Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 22/5


Spela!
Datum: Onsdag 2019-05-22 20:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 21! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 21! Samtliga ligor börjar som bekant lida mot sitt slut och det i sin tur innebär att Europatipset-kupongen består av allt fler matcher från ligor som de flesta i Sverige möjligtvis inte följer dagligen.

Fotboll från Schweiz, Holland, Sydamerika, USA och bland annat Damallsvenskan skjuts fram på veckans kupong och det blir givetvis intressant det här!

Även den här gången väljer vi att klicka in ett 768-raders system – en helgardering och åtta halvgarderingar. Känslan säger att det är det mest optimala med tanke på matcherna vi har med på kupongen! Och även fastän det är en tuff kupong på förhand, så är känslan riktigt bra.

-Omgångens bästa favorit: Brasilianska Corinthians.
-Omgången bästa värdespik: De Graafschap!
-Omgångens chansspik: Ingen!
-Omgången favorit som är i fara: Piteå i Damallsvenskan!

1. Neuchatel – Lugano, X2

Lugano placerar sig på en tredjeplats i den schweiziska ligan med två återstående omgångar att spela för. Slutar man trea, så blir det spel i Europa League nästa säsong men nu är det alltså så att både Thun och Zurich bara infinner sig ett poäng bakom Lugano i tabellen. Seger är därför ett måste för bortalaget, och just en trepoängare tror vi man trots allt löser mot Neuchatel, ett Neuchatel som alltså placerar sig näst sist i tabellen. De har dessutom förlorat två raka matcher.

2. Luzern – Zurich, 1X2

Luzern slåss för sin överlevnad i den högstaligan, samtidigt som Zurich slåss för en Europa League-plats. Sådana ser förutsättningarna ut inför onsdagens möte, och med detta sagt så väljer vi alltså att helgardera match nummer 2. Den känns onekligen vidöppen så här på förhand.

3. St. Gallen – Young Boys, 2

Young Boys placerar sig 23(!) poäng före närmsta motståndare, vilket i detta fallet alltså är Basel(!). Det är ett ordentligt utropstecken och i sin tur en bekräftelse på deras överlägsenhet i Schweiz under det aktuella året. Och trots det faktum att man redan säkrat ett ligaguld så har man bevisligen inte växlat ner, Young Boys har vunnit tre raka matcher, med följande resultat; 6-1, 3-1, 0-4!

4. Thun – Basel, 1X

Basel är cementerade på en andraplats i tabellen och har alltså ingenting att spela för med två återstående omgångar. Thun är samtidigt illa tvungna till att besegra Basel, annars blir man högst troligt av med sin Europa-plats! Motivationsfaktorn är därför central här, och den får oss att välja hemmalagets sida! 1X.

5. De Graafschap – Cambuur, 1

De Graafschap slutade näst sist i Eredivisie vilket innebär att man nu är tvungna till att kvala sig kvar i Hollands högstaliga! Och det hela började helt okej då man fick med sig ett oavgjort resultat från det första mötet mot Cambuur. På onsdag är det alltså De Graafschaps tur att lira på hemmaplan – och här tror vi de löser en seger! De var det klart bättre laget i det första mötet och förtjänade att vinna den matchen.

6. Sparta Rotterdam – TOP Oss, 1X

Sparta Rotterdam har halva foten inne i en nästa kvalrunda efter att ha besegrat TOP Oss med 2-0 på bortaplan. Och givetvis är de stora favoriter till att besegra sitt motstånd igen, här på hemmaplan. Sparta Rotterdam slutade trots allt på en andraplats i tabellen – samtidigt som Top Oss slutade på en sjätteplats. Det mittersta tecknet är dock intressant eftersom att hemmalaget är streckade till 73% – Sparta Rotterdam kan mycket väl nöja sig med ett oavgjort resultat här!

7. Deportivo Cali – Penarol, X2

Uruguays bästa fotbollslag, Penarol är det bättre laget i det här dubbelmötet och bör därför ha en god chans till att få med sig ett bra resultat hem till Uruguay. Vi utgår därför ifrån tvåan, men adderar därtill krysset i och med att alla bortamatcher, i den här tävlingen är tuffa! X2.

8. Zulia FC – Palestino, X2

Zulia slutade först på en sjundeplats i den venezuelanska ligan, en liga som alltså är sämre rankad än ligan Palestino spelar i – den chilenska! Därför är det heller ingen större överraskning att Palestino är stora favoriter till att ta sig vidare från det här dubbelmötet och med detta sagt så klickar vi alltså in X2!

9. Corinthians – Deportivo Lara, 1

Slutspel i Copa Sudamericana – Sydamerikas motsvarighet till Europa League! Brasilianska Corinthians ställs alltså mot Deportivo Lara från Venezuela och här ska det bara råda klasskillnad. Corinthians är betydligt bättre och spelar dessutom på hemmaplan, och med detta sagt så klickar vi alltså in spikettan!

10. New York RB – Vancouver Whitecaps, 1

New York RB fick en tuff start på årets säsong i MLS, men har nu bevisligen vaknat till liv igen då fyra segrar är ett faktum på de fem senaste omgångarna. De plockade dessutom en oerhört tung trepoängare i den senaste omgången, man spelade med en man mindre i 55 minuter, men lyckades trots detta besegra de regerande mästarna Atalanta med 1-0. Urstarkt! Spiketta.

11. Piteå – LB07, 1X

Piteå kliver in i torsdagens möte med en något svag form, de regerande mästarna har alltså inte lyckats göra mål på över 200 minuter, vilket också betyder att man bara noterats för ett poäng, på dem två senaste omgångarna. På torsdag sänks dock svårighetsgraden, och vi utgår därför ifrån att Piteå återvänder till vinnarspåret, men! Krysset ska med, eftersom att Piteå är streckade till 86%!

12. Skövde – Trollhättan, 1X

Ligaettan Skövde ser riktigt fina ut och är även stora favoriter till att plocka en topplacering i Division 1 Södra i år. Därför måste man i princip utgå ifrån en hemmaseger i det här mötet. Vi höjer dock ett litet varningsfinger för Trollhättan, som kliver in i torsdagens möte med fyra(!) raka segrar! Fint spelvärde på krysset dessutom!

13. Lidköping – Gauthiod, X2

Gauthiod är en av seriefavoriterna i Division 2 Norra Götaland i år och är dessutom obesegrade efter sju spelade omgångar. Addera därtill att de närmst kommer från en 4-0-seger över Nordvärmland. Tvåan måste därför med här. Lidköping kan dock inte räknas bort helt, de infinner sig bara ett poäng efter Gauthiod i tabellen och kommer även de närmst från en trepoängare! X2.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se