Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 25/8


Spela!
Datum: Söndag 2019-08-25 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 34! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 34! Serie A gör entré på Europatipset, vilket betyder att kupongen äntligen är fulländad – med fotboll från Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga och Allsvenskan! Vackert att bevittna, helt klart.

Och här bjuder söndagen onekligen till, vi har en mängd fina fotbollsmatcher framför oss, där bland annat Malmö FF och Djurgården gör upp om tre viktiga poäng i jakten på ett ligaguld. Aleksander Isaks Real Sociedad jagar sin första seger på Mallorca och Manchester City är i stort behov av en trepoängare efter poängtappet senast – och massa annat fint!

Vi kommer att i vanlig ordning klicka in ett 768 raders system, med 8 halvgarderingar samt 1 hel. Det är trots allt premiäromgång i Serie A, samtidigt som La Liga går in på sin andra omgång – vidöppna tillställningar med andra ord!.

-Omgångens bästa favorit: Tottenham.
-Omgången bästa värdespik: Real Sociedad?
-Omgångens chansspik: Wolfsburg.
-Omgången favorit som är i fara: AIK och Leipzig.

1. Bournemouth – Manchester City, 2

Sju gjorda mål efter två spelade matcher för Manchester Citys del, och efter poängtappet mot Tottenham (oförtjänt) så tar man nu sikte på en andra seger i Premier League. Och här har vi svårt att se att Peps mannar ska misslyckas med att vinna, Bournemouth har förvisso plockat fyra poäng men samtidigt ställts mot två nykomlingar – svårighetsgraden höjs några snäpp på söndag. Spiktvåa räcker!

2. Tottenham – Newcastle, 1

Tottenham har fått bästa tänkbara start på säsongen 19/20, efter en seger i premiären samt ett kryss på Etihad Stadium. Newcastle är klart sämre, vilket har varit väldigt tydligt under inledningen, två raka förluster är ett faktum och allting tyder på att man spelar i Championship nästa säsong. Solklar etta!

3. Wolverhampton – Burnley, 1X

Wolves har inlett säsongen med två raka kryss, mot Leicester och Manchester United (Old Trafford), och tar nu sikte på säsongens första trepoängare – och den tror vi kommer på söndag. De ser även i år riktigt fina ut och är det klart bättre laget här. Burnley har dock inte gjort bort sig på något sätt, därför finns det anledning till att ta med krysset också. 1X.

4. Udinese – Milan, X2

Milan blir onekligen intressanta att följa i år, nu startar de en ny säsong med Piatek i offensiven, vilket vi tror kan ge riktigt fin utdelning – och möjligtvis en plats bland de fyra främsta i tabellen. Anfallaren Rafael Leão har dessutom plockats in från Lille. Vi ser därför ingen anledning till att ha med ettan, Milan bör undvika ett nederlag mot Udinese i premiären.

5. Sampdoria – Lazio, 1 2

Det är i princip omöjligt att veta var Sampdoria står inför en ny säsong, de blandar och ger väldigt mycket, åtminstone under inledningen. Här på Stadio Luigi Ferraris är de som bekant starka, och i sin tur kapabla till att besegra Lazio, helt klart. Men eftersom att man är så pass oförutsägbara, så tycker vi gaffeln passar perfekt in i match nummer 5. Vidöppen tillställning, med andra ord.

6. Mallorca – Real Sociedad, X2

Real Sociedad fick med sig ett poäng ifrån premiären på Mestalla, vilket onekligen är en bra start på säsongen 19/20. Mallorca vann även de, men mot Eibar på hemmaplan – tydlig skillnad där. På söndag höjs svårighetsgraden för Mallorca, och man ställs alltså mot ett väldigt intressant och spelskickligt Real Sociedad, ett Sociedad som helt klart kommer att utmana om en top 6 positionerna i tabellen. X2!

7. Alaves – Espanyol, 1X

Alaves kliver in stärkta till söndagens möte mot Alaves, efter segern över Levante i premiären. Defensiven är deras stora styrka i år och den höll även nollan mot Levante. Fin start! Med det sagt så tror vi man undviker ett nederlag mot Espanyol på hemmaplan, Espanyol inledde säsongen med en 2-0-förlust mot Sevilla på hemmaplan, och har dessutom tappat lirare som Iglesias (17 mål i La Liga i fjol) och Hermoso. 1X.

8. Leipzig – Eintracht Frankfurt, 1X

Leipzig fick en perfekt start på säsongen när de bortaslag Union Berlin med 4-0 på bortaplan. På söndag tar de sikte på en andra raka seger och högst troligt kommer de att bärga hem samtliga tre pinnar härifrån. Eintracht är två olika lag, beroende på ifall de spelar på hemma- eller bortaplan. Krysset tar vi dock med, Leipzig är streckade till 71% och därför finns det trots allt anledning till att ha med krysset – Eintracht inledde dessutom säsongen med att besegra Hoffenheim, vilket är ett bra resultat!

9. Hertha Berlin – Wolfsburg, 1 2

Hertha Berlin överraskade nog de flesta när de stänkte dit två baljor, samt fick med sig ett poäng ifrån premiären på Allianz Arena. Därför kliver de givetvis in stärkta till söndagens möte, därav också ettan. Men Wolfsburg kan samtidigt inte räknas bort, de genomförde en fin säsong i fjol och slutade på en sjätteplats i tabellen. Och därför landar vi i att gaffeln är det bästa alternativet här – vidöppen fight!

10. Malmö FF – Djurgården, 1X2

En helt avgörande fight, i jakten på ett ligaguld. Djurgården toppar som bekant fortsatt tabellen, och har Malmö FF tre poäng efter sig. Sådana ser förutsättningarna ut, och med det sagt så väljer vi alltså att helgardera matchen, Malmö FF är givetvis favoriter här på hemmaplan men matchas samtidigt hårt hela tiden, i och med kvalet till Europa League. Ett utvilat Djurgården är kapabla till att besegra Skåneklubben. 1X2!

11. Norrköping – Helsingborg, 1

Norrköping har noterats för tre segrar på de fyra senaste matcherna i Allsvenskan, och är dessutom obesegrade under den aktuella perioden. Addera därtill att de släppt in noll mål på dessa matcher. Nu placerar de sig alltså enbart sex poäng ifrån en tredjeplats i tabellen, vilket betyder att de i allra högsta grad är med och slåss om Europa-platserna. Helsingborg är klart sämre, och har dessutom bara plockat ett ynka poäng i de fem senaste omgångarna. Spiketta!

12. Eskilstuna – Häcken, 2

Eskilstuna är tillbaka i förlustspåret i Allsvenskan och har nu noterats för två raka förluster, samt släppt in sju mål i de matcherna. Därför har vi väldigt svårt att se att man ska kunna rubba på detta Häcken, Häcken går trots allt bra i ligaspelet och placerar sig bara tre poäng ifrån en Europa-plats – klasskillnad bör råda! Spiktvåa.

13. Östersund – AIK, X2

AIK åkte på en skrällförlust mot Kalmar på Friends Arena i den senaste omgången, och det är onekligen en konsekvens av Europa-spelet. Nu har man dessutom Celtic på torsdag, vilket vi tror öppnar upp för ett nytt poängtapp mot Östersund på söndag. Krysset måste med här. X2!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se