Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 20/10


Spela!
Datum: Söndag 2019-10-20 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 42! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.


Europatipset tips, vecka 42. Fantastiska söndag! Manchester United – Liverpool och Hammarby – Malmö FF, det är två, av många godbitar den här dagen, och med det sagt så är det alltså bara att sparka igång analysen.

1. Manchester United – Liverpool, 2

Liverpools första poängtapp i Premier League kan inte vara allt för långt ifrån, så är det. Till slut måste ju poängtappet komma men vi har samtidigt väldigt svårt att se att United ska vara orsaken till detta, de är urusla i nuläget och kommer alltså närmst från en förlust mot Newcastle. Ingenting stämmer, och därför väljer vi att spika Liverpool här – detta trots det fina värdet på 1X.

2. Hammarby – Malmö FF, 1 2

Wow, så här på förhand ett av Allsvenskans mest spännande möten på många år, ett formstarkt Hammarby tar sig an ett formstarkt Malmö FF på Tele2, där båda lagen dessutom går för en seger – och ligaguldet. Och det är givetvis svårt att välja sida här, Hammarby är onekligen kapabla till att besegra Malmö FF, men det motsatta scenariot är även det högst aktuellt. Samtidigt är varken Bajen eller Malmö nöjda med ett kryss, därför klickar vi in gaffeln.

3. Falkenberg – AIK, X2

Fantastiskt värde på det mittersta tecknet här, Falkenberg är ett erkänt klurigt lag att möta på Falcon Alkoholfri Arena, vilket även siffrorna bekräftar. Falkenberg har enbart förlorat fem matcher på hemmaplan i år, och det är givetvis en siffra som sticker ut, med tanke på att man förlorat totalt 16 matcher. Därför väljer vi att ta med det mittersta tecknet här, AIK har sett, långt ifrån 100-procentiga ut under de senaste veckorna.

4. Norrköping – Kalmar, 1

Norrköping släppte förvisso in fyra mål mot Sundsvall senast, men de gjorde samtidigt fyra framåt och undvek ett nederlag. Formen är det samtidigt ingenting fel på, de har vunnit sju av sina nio senaste matcher i Allsvenskan, och har alltså fortsatt en liten chans att nå tredjeplatsen. Kalmar är samtidigt helt under isen, de misslyckades med att besegra Eskilstuna på hemmaplan senast, och föll innan dess mot både Helsingborg och Sundsvall. Spiketta!

5. Sampdoria – Roma, X2

Sampdoria har varit ett stort frågetecken under inledningen, och har alltså förlorat sex av sina sju inledande matcher i Serie A. Det är givetvis en faktor att ta hänsyn till när Roma kommer på besök. Roma har, tillskillnad från Sampdoria fått en okej start på säsongen och infinner sig bland de fem främsta i tabellen. X2.

6. Udinese – Torino, 1X

En väldigt tät kamp så här på förhand, det skiljer enbart tre poäng lagen åt i tabellen och därför väljer vi att gå på hemmaplansfördelen, Udinese har trots allt plockat två segrar här i Udine – Milan och Bologna har avvärjts. 1X!

7. Athletic Bilbao – Valladolid, 1X

Athletic Bilbao fick en strålande start på säsongen 19/20, men numer är alltså två raka förluster ett faktum och den stora frågan är därför vilken väg Bilbao egentligen tar här framöver? Real Valladolid är oerhört organiserade i sitt försvar, samtidigt som Bilbao alltså blivit nollade i två raka matcher. Vi tar därför med krysset här, relevant att lyfta fram är dessutom det faktum att hemmalaget är streckade till 73%. Fint spelvärde.

8. Espanyol – Villarreal, 1X

En tuff start, så kan vi väl beskriva Espanyols säsongsinledning men trots detta väljer vi alltså deras sida på söndag. Möjligtvis naivt, eftersom att Espanyol förlorat fem av åtta matcher men vi imponeras samtidigt inte av Villarreal, de har mycket brister och har dessutom förlorat två raka matcher på bortaplan – senast föll man mot Osasuna med 2-1. Vi landar därför i ett 1X här.

9. Bordeaux – Saint Etienne, 1 2

Endast 13% är inne på en bortaseger i match nummer 9, och av just den anledningen väljer vi att ta med tvåan. Saint Etienne har förvisso fått en urusel start på säsongen, men har samtidigt skärpt till sig ordentligt och radade alltså upp två raka segrar inför landslagsuppehållet (mot Lyon bland annat). Bordeaux har dessutom bara fyra poäng mer än Saint Etienne, och därför tycker vi alltså tvåan är värd att ha med här. Gaffel!

10. Monaco – Rennes, 1X

Monaco går absolut inte att lita på i nuläget, men de kommer åtminstone närmst från två raka segrar på hemmaplan. Dessutom så har det alltså blivit två fina resultat (3-1 & 4-1), och därför utgår vi trots allt från ettan här. Rennes inledde ligaspelet riktigt fint, med tre raka segrar men numer är alltså sex raka poängtapp i ligaspelet ett faktum. Addera därtill att man noterats för två poängtapp i EL också – alltså är 8 raka poängtapp ett faktum inför söndagen. 1X.

11. Marseille – Strasbourg, 1

Strasbourg plockat i princip poäng i varannan match, alltså ser de till att vinna/kryssa på hemmaplan men förlorar samtidigt på bortaplan. De är alltså ligans sämsta lag på bortaplan i år, ett poäng har man lyckats skrapa ihop på fyra matcher. Nu är formen förvisso svag hos Marseille, men här bör man trots allt ha goda chanser till att studsa tillbaka. Spiketta!

12. Hoffenheim – Schalke, 1X2

En vidöppen tillställning, så enkelt är det. Schalke började se riktigt fina ut och såg till att vinna match efter match men sedan så tappade man alltså poäng mot bottenlaget Köln på hemmaplan. Hoffenheim besegrade i samma omgång Bayern Munchen på Allianz Arena, och här står vi alltså idag. Det är i princip omöjligt att välja sida, och därför helgarderar vi match nummer 12.

13. Wigan – Nottingham, 2

Nottingham är fortsatt obesegrade på bortaplan, och har alltså skrapat ihop 12, av 18 möjliga poäng här på resande fot. Det innebär dessutom att vi finner de på en fin andraplats i tabellen. Formen är god, självförtroendet är på topp, och därför väljer vi att spika dem i de här mötet. För den med en större budget så är krysset givet, men vår budget räcker alltså inte till.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se