Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 15/10


Spela!
Datum: Tisdag 2019-10-15 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: 768 raders
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 42! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 42. Svenska Spel ställer fram fem matcher från EM-kvalet, ett möte från England femteliga, en träningslandskamp, lite U21-fotboll, Champions League (damer) och slutligen ett möte från Segunda Division. En ordentlig mix av fotboll från Europas alla hörn.

Det blir med andra ord en ordentlig utmaning, ett flertal ovissa bataljer är med på kupongen, och vi landar därför i att ett 768 raders system är det mest lämpliga här – 8 halvgarderingar samt 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Sverige – Spanien, X2

Sverige är ute efter minst en pinne i den här seriefinalen, och Norge bekräftade onekligen att det är fullt möjligt att störa spanjorerna. Men att Sverige går och vinner den här matchen har vi svårt att se efter Spaniens poängtapp, ett nederlag hade inneburit att det enbart skiljer två poäng mellan lagen åt i gruppen, den situationen tror vi inte Spanien sätter sig själva i. Tyvärr! X2.

2. Rumänien – Norge, 1 2

Vidöppen tillställning, Norge kliver in med största möjliga självförtroende efter det oavgjorda resultatet mot Spanien, och därför går det inte riktigt att räkna bort Lagerbäcks mannar. Rumänien lirar samtidigt på hemmaplan, och är knappa favoriter. Addera därtill att båda lagen går för samtliga tre pinnar. Vi landar därför i att gaffeln är det bästa alternativet här.

3. Schweiz – Irland, 1

Schweiz har, trots förlusten mot Danmark fortsatt ett avancemang i sina egna händer, man har två enkla fighter i de två avslutande omgångarna, samtidigt som just Irland och Danmark ställs mot varandra i den sista omgången. Tre av tre segrar krävs, och därför tror vi även Schweiz ser till att besegra Irland på tisdag – en helt avgörande batalj det här!

4. Färöarna – Malta, 1X

Malta besegrade Färöarna på hemmaplan och nu säger känslan att vi får bevittna samma typ av utfall här på tisdag också, att hemmalaget drar det längsta strået. Vi adderar till krysset eftersom att Malta, vid ett oavgjort resultat, för första gången någonsin undviker jumboplatsen. Det är onekligen en motivationsfaktor här.

5. Grekland – Bosnien, X2

Grekland håller bevisligen inte måttet, och efter Bosniens överkörning av Finland med 4-1, så säger känslan att de även drar det längsta strået i den här matchen. Ett avancemang står på spel och det krävs alltså tre av tre segrar för deras del – här kommer den ena! X2.

6. Wrexham – Chesterfield, 1X

Två bottenlag i National League, och det är precis lika ovisst som det låter. I princip samma dagsform råder dessutom i båda läger – därför går vi på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

7. Algeriet – Colombia, 1X2

Algeriet vs Colombia, träningslandskamp och spelplats är Frankrike. Det är helt enkelt en helgarderingsmatch. Behövs inga fler argument. 1X2.

8. England U21 – Österrike U21, 1

Både England och Österrike har så här långt gått rent i kvalet, engelsmännen har två raka segrar samtidigt som Österrike radat upp tre. Med det sagt, så har de alltså inte ställts mot varandra än och här råder det inga som helst tvivel om vilket lag som är favoriter. England är streckade till 85%, och det med all rätt. De är det bättre laget. Spiketta.

9. Slovakien U21 – Frankrike U21, 2

Frankrike har ett oerhört intressant U21-landslag med lirare som Zagadou, Jeff Reine-Adélaïde, Matteo Guendouzi och bland annat Diaby. Och de kommer även att vinna den här gruppen relativt enkelt, så är det. De inledde äventyret med en 5-0-seger, och Slovakien kommer de också att besegra. Spiktvåa!

10. Bröndby – Glasgow City, 1X

Champions League (damer) på menyn, och vi är nu framme i åttondelsfinalerna. Bröndby och Glasgow är ett relativt jämnt möte så här på förhand, men här på hemmaplan bör danskorna trots allt ha ett fint slagläge. De målas upp som stora favoriter (1,65x) och därför landar vi i att 1X räcker fint här.

11. Manchester City – Atletico Madrid, 1

Atletico Madrid håller en god nivå i Spanien men när det väl kommer till fotbollslagen i England, och specifikt Manchester City, så håller de en betydligt högre kvalité. Så är det. Manchester City vinner den här matchen på hemmaplan. Spiketta.

12. Slavia Prag – Arsenal, X2

Slavia Prag har inget vidare motstånd i den tjeckiska ligan, där går de och vinner fotbollsmatch efter fotbollsmatch, senast blev det alltså 13-0 mot Dukla Praha och innan det, besegrade man Horní Heršpice med 7-0. Men här på onsdag blir det betydligt tuffare när Arsenal kommer på besök, ett motstånd av en helt annan kaliber. Arsenal är favoriter, och undviker ett nederlag! X2.

13. Fuenlabrada – Zaragoza, X2

Fuenlabrada fick en riktigt fin start på säsongen men har nu återvänt till verkligheten, och sjunkit ett par positioner i tabellen. Zaragoza tillhör samtidigt ett av de bättre lagen i Segundan, och placerar sig på en fin tredjeplats i tabellen – med andraplatsen i sina egna händer. X2 känns därför bra.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se