Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 23/6


Spela!
Datum: Söndag 2019-06-23 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: 768 raders system
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 25! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips, vecka 25! 23 juni, alltså söndag, då sparkas veckans Stryktipset-kupong igång. Inte lördag. Lägg märkte till detta!

Söndagens kupong bjuder oss på fotboll från Sverige, alltså Superettan och Division 1-fotboll, samt så fortsätter Copa America i ett rasande tempo, och slutligen så blir det fotboll från det afrikanska mästerskapet i Egypten!

Vi kör i vanlig ordning på ett 768 raders system, alltså 1 helgardering samt 8 halvgarderingar.

-Omgångens bästa favorit: Senegal, med Mane i spetsen!
-Omgångens bästa värdespik: Örgryte.
-Omgångens chansspik: Krysset mellan Vasalund och Sylvia.
-Omgångens bästa skräll: Förlorar Varberg sin första match?
-Omgångens drag: Det mittersta tecknet i mötet mellan Qatar och Argentina.
-Omgångens favorit som är i fara: Algeriet?

1. Brommapojkarna – Örgryte, 1 2

Örgryte har med hjälp av tre raka segrar klättrat upp på en fin fjärdeplats i Superettan-tabellen, och är nu i allra högsta grad med i fighten om topplatserna. Addera därtill att man hållit nollan intakt i 270(!) minuter, därför går det absolut inte att bortse från tvåan i det här mötet. Ettan tar vi dock med också, BP har sett bättre ut under de senaste veckorna, och hemmaplansfördelen väger trots allt tungt i den här serien.

2. Halmstad – IK Frej, 1

Halmstad är onekligen Superettans största besvikelse så här långt in på säsongen, men i den senaste omgången besegrade man topplaget Mjällby, och det tror vi kan vara startskottet för en bättre period. Halmstad plockar sin andra raka seger på söndag!

3. Nyköping – Carlstad, X2

Nyköping har det inte lätt just nu, 6-4 förlusten mot Rynninge i lördags innebar Nyköpings 10:e(!) raka poängtapp. Addera därtill att man förlorat fem raka matcher. Carlstad bör därför ha en god chans till att plocka åtminstone en pinne på söndag. X2!

4. Sandviken – Karlstad, X2

Det skiljer endast två poäng Sandviken och Karlstad åt i tabellen, och båda lagen kommer dessutom närmst från en seger i seriespelet. Vi utgår därför ifrån att vi får bevittna en jämn fight på söndag, och eftersom att spelvärdet är betydligt mer intressant på Karlstad, så landar vi i att X2 är det bästa alternativet här. Karlstad är dessutom seriens andra starkaste lag på resande fot!

5. Vasalund – Sylvia, 1X

Sylvia har förlorat fyra av sina fem senaste matcher, samtidigt som Vasalund undvikit ett nederlag i fem av sina sex senaste matcher. Deras enda förlust under den här perioden kom dessutom mot serieettan Akropolis. Bra läge för Vasalund till att studsa tillbaka på söndag. 1X!

6. Colombia – Paraguay, 1

Colombia har ett betydligt bättre landslag än Paraguay, och så enkelt är det. De kommer att vinna sin grupp före, bland annat Argentina och med det sagt, så klickar vi in spikettan här! En komfortabel seger är att vänta – allt annat vore en skräll!

7. Qatar – Argentina, X2

I slutändan, efter 90 spelade tror vi Messi & Co står där som segrare i den här matchen, de har ett betydligt bättre lag och Qatar är inte riktigt redo för att slåss om ett guld i den här turneringen. Ja, de är inte ens redo till att ta steget ut till ett slutspel. Större skrällar har dock skett, och vi tar därför med det mittersta tecknet – endast 22% har valt att göra det!

8. Algeriet – Kenya, 1X

Algeriet är ett erkänt duktigt fotbollslandslag i Afrika, och tog sig bland annat vidare till ett slutspel i VM 2014. Väl i en åttondelsfinal behövde Tyskland ytterligare 30 minuter till för att få till ett avgörande. Det säger onekligen något om detta algeriska landslag. Kenya har samtidigt spelare som representerar Division 1-lag i Sverige. Dock så är det trots allt första matchen, och Kenya kliver in i turneringen med största möjliga självförtroende, och även ordentligt taggade! Fint spelvärde på krysset dessutom.

9. Marocko – Namibia, 1

Marocko gick obesegrade genom hela kvalet till de afrikanska mästerskapen, samtidigt som de satte ett stort avtryck i VM i Ryssland i fjol. De fick bland annat med sig ett oavgjort resultat mot Spanien, och de flesta var överens om det faktum att man, åtminstone förtjänade en pinne mot Portugal. Namibia kommer man att besegra relativt enkelt på söndag. Solklar spik.

10. Senegal – Tanzania, 1

Senegal tillhör en av de stora favoriterna till att vinna hela turneringen, vilket inte alls är en skräll med tanke på deras stjärnfyllda trupp. Ni känner säkerligen till deras trupp vid det här laget, och vi har helt enkelt svårt att se att Tanzania ska kunna ställa till med problem för Senegal. Den här matchen ska Mane & Co bara vinna komfortabelt.

11. Elfenbenskusten – Sydafrika, 1X

Trevlig tillställning! Elfenbenskusten är inte längre vad de en gång i tiden var! Men! Det är fortsatt ett starkt landslag, som dessutom har ett betydigt bättre lagbygge än Sydafrika. Zaha, Cornet och Bony utgör en farlig offensiv, samtidigt som man har lirare som Aurier (Tottenham), Gradel (Toulouse) och bland annat Kessie (AC Milan). 1X bör räcka!

12. GAIS – Degerfors, X2

GAIS är tillbaka i förlustspåret, och mer exakt har de nu noterats för tre raka förluster Inför matchen mot Degerfors. Degerfors var förvisso inne i en tung period för ett par veckor sedan, men studsade tillbaka till vinnarspåret i den senaste omgången, och vi väljer helt enkelt att gå på dagsformen här. GAIS går inte riktigt att lita på. X2.

13. Öster – Varberg, 1X2

Varberg stormar mot spel i Allsvenskan, men någon gång ska väl den där första förlusten komma? Öster är trots allt obesegrade i tre raka omgångar och även fastän man placerar sig långt ner i tabellen, så säger känslan att de mycket väl kan komma att bjuda på en skräll! En helgarderingsfight.

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

**

Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se