Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 7/6


Spela!
Datum: Fredag 2019-06-07 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 23! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 23! Landslagen gör comeback på Europatipset-kupongen, och det är alltså EM-kvalet som rullar vidare! Svenska Spel ställer ut 10 matcher från kvalspelet, där bland annat Sverige förväntas besegra Malta relativt komfortabelt. Utöver den matchen så håller väl vi i Sverige ett extra öga på Norge, som ställs mot Rumänien – måstematch för Norge, som alltså måste vinna!

VM i Frankrike drar som bekant också igång på fredag, och här bjuds vi alltså på öppningsmatchen, den mellan Frankrike och Sydkorea i Paris. Ett härligt möte, där Frankrike givetvis är storfavoriter.

-Omgångens bästa favorit: Sverige.
-Omgången bästa värdespik: Polen.
-Omgångens chansspik: Kosovo är en fin kandidat.
-Omgången favorit som är i fara: Internacional?

1. Sverige – Malta, 1

Inget snack om saken, Sverige är, med all rätt, streckade till 97% – och kommer definitivt att besegra Malta på fredag! Det är i vår mening helt onödigt att slösa fler tecken än ett! Spiketta.

2. Danmark – Irland, 1X

Irland har haft det jobbigt med fotbollen under de senaste åren, och slutade bland annat sist i sin grupp, i UEFA Nations League. Noll segrar blev ett faktum efter fyra spelade matcher och då ställdes man alltså mot just Danmark och Wales. Nu har förvisso Irland inlett EM-kvalet perfekt, med två segrar efter två spelade matcher, men viktigt att lyfta fram är det faktum att man ställts mot Gibraltar och Georgien (hemmaplan). Danmark är ett betydligt bättre lag och därför tror vi heller inte Irland vinner! 1X.

3. Norge – Rumänien, 1X

Norge genomförde 90 starka minuter mot Spanien och var i sin tur väldigt nära på att få med sig ett oavgjort resultat från den matchen. Mot Sverige blev det som bekant 3-3, och därför andas Norges trupp optimism inför den tredje omgången. Mot Rumänien har man högst troligt siktet inställt på en trea, och givetvis ska de ha en bra chans här – de kommer åtminstone inte att förlora den här matchen! 1X.

4. Tjeckien – Bulgarien, 1X

Tjeckien inledde EM-kvalet genom att förlora mot England med 5-0, ett resultat man absolut inte ska dra allt för stora slutsatser från i och med klasskillnaden som råder mellan England och resterande lag. Bulgarien är trots allt ett betydligt svagare motstånd, de placerar sig före Tjeckien men har samtidigt spelat en match mer – mot Kosovo och Montenegro! Svårighetsgraden höjs när man reser till Tjeckien på fredag! 1X.

5. Makedonien – Polen, 2

Polen går fortsatt starkt i sina kval, även fastän misslyckandet var framme, både i VM och UEFA Nations League. De är bevisligen inte tillräckligt bra för att stångas mot de allra största, men de är samtidigt, utan tvekan bättre än landslag som Österrike, Israel och Slovenien. Addera därtill Makedonien. Spiktvåa!

6. Österrike – Slovenien, 1X

Österrike förlorade “seriefinalen” mot Polen på hemmaplan, vilket innebär att man nu, per automatik, har siktet inställt på en andraplats i grupp G. Och den platsen har man en god chans att nå, även fastän man noterats för två raka förluster. Tre poäng mot Slovenien är alltså ett måste på fredag, och därför utgår vi även från att Österrike besegrar Slovenien. Krysset ska dock med eftersom att Österrike inte riktigt gått att lita på under de senaste åren!

7. Ukraina – Serbien, 1 2

Vidöppen tillställning i grupp B! Ukraina inledde gruppspelet genom att spela oavgjort mot Portugal på bortaplan, och följde i sin tur upp den insatsen genom att besegra Luxemburg – även det på bortaplan! På fredag är det äntligen match i Ukraina, och här går det absolut inte att räkna bort det ukrainska landslaget. De slutade trots allt först i sin UEFA Nations League-grupp! Serbien är dock inget mediokert landslag, truppen kryllar av kvalité och istället för det mittersta tecknet, så klickar vi alltså in tvåan – som är streckad till 27%!

8. Lettland – Israel, 2

Lettland är onekligen ett av Europas allra svagaste landslag i nuläget (två raka förluster), och med detta sagt så utgår vi alltså ifrån att Israel gör jobbet här. De kommer trots allt närmst från en tvåmålsseger över Österrike och har alltså siktet inställt på en andraplats i gruppen! Spiktvåa.

9. Litauen – Luxemburg, 1X

Luxemburg besegrade Litauen på hemmaplan med 2-1 i mars månad, och på fredag är det alltså ombytta roller, Litauen lirar på hemmaplan och här hemma i Litauen tenderar man trots allt få med sig okej resultat mot de sämre nationerna. I det senaste VM-kvalet plockade man trots allt poäng mot lag länder som Slovenien och Malta, samtidigt som man bara förlorade med uddamålet mot bland annat England och Slovakien! 1X bör räcka.

10. Montenegro – Kosovo, 1X2

Kosovo är onekligen ett av de landslagen i Europa, som i nuläget är allra mest intressant, det är trots allt ett så pass nytt landslag Bernard Challandes förfogar över, och därför är det onekligen bra jobbat att vinna UEFA Nations League, samtidigt som man alltså skrapar ihop poäng mot ett landslag som Bulgarien. Vi räknar därför absolut inte bort dem mot Montenegro, ett Montenegro som dessutom sett väldigt svajiga ut under de senaste månaderna. 1X2.

11. Frankrike Dam – Sydkorea Dam, 1

VM 2019 drar igång i Frankrike, och med fighten mellan Frankrike och Sydkorea på Parc des Princes i Paris! Och givetvis så är Frankrike stora favoriter till att besegra Sydkorea på fredag, det ska onekligen mycket till ifall Sydkorea ska få med sig några poäng här! Speciellt i öppningsmatchen. Spiketta!

12. Toronto – Sporting Kansas, 1X

Det är endast tre lag som fått en sämre inledning på säsongen än Sporting Kansas efter 14-16 spelade omgångar. Addera därtill att lagen i MLS väldigt sällan vinner matcher på bortaplan, och med detta sagt så väljer vi Torontos sida. De är förvisso inne i en svag period, men bjuds här på en ypperlig chans till att studsa tillbaka!

13. Vasco da Gama – Internacional, 1 2

Brasiliansk fotboll sätter alltså punkt för Europatipset den här gången och mer exakt är det alltså tabelljumbon Vasco och Internacional som gör upp! Och precis som i USA, så vinner väldigt sällan lagen på resande fot och därför väljer vi alltså att ta med ettan – som ger ett fint spelvärde. Bortalaget kan dock inte räknas bort, de är formstarka och är det bättre laget. Därför landar vi i att en gaffel är det bästa alternativet här!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se