Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 19/5


Spela!
Datum: Söndag 2019-05-19 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 20! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 20! Söndagens kupong bjuder till i form av Allsvenskan, Serie A, Super Lig, Superettan och fotboll från den norska toppligan!

13 nya matcher, och tuffa sådana! Motivationsfaktorn är givetvis central i Serie A då Juventus och Napoli inte har någonting att spela för. Ha det i åtanke när ni placerar ut era tecken – i de matcherna kan i princip allting hända.

Utöver det så väljer vi att ha med ett flertal “skrällar”, det är onekligen fint spelvärde på lag som Sirius, Empoli och bland annat Atalanta. Och känslan säger att de mycket väl kan komma att besegra sitt motstånd.

-Omgångens bästa favorit: Norrby!

-Omgången bästa värdespik: Odds BK kan gå upp i serieledning i Norge. Fin kandidat.

-Omgångens chansspik: Krysset mellan Trelleborg och Örgryte. Värt en chansning.

-Omgången favorit som är i fara: Ett flertal – Malmö FF!?

1. Djurgården – Elfsborg, 1X

Elfsborg ska absolut inte räknas bort från söndagens möte, de är onekligen kapabla till att få med sig ett resultat ifrån Tele2. Att de vinner är dock mindre troligt, Djurgården är trots allt lita på och faktum är att de bara förlorat två matcher så här långt in på säsongen. 1X!

2. Malmö FF – Kalmar, 1X

Kalmar kommer närmst från en uddamålsförlust mot Häcken på Bravida Arena, deras första förlust sedan premiären! De är bevisligen svårbesegrade och därför väljer vi alltså att ta med det mittersta tecknet – även fastän det är just Malmö, på Stadion! Fint spelvärde!

3. Sirius – Häcken, 1 2

Vi utgår ifrån att Häcken gör jobbet mot Sirius, men man kan samtidigt aldrig vara riktigt säker när det kommer till Häcken, men även när det kommer till Sirius här på hemmaplan. De kan mycket väl besegra Häcken, sådan är åtminstone känslan så här på förhand, och addera därtill att Sirius är streckade till 11%! Enormt spelvärde.

4. Empoli – Torino, 1 2

Ena laget slåss för sin överlevnad i Serie A, samtidigt som det andra laget, Torino slåss om Europa-spel till nästa säsong! Och känslan säger onekligen att allting kan hända i det här mötet, Empoli är trots allt desperata och det tror vi resulterar i att man vinner, eller förlorar! En gaffel.

5. Juventus – Atalanta, 1 2

Juventus har bevisligen redan avslutat säsongen 18/19, de har alltså bara lyckats vinna en av sina fem senaste matcher och därför måste tvåan med här. Atalanta har som bekant imponerat stort den här säsongen och har en Champions League-plats i sina egna händer! Ettan tar vi också med just för att Juventus är Juventus!

6. Napoli – Inter, X2

Napoli har ingenting att spela för, samtidigt som Inter kan säkra en Champions League vid seger! Vi väljer därför att lita på motivationsfaktorn, och Inter i detta fallet. De har trots allt gått obesegrade i sju raka omgångar, vilket betyder att de inte förlorat sedan i mars månad! X2.

7. Galatasaray – Basaksehir, 1X

Seriefinal i Turkiet! Det laget som går segrande ur söndagens möte kommer högst troligt att vinna den turkiska ligan. För ett par veckor sedan var nog de flesta överens om att Basaksehir skulle vinna ett ligaguld, de infann sig långt före Gala i tabellen och gick riktigt starkt, men! Gala har vaknat till samtidigt som Basaksehir börjat tappa poäng (1 seger på de 5 senaste) och därför väljer vi Galas sida på söndag. 1X ska räcka!

8. Norrby – IK Frej, 1

Norrby har inlett säsongen starkt i år och infinner sig alltså på en fin femteplats i tabellen, en bättre öppning än väntat och därför bör Norrby trots allt ha goda chanser till att besegra ett bottentippat IK Frej. En halvgardering vore möjligtvis på sin plats här men vi sparar på våra tecken eftersom att kupongen innehåller ett flertal ovissa möten.

9. Trelleborg – Örgryte, X

Den stora chansningen! Vi väljer alltså att spika krysset mellan Trelleborg och Örgryte, detta gör vi eftersom att hälften av alla Trelleborgs matcher slutat oavgjort i år. Vi utgår därför ifrån att vi får bevittna en jämn fight på söndag, speciellt med tanke på att Örgryte är lite bättre, men Trelleborg agerar hemmalag! X!

10. Öster – Mjällby, X2

Mjällby infinner sig på en fin andraplats i tabellen, och har alltså gått segrande ur fem av sina åtta inledande fighter! Öster har samtidigt fått en urusel start på säsongen och bara noterats för en seger. Vi utgår därför ifrån tvåan, men adderar till krysset eftersom att det högst troligt blir en väldigt jämn fight.

11. Lilleström – Odds BK, 2

Odds BK går upp i ensam serieledning ifall de besegrar Lilleström på söndag, med detta sagt så väljer vi alltså att spika bortalaget. Man har trots allt vunnit sex av åtta matcher och går riktigt starkt. Lilleström har samtidigt bara två segrar på kontot! Tvåan klickas in.

12. Strömsgodset – Tromsö, 1

Strömsgodset placerar sig först på en 14:e plats i tabellen men tar sig alltså an tabelljumbon på söndag! Tromsö har förlorat sex av åtta matcher så här långt in på säsongen och med detta sagt så väljer vi alltså att spika hemmalaget. Hade vi haft en större budget så hade krysset funnits med.

13. Bodö/Glimt – Brann, 1X

Bodö/Glimt går för förstaplatsen i den norska ligan! Besegrar man Brann på söndag, så kan man alltså bli ny ligaetta! Detta är en ordentlig morot för hemmalaget och därför har vi väldigt svårt att se att man ska förlora den här matchen. 1X bör räcka!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se