även de kan ställa till det för Liverpools del. De kommer närmst från en storseger i Champions League, och även fastän de sett en aning svajiga ut, så tenderar dessa typer av matcher leva sina egna liv. Krysset ska med.

2. Arsenal – Crystal Palace, 1 2

Arsenal är streckade till 78%, vilket på sätt och vis är förståeligt när Arsenal agerar hemmalag. Dock så har Arsenal varit allt annat än bra under den senaste perioden, de kommer närmst från ett nederlag mot Sheffield United och har totalt vunnit fyra matcher i ligaspelet. Crystal Palace placerar sig dessutom bara ett poäng efter Arsenal i tabellen, därför tar vi med tvåan här – endast 8% är inne på en bortaseger!

3. Norwich – Manchester United, 2

Halvgardering i match nummer 1 och 2 innebär att vi spikar Manchester United mot Norwich. Det må vara en liten chansning men den här matchen ska United, trots en usel form, bara vinna. De fick åtminstone med sig poäng mot Liverpool, och det går heller inte att blunda för att Norwich är totalt urusla just nu – 1 poäng på de 4 senaste omgångarna är ett faktum för deras del.

4. Newcastle – Wolverhampton, X2

Wolverhampton är på uppgång efter att ha fått en svag start på säsongen 19/20, nu går det äntligen att känna igen dem och faktum är att de undvikit ett nederlag i sex raka matcher inför söndagens möte (detta inlägg skrivs innan torsdagens EL-möte mot Slovan Bratislava). Med det sagt så tycker vi X2 känns bra här, Newcastle placerar sig trots allt under nedflyttningsstrecket.

5. Östersund – Hammarby, 2

Hammarby är Allsvenskans bästa fotbollslag just nu, de kommer dessutom närmst från en 2-0-seger över Malmö FF, och har alltså radat upp sex raka segrar inför söndagens möte mot Östersund. Vi har därför väldigt svårt att se att Östersund ska kunna åstadkomma någonting i den här matchen – Hammarby går för guldet!

6. Eskilstuna – Sirius, 1X

Sirius är i princip klara för spel i Allsvenskan nästa säsong, även fastän det inte riktigt helt i teorin är fastställt. För Eskilstunas del handlar den här matchen enbart om tre poäng, och känslan säger att man trots allt bör ha en god chans till att besegra Sirius här. Motivationsfaktorn samt hemmaplansfördelen är två tunga anledningar till detta. 1X!

7. Roma – Milan, 1

Både Roma och Milan har haft sina problem under inledningen men i våra ögon är problemen betydligt fler i bortalägret. Milan ser riktigt svaga ut och har alltså förlorat hälften av sina matcher så här långt. Med det sagt så spikar vi Roma här, men rekommenderar samtidigt att ta med krysset ifall budgeten tillåter en sådan lösning.

8. Fiorentina – Lazio, 1X

Fiorentina har i princip sett spännande ut sedan i omgång 1, men det är först här på slutet de börjat få pusselbitarna på plats. Och det är även något dagsformen bekräftar, Fiorentina har noterats för 10 poäng, av 12 möjliga på de 4 senaste omgångarna i Serie A. Det är en uppåtgående trend, helt klart. Därför känns 1X bra här – även fastän motståndet heter Lazio.

9. Torino – Cagliari, X2

Cagliari har tagit Serie A med storm i år och infinner sig på en femteplats(!) i tabellen, en fantastisk start på säsongen, minst sagt. Därför blir man även smått överraskad när enbart 16% av svenska folket kliver in på Cagliari, hemmalaget Torino har trots allt förlorat hälften av sina matcher och har fyra poäng färre på kontot. Vi ger därför X2 ett försök.

10. Sevilla – Getafe, 1X

Det är på sätt och vis otroligt att Sevilla är streckade till hela 76% i det här mötet, Getafe har – inför torsdagens EL-runda – noterats för tre raka segrar, där de bland annat slagit Real Sociedad och Krasnodar på bortaplan. Getafe trivs bevisligen med att lira boll på resande fot, och därför väljer vi att ta med krysset här. Sevilla är som bekant mycket upp och ner men även fastän de nu har en bra match, så är Getafe onekligen kapabla till att störa dem.

11. Osasuna – Valencia, 1X2

Valencia går inte riktigt att lita på i nuläget samtidigt som detta faktiskt är en oerhörd tuff fight så här på förhand. Osasuna har inte förlorat en match här på hemmaplan sedan vikingarna härjade i Europa. Okej, möjligtvis inte så längesedan men faktum är att de radat upp 29 raka poängmatcher här i Pamplona (ligasammanhang), och därför landar vi i att en helgardering är den bästa lösningen.

12. PSG – Marseille, 1

Mbappe är tillbaka med besked och Di Maria är i stormform. Addera därtill att Cavani är återställd, och att Icardi fått fart på målproduktionen. Given etta.

13. Borussia M’gladbach – Eintracht Frankfurt, 1X

Borussia M’gladbach toppar fortsatt Bundesliga, även fastän man närmst kommer från en förlust mot Dortmund. Det säger trots allt någonting om deras inledning på 19/20, de ställs dessutom mot ett klassiskt hemmalag, Eintracht är betydligt sämre på bortaplan och därför landar vi i att 1X är det bästa alternativet här.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se