Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen


Spela!
Datum: Fredag 2019-10-18 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: Eintracht DNB
Odds: 2.15
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Eintracht Frankfurt är ett erkänt hemmastarkt lag, de är fortsatt obesegrade här på hemmaplan. Plockar nya poäng på fredag?

Sju omgångar har spelats i Bundesliga och vi börjar sakta men säkert identifiera en toppstrid. Tillskillnad från förr så finner vi varken Dortmund eller Bayern München på den där förstaplatsen, vilket onekligen gör Bundesliga något snäpp mer intressant den här säsongen.

Borussia M’gladbach toppar tabellen på 16 poäng, samtidigt som Wolfsburg letar sig in på en andraplats med 15 pinnar på kontot. Sedan finner vi just Bayern, följt av Leipzig – Dortmund placerar sig först på en åttondeplats.

Nog om det, nu fokuserar vi istället på fredagens möte där alltså Eintracht Frankfurt (9) och Bayer Leverkusen (7) drabbar samman. Tre poäng skiljer lagen åt i tabellen, och man har dessutom inte alls långt upp till resterande toppklubbar. Lite av ett vägskäl är detta helt klart, ser man till att gå segrande ur den här matchen infinner sig man sig högst troligt bland de fyra främsta efter åtta spelade omgångar – och givetvis är detta både Eintrachts och Leverkusens fokus på fredag.

Med det sagt så tror vi, som alltid de här lagen bjuder på en underhållande tillställning. Vi lär få bevittna anfall åt båda håll, det är trots allt Bundesliga och det tenderar att se ut på det viset. Eintracht har på sju matcher bjudit på hela 21 mål, samtidigt som Leverkusens siffra landar på 20, det är spelbolagen medvetna om och därför finns det inget direkt spelvärde på målmarknaden. Istället kommer vi att välja sida i det här mötet, och gör det med hjälp av hemmaplansfördelen – där sticker Eintracht onekligen ut!

Eintracht Frankfurt är alltid ett klurigt motstånd när det kommer till spel på Commerzbank-Arena, i fjol var Bayern Munchen faktiskt det enda topplaget som lyckades besegra Eintracht här på hemmaplan – Dortmund, Leverkusen, Schalke och Leipzig tappade samtliga poäng.

Addera därtill att Eintracht noterades för noll förluster på Commerzbank-Arena i Europa League, gruppspelet resulterade i tre segrar, mot Lazio, Apollon Limassol och Marseille (10-1 i målskillnad). I slutspelet ställdes man mot Shakhtar Donetsk, Inter, Benfica och Chelsea, tuffaste möjliga motstånd men trots detta fortsatt noll förluster. I slutändan blev alltså urtåget ett faktum efter en straffläggning mot Chelsea.

Tittar vi istället på årets säsong, och inledningen på säsongen 19/20, så kan vi alltså konstatera att Eintracht plockat 8 poäng, av 12 möjliga här på hemmaplan – två segrar samt två kryss är ett faktum.

Och med det sagt så väljer vi Eintracht Frankfurts sida, men försäkrar oss samtidigt en aning i och med att Leverkusen trots allt även de varit fina under inledningen.

Eintracht Frankfurt DNB – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – klickas in till över dubbla degen hos spelbolaget ComeOn.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se