Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Styktipset 1/6


Spela!
Datum: Lördag 2019-06-01 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 22! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips, vecka 22! Champions League-final på agendan när Svenska Spel ställer fram 13 nya matcher, Tottenham och Liverpool drabbar samman på Wanda Metropolitano i Madrid under lördagen och detta blir onekligen en intressant fight.

Utöver den helengelska finalen, så bjuds vi på hela 8 matcher från Allsvenskan, och 4 från Superettan. Vi har med andra ord en väldigt spännande lördag och söndag framför oss!

Med detta sagt så väljer vi alltså att ta hjälp av 8 halvgarderingar samt 1 helgardering, eftersom att det finns ett flertal ovissa fighter på Stryktipset-kupongen – ett 768 raders system!

-Omgångens bästa favorit: Norrköping!
-Omgångens bästa värdespik: Malmö FF!
-Omgångens chansspik: Det mittersta tecknet i Stockholmsderbyt är intressant!
-Omgångens bästa skräll: Tottenham!
-Omgångens drag: Elfsborg kan absolut inte räknas bort mot Häcken på Borås Arena.
-Omgångens favorit som är i fara: Göteborg!

1. Tottenham – Liverpool, 1X2

Alla världens blickar vänds mot Madrid, och Wanda Metropolitano under lördagen! Tottenham har, mot alla odds tagit sig hela vägen till en Champions League-final och kan dessutom glädjas av det faktum att Harry Kane är helt återställd. Dortmund, Manchester City och Ajax har slags ut, och därför väljer vi att inte räkna bort dem från lördagens final. Helgarderingen är onekligen på sin plats här – det är trots allt en final!

2. Göteborg – Örebro, 1X

Göteborg fortsätter att gå urstarkt i Allsvenskan 2019, och infinner sig alltså på en andraplats i tabellen, därför utgår vi givetvis också ifrån en hemmaseger här. Göteborg är dock streckade till 60% och Örebro har absolut inte varit dåliga under säsongsinledningen. Vi landar därför i att 1X är det bästa alternativet här.

3. Sirius – Djurgården, X2

Djurgården kommer närmst från en 3-1-seger över Östersund och det betyder att de alltså delar andraplatsen, tillsammans med Göteborg och AIK. Addera därtill att Djurgården jagar sin fjärde raka seger i Allsvenskan. Vi utgår därför ifrån att man ser till att lösa en trepoängare på lördag, men det mittersta tecknet är onekligen fortsatt värt att ha med – Sirius är ett klurigt motstånd här på Studenternas IP.

4. Falkenberg – Kalmar, X2

Falkenberg kommer att spela i Superettan 2019, och det kommer absolut inte komma som en överraskning i november månad. Det finns inte tillräckligt med spets i truppen för att Falkenberg ska kunna hota om en position ovanför nedflyttningsstrecket, Kalmar undviker därför en förlust på Falcon Alkolholfri Arena.

5. Östersund – Sundsvall, 1X

Fyra raka förluster var ett faktum för Sundsvall inför fredagens möte mot AIK, och väl efter 90 minuter mot de regerande mästarna så var ett oavgjort resultat ett faktum – ett positivt resultat trots allt. Det mittersta tecknet ska därför med, Östersund har inte direkt imponerat i de senaste omgångarna och står alltså fortsatt på 3 segrar efter 11 spelade omgångar!

6. Degersfors – IK Frej, 1

IK Frej tippades att sluta på en 13:e plats i tabellen inför säsongen 2019. Och var placerar sig Täby-klubben efter 10 spelade omgångar? Ja, just på en 13:e plats i tabellen, de är bevisligen ett av de svagare lagen i Superettan, och därför ska Degerfors ha en god möjlighet till att studsa tillbaka på lördag. Spiketta!

7. Halmstad – Västerås, 1

Halmstad besegrade Degerfors med 3-0 i den senaste ligaomgången och nu hoppas man givetvis att få fart på grejerna. Det har onekligen sett svajigt ut i Halmstad under inledningen men nu bjuds man alltså på en andra raka hemmamatch här, och ett generöst motstånd. Seger är onekligen det enda som räknas – spiketta!

8. Mjällby – Jönköpings Södra, 1 2

Överraskningslagen Mjällby och Jönköpings Södra drabbar samman! Mjällby infinner sig alltså på en andraplats i tabellen – samtidigt som vi finner bortalaget på en fjärdeplats. Ett vidöppet möte, eller inte? Det förstnämnda, och därför väljer vi att använda oss av en gaffel! Det här är onekligen en match båda lagen kan vinna!

9. Norrby – Dalkurd, 1X

På tal om överraskningslag! Norrby infinner sig på en tredjeplats(!) i tabellen efter 10 spelade omgångar, och på lördag tar man sikte på sin tredje raka seger i Superettan! Borås-klubben har dessutom noterats för sex mål på de två senaste matcherna och därför utgår vi även ifrån en hemmaseger i det här mötet. Det mittersta tecknet tas med eftersom att Dalkurd, närmst kommer från en tung bortaseger över Degerfors. Det finns trots allt utrymme till att Dalkurd samlat kraft från den insatsen!

10. Eskilstuna – Norrköping, 2

Det har vänt för IFK Norrköping, som inför söndagens möte mot Eskilstuna radat upp tre raka förlustfria matcher. Sju poäng är dessutom ett faktum på de tre senaste, och då ställdes man alltså mot Hammarby på Tele2 i den senaste omgången. Starkt! Norrköping menar allvar igen, och därför väljer vi att spika Peking på söndag. Eskilstuna är trots allt, tillsammans med Falkenberg seriens sämsta lag!

11. AIK – Hammarby, 1X

Hammarby har inte förlorat en match sedan den 24 april, då föll man dessutom mot Malmö FF på Stadion, och därför måste det mittersta tecknet med här. Att Hammarby vinner, tror vi dock inte. AIK är svårslagna på Friends Arena och har alltså inte förlorat en ligamatch här, sedan den 30 juli, 2017(!). I år har man dessutom noterats för 13 poäng på 5 spelade matcher på Friends Arena. 1X!

12. Elfsborg – Häcken, 1 2

Elfsborg är fortsatt obesegrade på Borås Arena under 2019, då räknar vi dessutom med dem tre matcherna ifrån svenska cupen. Vi väljer därför att klicka in en klassisk gaffel här, för Häcken kan heller inte räknas bort!

13. Helsingborg – Malmö FF, 2

Helsingborg bjöds på en drömchans till att studsa tillbaka till vinnarspåret senast, när man alltså ställdes mot Falkenberg på Olympia. Dock resulterade det mötet i ett oavgjort resultat, och vi ställer därför fram ett stort frågetecken framför Helsingborg. Det är onekligen ett motstånd Malmö FF ska besegra, speciellt i det här skicket! Addera därtill att Malmö noterats för fyra segrar på de fem senaste omgångarna i Allsvenskan. Spiktvåa!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se