Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 11/8


Spela!
Datum: Söndag 2019-08-11 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 32! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 32! Premier League återvänder till Europatipset, och som vi har längtat! Och vi bjuds alltså direkt på ett tungviktsmöte mellan Manchester United och Chelsea – där vi finner United ha störst möjlighet till att segra. Chelsea har trots allt tappat Hazard, vilket onekligen lär påverka deras poängskörd i årets upplaga av Premier League.

Leicester – Wolves och Newcastle – Arsenal är de andra två Premier League-matcherna, och utöver fotbollen från de brittiska öarna, ställer Svenska Spel även ut fotbollsmatcher från Allsvenskan, Superettan, Superligaen och Ligue 1!

Med tanke på att det trots allt är premiäromgång i Premier League samt i Ligue 1, så är ett större system på sin plats här. Ett 512 raders system, med 9 halvgarderingar blir alltså vår strategi.

-Omgångens bästa favorit: Hammarby.
-Omgången bästa värdespik: Örgryte.
-Omgångens chansspik: Vi avstår, men lyfter trots detta fram BP som en potentiell skräll.
-Omgången favorit som är i fara: Malmö FF.

1. Manchester United – Chelsea, 1X

Vi ställer fram ett litet frågetecken för Chelsea, som trots allt har en ny tränare vid rodret samt att de även blivit av med sin absolut bästa spelare, i Eden Hazard. Lampard lär dessutom satsa lite ungt i år, och därför tycker vi Manchester United väger något tyngre inför premiären på söndag. Addera därtill att de lirar på hemmaplan. 1X!

2. Leicester – Wolves, 1 2

Både Leicester och Wolves ser väldigt intressanta ut i år och söndagens möte känns därför vidöppet, extra mycket i och med att det trots allt är första omgången – och gaffeln är därför på sin plats här. Att det här mötet slutar oavgjort har vi svårt att se – antingen vinner Leicester eller Wolves!

3. Newcastle – Arsenal, X2

Arsenal har som bekant förstärkt sin offensiv vilket även betyder att de har en av Premier Leagues vassaste anfallsuppsättningar. Pepe, Aubameyang och Lacazette är inte att leka med och därför tror vi Newcastle får det tufft att plocka poäng på söndag. Benitez är gone, likaså Perez och de två var en stor anledning till att Newcastle fixade nytt kontrakt i fjol. Vi ställer dock fram ett litet frågetecken för Arsenals bortafacit. X2!

4. Eskilstuna – AIK, X2

AIK har matchats hårt under de senaste veckorna men har trots detta noterats för fyra raka segrar i Allsvenskan. Addera därtill att de inte förlorat en match i ligaspelet sedan den 25 juni. Eskilstuna bör man därför besegra, trots spel på bortaplan. Eskilstuna kommer dock närmst från en tung bortaseger över Östersund och vi adderar därför till krysset. AIK är dessutom streckade till 83%(!) – grymt spelvärde på krysset med andra ord!

5. Hammarby – Helsingborg, 1

Hammarby har plockat 20, av 24 möjliga poäng på Tele2 i år och även fastän man tappade två viktiga poäng mot Kalmar senast, så är vi alltså helt övertygade om att man återvänder till vinnarspåret efter mötet mot Helsingborg. Deras offensiv är otrolig, och lär i sin tur bjudas på ytor mot Helsingborg, som släppt in sju mål på de tre senaste matcherna. Spiketta!

6. Häcken – Malmö FF, 1 2

Häcken har som bekant åkt ut ur kvalspelet i Europa League, vilket innebär att de nu kan gå all in för en top 3 placering i Allsvenskan. De placerar sig enbart fyra poäng ifrån tredjeplatsen vilket betyder att söndagens möte, onekligen är av kategorin en måstematch! Här på Bravida tror vi de är kapabla till att besegra Malmö, ett Malmö som trots allt har noterats för tre raka poängtapp i Allsvenskan. Det går dock samtidigt inte att blunda för det faktum att Häcken, allt som oftast viker sig i matcherna mot topplagen. Gaffel.

7. Norrköping – Elfsborg, 1

15 maj, det var senast Elfsborg lyckades vinna en fotbollsmatch. Ett skrämmande facit, som placerar Elfsborg allt närmre nedflyttningsstrecket. Nu är dessutom fyra raka förluster ett faktum för Elfsborg Inför matchen på Norrköping, ett Norrköping som gått segrande ur fyra av sina fem senaste matcher! Den här matchen vinner Peking. Spiketta!

8. Trelleborg – Brommapojkarna, 1

Trelleborg verkar äntligen ha vaknat till liv igen efter en urusel säsong i Superettan 2019. Sju poäng på de tre senaste omgångarna är ett faktum för laget, därför finns alla anledningar till att tro på en trepoängare mot Brommapojkarna på söndag. Tabelljumbon BP har alltså vunnit 1 av sina 13(!) senaste matcher i Superettan.

9. GAIS – Mjällby, X2

Mjällby stormar mot spel i Allsvenskan 2020 och placerar sig alltså fortsatt på en andraplats i tabellen. Det ser även riktigt bra ut rent formmässigt, Mjällby har noterats för 10 poäng på de 4 senaste omgångarna, och har alltså besegrat motståndare som Halmstad och Brage. Starkt! GAIS ser inte alls lika bra ut, de infinner sig under nedflyttningsstrecket efter 18 spelade omgångar, vilket egentligen säger allting om deras säsong. X2 bör sitta!

10. Brage – Öster, 1X

Brage är onekligen ett av Superettans största utropstecken den här säsongen, en tredjeplats är numer ett faktum och addera därtill att de vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Brage bör därför ha en god chans till att besegra Öster på söndag, det är trots allt enbart målskillnaden som räddar Öster från en direktnedflyttning till Division 1. Krysset tas med eftersom att Öster har nio(!) oavgjorda resultat på kontot – flest i Superettan!

11. Västerås – Örgryte, 2

Örgryte har radat upp åtta raka matcher utan att noterats för ett nederlag, addera därtill att sex av dem matcherna resulterat i en seger. Formen är det därför inget fel på inför söndagens möte mot Västerås, och nu har Örgryte alltså enbart ett poäng upp till tredjeplacerade Brage – motivationsfaktor!? Med det sagt så tror vi de besegrar Västerås, även fastän man agerar bortalag i den här matchen.

12. Hobro IK – Bröndby, X2

Hobro IK står fortsatt på noll förluster, fyra omgångar in i seriespelet och av dessa fyra har tre resulterat i ett oavgjort resultat. Helt okej facit, men så är det även viktigt att lyfta fram det faktum att de haft ett väldigt generöst spelschema så här under inledningen. Bröndby är trots allt – i grund och botten – det bättre laget här och infinner sig dessutom före Hobro i tabellen. Det går heller inte att blunda för det faktum att Bröndby är Danmarks tredje bästa lag. X2!

13. Strasbourg – Metz, 1X

Ligue 1! Strasbourg har i princip gått segrande ur alla sina träningsmatcher under försäsongen och har då ställts mot klubbar som Toulouse, Standard Liege och Zurich. De har dessutom tagit sig vidare till Europa Leagues tredje kvalrunda. Självförtroendet är därför på topp i hemmalägret inför premiären på söndag. Det lutar helt klart åt en Strasbourg-seger, men eftersom att det trots allt är en premiär, så tar vi även med det mittersta tecknet!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se