Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 30/5


Spela!
Datum: Torsdag 2019-05-30 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 22! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 22! Torsdagen kupong består, för ovanlighetens skull, av 13 matcher från Sveriges olika ligor! Vi bjuds på en fight från Svenska Cupen, där Häcken förväntas besegra Eskilstuna relativt komfortabelt i finalen, men resterande 12 fighter hämtar Svenska Spel från Division 1 och 2!

Det är därför per automatik en klurig kupong så här på förhand, ett flertal fighter är ovissa, och man följer absolut inte alla dessa lag dagligen. Därför kommer vi att ta hjälp av 8 halvgarderingar och 1 helgardering när vi formar veckans spelförslag!

-Omgångens bästa favorit: Häcken.
-Omgången bästa värdespik: Asarum.
-Omgångens chansspik: Det mittersta tecknet i match nummer 7 har vi sneglat lite åt.
-Omgången favorit som är i fara: Landskrona.

1. Häcken – Eskilstuna, 1

Eskilstuna ska inte ha en möjlighet att åstadkomma någonting på Bravida Arena på torsdag. Häcken är flera steg större i år och bör besegra sin motståndare någorlunda komfortabelt här! Spiketta.

2. Boden – Sollentuna, X2

Division 1 Norra. Tabelljumbon Boden har lyckats undvika en förlust vid ett tillfälle den här säsongen, ett oavgjort resultat mot Forward på hemmaplan, den 1 maj. Det betyder alltså att Boden förlorat 8 av 9 matcher så här långt, och med detta sagt så landar vi i att Sollentuna undviker ett nederlag på torsdag. X2!

3. Gefle – Team TG, 1 2

Det skiljer endast ett poäng Gefle och Team TG åt i tabellen efter nio spelade omgångar, men lagens formkurvor är åtminstone inte alls sig lika. Team TG har noterats för fyra segrar på de fem senaste matcherna, samtidigt som Gefle plockat två segrar på de sju senaste omgångarna. Vi väljer därför att använda oss av en gaffel, det här är onekligen en vidöppen fight!

4. Sylvia – Sandviken, X2

Tabelltrean Sandviken har gått obesegrade i fyra raka omgångar i Division 1 Norra och ser onekligen ut att göra ytterligare ett starkt år i ettan. De är dessutom tippade att hamna bland de tre främsta i tabellen av experter. Sylvia agerar samtidigt nykomling i år, och har förvisso fått en okej start, med fyra segrar på nio spelade matcher, men att de är steget mindre än Sandviken, råder det inga som helst tvivel om. Vi är därför övertygade om att Sandviken undviker ett nederlag på torsdag.

5. Karlslund – Umeå FC, 2

Tabellettan Umeå FC har bevisligen fått en drömstart på säsongen i Division 1 Norra, laget har alltså gått segrande ur sju av sina nio inledande matcher och placerar sig redan nu, hela åtta poäng före Karlslund – som vi hittar först på en niondeplats i tabellen. Addera därtill att Umeå noterats för fem(!) raka segrar inför torsdagens möte. Spiktvåa!

6. Linköping City – Vasalund, 1 2

Fortsatt Division 1 Norra i fokus och mer exakt alltså, matchen mellan tabellfemman Linköping och tabellsjuan Vasalund. Det skiljer i skrivande stund tre poäng lagen åt i tabellen, och vi utgår därför ifrån att vi får bevittna en jämn kamp, båda lagen är onekligen kapabla till att vinna den här matchen. Och i detta fallet håller vi alltså en extra tumme för Vasalund, som trots allt är streckade till 20%. Då har de alltså gått segrande ur två raka matcher, samt vunnit tre av sina fyra senaste matcher! Linköping kan dock inte räknas bort.

7. Nyköping – Karlstad, 1X2

Ytterligare en väldigt oviss match i Division 1 Norra, Nyköping placerar sig först på en 12:e plats i tabellen, med blott två segrar på kontot. De har dessutom gått segerlösa från dem sex senaste omgångarna. Det ser dock inte mycket bättre ut hos bortalaget Karlstad, även de har haft det tufft med att vinna fotbollsmatcher, en seger på de sex senaste matcherna är alltså ett faktum. Vi väljer därför helt enkelt att helgardera match nummer 7.

8. Eskilsminne – Oskarshamn, X2

Division 1 Södra. Matchen mellan Eskilsminne och Oskarshamn är, precis som ett flertal andra matcher är på Europatipset-kupongen, väldigt oviss. Formen är möjligtvis bättre hos hemmalaget, men Oskarshamn kommer samtidigt närmst från en övertygande seger över Lunds BK, där slutresultatet till slut skrevs till 5-1. Addera därtill att man placerar sig tre poäng före Eskilsminne i tabellen. Vi landar därför i att, X2 är det bästa alternativet här!

9. Landskrona – Assyriska, 1X

Landskrona är det enda laget i Division 1 Södra som ännu inte åkt på ett nederlag, efter nio spelade omgångar står man på 17 poäng, vilket betyder att en tredjeplats i tabellen är ett faktum. Vi utgår därför ifrån en hemmaseger i match nummer 9, men adderar till det mittersta tecknet eftersom att 5 av Landskronas 9 inledande matcher, resulterat i ett oavgjort resultat.

10. Lunds BK – Åtvidaberg, 1X

Åtvidaberg spelade så sent som under 2015 allsvensk fotboll, men huserar numer alltså i Division 1 Södra – och infinner sig väl här näst sist(!) i tabellen efter nio spelade matcher. Det är onekligen en dyster period Åtvidaberg infinner sig, och addera därtill att de bara noterats för ett poäng på de sex senaste omgångarna i seriespelet. Lund infinner sig dock på exakt lika många poäng som Åtvidaberg, och därför räknar vi med att få bevittna en tät kamp på Klostergårdens IP. 1X faller bra in här.

11. Täfteå – IFK Umeå, X2

Division 2 Norrland. Det skiljer bara ett poäng Täfteå och Umeå åt i tabellen, men tillskillnad från Täfteå så är Umeå någorlunda på gång åtminstone. De förstnämnda har trots allt noterats för fyra raka förluster i seriespelet, och därför väljer vi alltså Umeås sida på torsdag – Umeå har radat upp tre raka matcher utan att förlora! X2.

12. Asarum – Berga, 1

Division 2 Östra Götaland. Asarum hade noterats för två raka förluster inför mötet mot Bromölla den 18 maj, väl i den matchen plockade man en efterlängtad seger, och man följde dessutom upp den segern genom att besegra Hässleholms IF med 3-2 på bortaplan. Asarum är med andra ord tillbaka i vinnarspåret igen och därför bör de ha en god chans till att besegra Berga tycker vi. Berga inledde säsongen starkt men numer är alltså en seger på de fem senaste omgångarna ett faktum. Spikettan är en liten chansning, men budgeten räcker helt enkelt inte till för fler tecken i den här matchen!

13. Örebro Syrianska – Lidköping, 1

Division 2 Norra Götaland. Örebro Syrianska har fått en strålande start på säsongen i Division 2 och infinner sig alltså på en förstaplats i tabellen. Deras resultatrad ser ut som följande efter åtta spelade omgångar; 6-1-1. Addera därtill att de har otroliga +21 i målskillnad – otroligt! Spikettan är därför på sin plats när Lidköping kommer på besök på torsdag.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se