Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 29/9


Spela!
Datum: Söndag 2019-09-29 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 39! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.


Europatipset tips, vecka 39. Vi höjer svårighetsgraden ett snäpp när vi klickar in raderna på Europatipset-kupongen den här söndagen. 13 matcher, och ett flertal potentiella skrällar – och vi hoppas givetvis pricka samtliga.

Och för att lyckas med detta, så väljer vi bland annat att spika Mallorca – en väldigt oviss historia men som trots allt faktiskt känns riktigt bra. Även Elfsborg, poäng för Falkenberg och bland annat Lecce är tre lag att ta hänsyn till den här veckan!

Vi landar, i vanlig ordning i att ett 768 raders system är det bästa alternativet. Stort lycka till.

-Omgångens bästa favorit: Leicester.
-Omgången bästa värdespik: Marseille.
-Omgångens chansspik: Mallorca.
-Omgången favorit som är i fara: AIK.

1. Leicester – Newcastle, 1

Leicester är bevisligen att räkna med i år, seger över Tottenham senast och i matchen innan det så förtjänade man onekligen poäng, möjligtvis även en seger mot Manchester United. Man har ett grymt lag, och här på hemmaplan besegrar de Newcastle. Det är vi övertygade om. Spiketta!

2. Göteborg – Häcken, 1X

Det hetaste Göteborgsderbyt på många år? Lagen står alltså på lika många poäng efter 25 spelade omgångar, och har fortsatt en Europa-plats inom räckhåll. Dagsformen är dock bättre i IFK-lägret, man föll förvisso mot AIK senast, men Häcken har nu tappat poäng i tre raka omgångar, senast föll man mot Elfsborg på hemmaplan. 1X!

3. Elfsborg – AIK, 1 2

Elfsborg har ett riktigt fint lag och har i vår mening egentligen ett lag som bör klara av att slåss om en plats bland de sju främsta i Allsvenskan. Så är det. Lite av den höjden har man visat upp under de senaste omgångarna, och här närmst besegrade man alltså Häcken på Bravida Arena. Med det sagt så tror vi man är kapabla till att störa AIK, och nu har alltså bara 9% av det svenska folket klivit in på en hemmaseger. Därför väljer vi gaffeln i den här matchen.

4. Sundsvall – Sirius, 1X

Sundsvall plockade sin första trepoängare sedan i april månad senast och känslan säger därför att de bör ha goda poängmöjligheter här, mot ett formsvagt Sirius på hemmaplan. De kliver trots allt in i matchen med ett boostad självförtorende och slåss dessutom för sin överlevnad. Det avgör den här tillställningen. 1X.

5. Eskilstuna – Malmö FF, 2

Malmö FF besegrade Elfsborg med 3-0 på bortaplan när de alltså inte spelade på topp, det säger allting om hur bra detta laget är, och med det sagt så tror vi de besegrar Eskilstuna någorlunda komfortabelt på söndag. De har som bekant en enorm bredd, och därför lider de heller inte av att rotera – en ordentlig styrka! Spiktvåa.

6. Falkenberg – Norrköping, X2

Falkenberg är som bekant två helt olika lag när det kommer till hemma- samt bortaplan, det är säkerligen ett argument som går att applicera på nästan alla lag, men i det här fallet så är det verkligen natt och dag. Falkenberg har enbart förlorat 4 av 12 hemmamatcher, samtidigt som man alltså enbart samlat på sig 3 poäng på 13 bortamatcher. Därför tar vi med det mittersta tecknet när Peking kommer på besök.

7. Milan – Fiorentina, X2

Fiorentina har imponerat stort på oss under de senaste veckorna, förvisso fyra poäng på de tre senaste matcherna, men man var i princip det bättre laget i samtliga av dessa tillställningarna. Relevant att lyfta fram är att motståndet i dessa matcher varit; Juventus, Atalanta och Sampdoria. Milan är samtidigt uddlösa och direkt svaga, det är åtminstone vår analys och de slutsatser vi dragit efter de inledande omgångarna. X2.

8. Lecce – Roma, 1 2

Nykomlingen Lecce kommer närmst från en seger över SPAL på bortaplan, deras andra seger på de tre senaste matcherna, och känslan säger därför att man mycket väl kan komma att orsaka problem för Roma. Roma har inte direkt övertygat under inledningen och föll senast mot Atalanta på hemmaplan – mot ett Atalanta som kom till start utan både Zapata och Muriel. Endast 15% har klivit in på Lecce, och därför blir vårt val en gaffel i match nummer 8.

9. Udinese – Bologna, X2

Bologna har enbart förlorat en match i år, mot Roma efter ett sent avgörande i den 94:e matchminuten. Deras inledning har bortsett från den förlusten varit positiv, Bologna ser väldigt spännande ut i år och med det sagt så tror vi man plockar poäng mot Udinese – även fastän man lirar på bortaplan. X2.

10. Alaves – Mallorca, 2

Kupongens chansning, så får vi trots allt kategorisera spiktvåan i match nummer 10. Mallorca tycker vi stundtals har sett riktigt bra ut men spelschemat har inte riktigt varit det enklaste. Man har alltså ställts mot Atletico Madrid, Getafe, Bilbao, Valencia och Sociedad här under inledningen, men nu sänks äntligen svårighetsgraden något snäpp på söndag. Med det sagt så tror vi man är kapabla till att överraska, och i sin tur besegra ett lika formsvagt Alaves.

11. Sevilla – Real Sociedad, 1X2

Europatipsets mest givna helgarderingsmatch, Sevilla är givetvis favoriter här på hemmaplan men Real Sociedad kan samtidigt, absolut inte räknas bort här. De har en sjukt intressant trupp och har fått en riktigt fin start. Sociedad är onekligen kapabla till att besegra Sevilla – därför helgarderar vi match nummer 11.

12. Köln – Hertha Berlin, X2

Hertha Berlin noterades för en efterlängtad seger senast, och är i grund och botten även det bättre laget här. Addera därtill att Köln inte gjort ett mål på 180 minuter – storförlust mot Bayern senast dessutom. Med det sagt så väljer vi Hertha Berlins sida. X2 bör räcka!

13. Marseille – Rennes, 1

Marseille är obesegrade i sex raka matcher inför mötet mot Rennes, tre av dem matcherna har resulterat i en seger och med tanke på hur Rennes har uppträtt under de senaste veckorna (0 segrar på de 5 senaste matcherna) så har vi alla anledningar till att tro på Marseille här. En halvgardering hade varit det mest optimala här men budgeten räcker alltså inte till.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se