Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 7/7


Spela!
Datum: Söndag 2019-07-07 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 27! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 27! Svenska Spel har ställt ut 13 nya matcher inför Europatipset på söndag, och det är onekligen lite av en häxblandning vi bjuds på!

Fotboll från Sverige, USA, Finland och Island fyller Europatipset-kupongen och givetvis är det alltid en större utmaning, när det är främmande fotbollsligor som entrar kupongen. Var står klubbar som Tampereen, Breidablik och Hafnarfjordur?

Det ska vi försöka få fram svaret på, och i vanlig ordning bjuder vi på en omfattande analys av samtliga 13 matcher på kupongen. Den här söndagen klickar vi in ett 768 raders system, med 8 halvgarderingar och en helgardering!

-Omgångens bästa favorit: Hammarby.
-Omgången bästa värdespik: Djurgården.
-Omgångens chansspik: Singelkrysset i Elfsborg – Helsingborg.
-Omgången favorit som är i fara: New York City.

1. Norrköping – Häcken, 1X2

Det är alltid lite extra jobbigt att slänga bort en helgardering i match nummer 1 men här kommer den onekligen till användning. Norrköping är ett frågetecken i dagsläget, de kommer närmst från en förlust mot Sirius på Östgötaporten och är bevisligen inte pålitliga i dagsläget. Häckens höjd är samtidigt en av Allsvenskans bästa, de är onekligen kapabla till att besegra Norrköping här på bortaplan. Helgardering, helt enkelt.

2. Hammarby – Falkenberg, 1

Falkenberg vann sin första match, sedan i premiäromgången när de besegrade Elfsborg med 2-1 på Falcon Alkoholfri Arena. En livsviktig seger, men på söndag blir det, trots segern tufft mot Hammarby. Falkenberg räcker helt enkelt inte till, allra främst inte på resande fot. Hammarby vinner! Spiketta.

3. Oskarshamn – Oddevold, 1

Oskarshamn är obesegrade i fyra raka matcher, varav två av dem resulterat i en seger. Här räknar vi alltså med deras seger i Svenska Cupen, men faktum kvarstår, Oskarshamn infinner sig i bra form inför söndagens möte mot Oddevold. Oddevold infinner sig samtidigt först på en 14:e plats i tabellen och har dessutom förlorat sex av sina sju senaste matcher. Tydlig skillnad. Spiketta!

4. Värnamo – Eskilsminne, 1X

En väldigt oviss historia, Värnamo infinner sig i en prekär situation då de i skrivande stund infinner sig på kvalplatsen ner till Division 2, och detsamma gäller Eskilsminne, som placerar sig näst sist i tabellen. Dagsformen är även den svag, och med det sagt så nyttjar vi en halvgardering här. Eskilsminne har noterats för två poäng på resande fot i år. 1X bör räcka!

5. Boden – Linköping City, X2

Linköping är med och slåss om en topplats i Division 1 Norra, de placerar sig på en fin fjärdeplats men avståndet upp till en kvalplats är trots detta åtta poäng ifrån. Söndagens möte är därför av kategorin en måstematch för Linköping. Och glädjande nog tar man sig under söndagen an tabelljumbon Boden. Boden har förlorat 10 av 15 matcher i år och infinner sig fyra poäng ifrån närmsta motståndare. De har dessutom -24(!) i målskillnad, med det sagt så klickar vi in X2 – mittersta tecknet måste med eftersom att Linköping bara noterats för två segrar på bortaplan i år!

6. Hudiksvalls Förenade – Karlberg, 1 2

Det skiljer bara tre platser mellan Hudiksvalls Förenade och Karlberg i tabellen, trots detta placerar sig alltså Karlberg hela 12(!) poäng före Hudiksvall i tabellen. Karlberg, som alltså infinner sig på en andraplats, har vunnit 11 av 14 ligamatcher i år, vilket i sin tur betyder att de i allra högsta grad är med i fighten om en plats till Division 1 nästa säsong. Hudiksvall har dessutom noterats för tre raka förluster, ifall vi räknar med deras resultat i svenska cupen, men trots detta, går det inte riktigt att räkna bort dem. Gaffeln är på sin plats här! 1 & 2.

