Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 24/7


Spela!
Datum: Onsdag 2019-07-24 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 30! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 30! Kvalspel till Champions League, samt till Europa League men även ett tungviktsmöte i form av Tottenham – Manchester United och fotboll från Superettan. Det har vi att jobba med när Svenska Spel ställer fram sin Europatipset-kupong!

Vi har valt att klicka in ett 384 raders system, med 7 halvgarderingar samt 1 hel – och givetvis går vi som alltid för 13 rätt!

-Omgångens bästa favorit: Celtic.
-Omgången bästa värdespik: Aris Thessaloniki.
-Omgångens chansspik: Qarabag.
-Omgången favorit som är i fara: Bate Borisov.

1. Maribor – AIK, 1X

Tuff CL-lottning för AIK:s del, som alltså ställs mot slovenska Maribor i ett dubbelmöte. Det slovenska landslaget håller som bekant inte en allt för hög nivå men klubben Maribor, gör detta. De spelade Champions League-fotboll så sent som under 17/18, men även 14/15. Vi landar därför i att 1X bör räcka gott!

2. Bate Borisov – Rosenborg, 1 2

Bate Borisov vände och vann sent mot polska Piast Gliwice i CL-kvalets förstarunda och är även favoriter till att besegra Rosenborg på tisdag. Dock tyckte vi inte alls Bate kom upp i sin vanliga nivå mot den polska klubben, de lyckades inte besegra Piast Gliwice på hemmaplan och därför höjer vi ett litet varningsfinger för Rosenborg i den här matchen. Fint spelvärde på tvåan!

3. Crvena Zvezda – HJK Helsingfors, 1

Inget snack om saken! Crvena Zvezda (Röda Stjärnan) besegrade Liverpool och plockade poäng mot Napoli här på hemmaplan under förra året och är ljusår bättre än Helsingfors. Kupongens säkraste etta!?

4. Cluj – Maccabi Tel-Aviv, 1X

Rumänien vs Israel – fördel Rumänien! Cluj har vunnit den rumänska ligan under två raka år och slog dessutom ut Astana, i första kvalrundan av detta Champions League-kvalet. Astana är bättre än Maccabi Tel-Aviv, och av den anledningen tycker vi att 1X räcker här. Addera därtill att den rumänska ligan är igång, samtidigt som det är uppehåll i Israel.

5. Ferencvaros – Valletta, 1

Valletta spelar till vardags fotboll på Malta, i en liga som alltså är rankad först på en 43:e plats i Europa. Den ungerska fotbollen har kommit betydligt längre än så och därför är också Ferencvaros favoritskap befogat. De är streckade till 89% – och det med all rätt. Spiketta!

6. Celtic – Kalju, 1

Kupongens mest självklara spik? Estländska Kalju ska inte ha en möjlighet att störa ett erfaret Celtic, i ett sådant här kval. Den här matchen vinner Celtic väldigt, väldigt enkelt! 3-0?

7. Dundalk – Qarabag, X2

De flesta känner säkerligen till den azeriska klubben Qarabag, och inte alls konstigt är detta. Klubben har kvalat sig in till Europa League fyra gånger under de senaste fem åren, och addera därtill att de lirade Champions League-fotboll det året de inte lyckades ta sig till Europa League. Detta är ett rutinerat lag, och med det sagt så utgår vi även ifrån tvåan här! Vi adderar till ettan eftersom att det är få gäng som under den senaste tiden lyckats besegra Dundalk här hemma i Irland.

8. GAIS – Norrby, 1X

GAIS vann direkt efter att ha sparkat tränaren Bosko Orovic och plockade därmed sin första trepoängare sedan den 14 maj. På onsdag väntar ytterligare ett stort test när Norrby kommer på besök, turligt nog för GAIS del, så är det ett formsvagt Norrby som kommer förbi. Vi har därför en känsla av att GAIS fortsätter att vinna! 1X bör räcka.

9. Halmstad – Brommapojkarna, 1X

Halmstad har 10 poäng upp till en kvalplats med 14 omgångar kvar att spela. Det är ett ordentligt utropstecken och nu behöver Halmstad onekligen steppa upp. Vi har dock fått se ljusglimtar under de senaste veckorna, tre segrar på de fem senaste omgångarna är ett faktum och därför är vi även övertygade om att man besegrar BP på onsdag – BP har förlorat 9 av 16 matcher i år.

10. Tottenham – Manchester United, 1X2

Träningsmatch, och därav även en helgardering. Tottenham är det bättre laget – och kommer dessutom närmst från en seger över Juventus – men i det här mötet kan onekligen allting hända. Klubbarna experimenterar väldigt mycket i dem här träningsmatcherna och därför klickar vi alltså in 1X2.

11. Alkmaar – Häcken, 1

All respekt för Häcken – och vi håller givetvis en extra tumme för att det blir ett svenskt avancemang – men Alkmaar är flera steg större än den svenska klubben. Det tror vi blir extra tydligt här i Holland, och därför slösar vi heller inga tecken!

12. CSKA Sofia – Osijek, 1X

CSKA Sofia besegrade montenegrinska Mladost Podgorica med 4-0 här på hemmaplan i den första kvalrundan och är även stora favoriter till att besegra kroatiska Osijek på torsdag. Och just här hemma i Bulgarien tror vi Sofia lyckas med bedriften. Det mittersta tecknet ska dock med, eftersom att Sofia fått en någorlunda svag start på säsongen i Bulgarien!

13. Aris Thessaloniki – AEL Limassol, 1

Sundgrens nya klubb, Aris Thessaloniki slutade på en femteplats i den grekiska ligan i fjol, AEL Limassol plockade samma position, fast hemma i Cypern och med det sagt så klickar vi alltså in den raka ettan. Nu är förvisso den cypriotiska ligan högre rankad än den grekiska men det beror alltså på att Larnaca och APOEL gått så starkt i Europa under de senaste åren. Aris Thessaloniki vinner den här matchen!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se