Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 19/9


Spela!
Datum: Torsdag 2019-09-19 18:55
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 38! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 38 – jackpot på 4,5 miljoner kronor!
Europa League för hela slanten! Ett fantastiskt utbud är det, minst sagt, Champions League rullar igång under tisdagen och på torsdag reser Malmö FF till Ukraina för spel i Europa League, säsongen 19/20 har officiellt startat och som vi har väntat på det här!

Det är en minst sagt knepig kupong vi har framför oss den här torsdagen, det är bara att konstatera. I princip 10 av 13 matcher känns vidöppna, och det är väl egentligen bara Manchester United som ger känslan av någon slags trygghet på den här kupongen?

Med det sagt så konstaterar vi att det här kommer att bli spännande, vi klickar in ett 768 raders system med 8 halvgarderingar samt 1 hel.

-Omgångens bästa favorit: Manchester United.
-Omgången bästa värdespik: Gent.
-Omgångens chansspik: Feyenoord.
-Omgången favorit som är i fara: Dynamo Kiev.


1. Dynamo Kiev – Malmö FF, 1X

Dynamo Kiev är klart tyngre än Malmö FF här hemma i Ukraina, större budget och mer rutin får oss att utgå ifrån ettan. Dock höjer vi samtidigt ett litet varningsfinger för Malmö FF eftersom att Dynamo Kiev nu inte lyckats vinna någon av sina sex senaste matcher, varken i ligaspelet eller CL-kvalet. Det är onekligen värt att ta hänsyn till. 1X.

2. Eintracht Frankfurt – Arsenal, X2

Eintracht Frankfurt är minst sagt knepiga här på Commerzbank-Arena men känslan säger att Arsenal, trots allt löser det här. Emery är en mästare på Europa League och är väl medveten om vad som krävs för att gå långt i turneringen. Arsenal har dessutom bättre spelare och en större bredd än hemmalaget. X2.

3. Köpenhamn – Lugano, 1

Köpenhamn har nu noterats för två raka förluster i ligaspelet, någon som alltså inte tillhör vanligheterna i Danmark. Därför tror vi de även tar sig i kragen på torsdag, och i sin tur ser till att studsa tillbaka så snabbt som möjligt. Lugano ska man bara besegra här på hemmaplan, speciellt om man kommer upp i nivå – det tror vi att de gör! Spiketta.

4. PSV Eindhoven – Sporting Lissabon, 1X

PSV Eindhoven vinner match efter match och har nu alltså radat upp fem raka segrar och gjort otroliga 17 mål på de matcherna. Här på hemmaplan är de ett erkänt klurigt lag att möta, storklubbar brukar vanligtvis uppleva problem här, och därför tror vi även Sporting Lissabon får det jobbigt på Philips Stadium.

5. Rennes – Celtic, 1X

Rennes har fått en grym start på säsongen i Ligue 1 och infinner sig – efter fem spelade omgångar – på en andraplats i tabellen, två poäng bakom ligaettan PSG. Med en sådan här start i ryggen så tror vi Rennes åtminstone undviker ett nederlag mot Celtic – ett Celtic som till vardags ställs mot betydligt sämre motstånd hemma i Skottland. 1X!

6. Basel – Krasnodar, 1X

Basel är på rätt spår igen och kliver in i torsdagens möte med fyra raka segrar, 12 gjorda mål är dessutom ett faktum på de här matcherna, vilket ger de ett snitt på 3 gjorda mål per spelad match här på slutet. Det tror vi de onekligen kan ta med sig till mötet mot Krasnodar. Det blir dock en tuff fight, Krasnodar är inget enkelt motstånd och hade vi haft en större budget, så hade vi helt klart landat i en helgardering här. Se upp för Krasnodar!

7. LASK Linz – Rosenborg, 1X2

En riktig helgarderings-fight, så ser vi på mötet mellan LASK Linz och Rosenborg. De förstnämnda är favoriter på grund av hemmaplansfördelen men vi kan samtidigt inte räkna bort ett svårslaget Rosenborg. Rosenborg är på uppgång och har alltså endast förlorat 1 av sina 12 senaste matcher. 1X2 känns därför bra här!

8. Getafe – Trabzonspor, 1X

Ett spelskickligt och organiserat spanskt Getafe tar sig an turkiska Trabzonspor på Coliseum Alfonso Perez under torsdagen. Och här tror vi alltså Getafe undviker ett nederlag, de är starka på hemmaplan och stod som bekant för en fantastisk säsong i fjol, nu har man alltså fått behålla sin tränare och fått en okej start på säsongen i år. 1X räcker!

9. Cluj – Lazio, 2

Rumänska Cluj ska inte ha en möjlighet att besegra Lazio, trots spel på hemmaplan. Det är trots allt klasskillnad som råder här och den skillnaden är alltså uppenbar i våra ögon, Cluj föll mot Slavia Prag både på hemmaplan och bortaplan i CL-kvalet, och ett sådant motstånd tror vi Lazio besegrar i ett gruppspel i Europa League. Spiktvåa!

10. Manchester United – Astana, 1

Manchester United kommer att besegra Astana här på Old Trafford, vi har helt enkelt svårt att se ett annorlunda utfall. Klasskillnad, så det skriker om det. Därför klickar vi alltså in spikettan – det krävs ingen längre utläggning här!

11. Wolverhampton – Braga, 1

Wolverhampton har ännu inte vunnit en match i Premier League men här i Europa League har man redat fått känna på segrarna. Torino besegrades både hemma i England och i Italien, och känslan säger att även Braga är ett motstånd som passar Wolves bra. Vi tror på Wolves i Europa League helt enkelt, och med det sagt så klickar vi in spikettan här.

12. Rangers – Feyenoord, X2

Rangers har en del kvar att göra tills man är uppe där Celtic är, sådan här åtminstone känslan när vi kliver in i säsongen 19/20. Med det sagt så väljer vi Feyenoords sida på torsdag, de har radat upp fyra raka segrar och bör ha en god chans till att undvika ett nederlag här.

13. Gent – Saint Etienne, 1X

Saint Etienne har fått en urusel start på säsongen i Ligue 1, och har alltså enbart noterats för en seger på de fem första omgångarna. Det är inte direkt optimalt när man nu reser till Belgien och Gent. Gent har vunnit fem av sina sex senaste matcher och är alltså obesegrade under den här perioden. 1X känns därför bra!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se