7. Atlanta United – New York RB, 1

Sju raka segrar är ett faktum för Atlanta United på hemmaplan, det innebär att de nu har en förstaplats i Eastern Conference helt i sina egna händer. En ordentlig motivationsfaktor, ifall ni frågar oss och därför tror vi även man besegrar New York RB på söndag. Red Bulls har trots allt släppt in sju mål på sina två senaste bortamatcher – givetvis har de båda dessutom resulterat i ett nederlag. Spikettan är högintressant!

8. New York City – Portland Timbers, 1X

Vi överdriver inte när vi påstår att New York City är ligans formstarkaste lag i dagsläget, detta trots deras åttondeplats i den totala tabellen. Faktum är att laget inte förlorat en match sedan i mars(!) månad, det i sin tur betyder att de gått obesegrade i 14(!) raka matcher inför mötet mot Portland. Här på hemmaplan är de dessutom fortsatt obesegrade under säsongen 2019. Portland Timbers har dock höjt sig under de senaste veckorna, därför tar vi även med det mittersta tecknet!

9. Tampereen Ilves – Seinajoen, 1X

Finsk fotboll på agendan! Tampereen Ilves har aldrig tidigare vunnit den finska ligan men placerar sig alltså i topp av tabellen i dagsläget. Resultatraden ser ut som följande; 7-4-1. Ilves har dessutom radat upp fyra raka segrar inför söndagens möte och vi räknar därför med att få bevittna en oerhörd laddad serieledare här. Seinajoen hamnade redan i fjol 12 poäng efter just Ilves i tabellen men på grund av spelvärdet, samt det faktum att Seinajoen bara förlorat 3 av 13 matcher, så tar vi med det mittersta tecknet också!

10. Breidablik – Kopavogs, 1X

Det är toppen mot botten som gäller i Island, när Breidablik och Kopavogs drabbar samman under söndagen. Kopavogs, som först placerar sig näst sist i tabellen, har bara noterats för en seger på de sju senaste matcherna. De har redan nu fyra poäng upp till säker mark, och därför tror vi ligatvåan Breidablik besegrar Kopavogs någorlunda komfortabelt på söndag. Mittersta tecknet är dock lite intressant, Breidablik spelar Europa League-kval redan på torsdag, samt att spelvärdet är fint på Kopavogs. Därför landar vi i en halvgardering här! 1X.

11. Eskilstuna – Djurgården, 2

Eskilstuna står fortsatt på en seger, 13 omgångar in i seriespelet och de flesta är nog ense om att klubben kommer att spela i Superettan 2020. De räcker bevisligen inte till, 12 raka poängtapp är ett faktum inför måndagens drabbning och då har man alltså undvikit ett nederlag, endast vid fyra tillfällen. Annorlunda ser det ut hos Djurgården, som bara infinner sig fyra poäng efter ligaledaren Malmö FF. Addera därtill att Djurgården spelat matchen mindre! Spiktvåa.

12. Elfsborg – Helsingborg, 1X

Henrik Larsson fick en drömstart i sin comeback som huvudtränare i Helsingborg, Örebro besegrades med 2-1 på resande fot, vilket innebär att HIF infinner sig på rätt sida av nedflyttningsstrecket. Dock väntar en tuff utmaning på måndag, Elfsborg är fortsatt obesegrade på Borås Arena i år, fyra segrar och fyra oavgjorda resultat är ett faktum. Med det sagt så tror vi Elfsborg åtminstone plockar ett poäng här. 1X.

13. Hafnarfjordur – Vikingur, X2

Tillbaka till den isländska ligan! Vikingur kliver in i måndagens möte med ett stort självförtroende efter att ha gått obesegrade i fem raka omgångar. De infinner sig förvisso efter Hafnarfjordur i tabellen men dagsformen vittnar om en eventuell passering från Vikingur sida. De är dessutom duktiga på resande fot, ett nederlag har det blivit efter fem spelade matcher. Addera därtill att Hafnarfjordur noterats för fem raka poängtapp i ligaspelet. X2 är därför ett bra val!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se