Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 5/5


Spela!
Datum: Söndag 2019-05-05 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: 384 raders
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 18! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 18! Söndagen bjuder till i form av tre Premier League-matcher, fotboll från Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och Allsvenskan!

Viktiga poäng står på spel för Arsenal, Chelsea och Manchester United i jakten på en Champions League-plats, samma läge har vi i fighten mellan Lazio och Atalanta, Atlanta har i skrivande stund en CL-plats i sina egna händer, men kan alltså bli av med den vid ett poängtapp på söndag.

Ligatrean Lyon och ligatvåan Lille gör dessutom upp i Frankrike, och addera därtill en mängd fina matcher i Allsvenskan! Intressant kupong, minst sagt.

-Omgångens bästa favorit: Vi har onekligen svårt att se att Arsenal ska tappa poäng mot Brighton, en seger är trots allt ett måste och man spelar dessutom på hemmaplan.

-Omgången bästa värdespik: Bayer Leverkusen är en intressant spik.

-Omgångens chansspik: Ingen!

-Omgången favorit som är i fara: Chelsea!

1. Arsenal – Brighton, 1

Arsenal ska bara besegra ett formsvagt Brighton på Emirates Stadium på söndag. Ett annorlunda utfall vore trots allt väldigt överraskande här. Därför spikar vi alltså Arsenal i det här mötet – onödigt att slösa tecken!

2. Chelsea – Watford, 1X

Vi höjer ett litet varningsfinger för Watford, som har ett riktigt intressant lag och som dessutom har imponerat stort i året upplaga av Premier League. De har dessutom en åttondeplats i tabellen inom räckhåll, och givetvis vill en klubb av Watfords kaliber sluta före en klubb som Everton och Leicester. Vi tar därför med krysset här, men Chelsea är givetvis favoriter. Med all rätt, här på Stamford Bridge.

3. Huddersfield – Manchester United, 2

Huddersfield har bevisligen gett upp hoppet och vi har därför väldigt svårt att se att Manchester United ska kunna tappa poäng här på söndag. Huddersfield kommer trots allt närmst från en 6-0-förlust mot Liverpool och addera därtill att de förlorat åtta(!) raka matcher! Spiktvåa!

4. Lazio – Atalanta, 1X2

Atalanta har i skrivande stund en Champions League-plats i sina egna händer men är samtidigt i stort behov av en trepoängare på söndag. Ett poängtapp här innebär direkt att CL-platsen är hotad, och ett av de lagen som fortsatt har en chans på fjärdeplatsen är just Lazio. Med detta sagt så väljer vi alltså att helgardera match nummer 4 – här kan onekligen allting hända!

5. Genoa – Roma, X2

Genoa går riktigt svagt i nuläget samtidigt som Roma skärpt till sig ordentligt under de senaste veckorna. Addera därtill att Roma bara placerar sig ett poäng ifrån fjärdeplatsen. Därför utgår vi från tvåan här, och adderar till krysset i och med att det trots allt är en bortafight i Serie A. Genoa vinner inte på söndag!

6. Valladolid – Athletic Bilbao, X2

Athletic Bilbao menar allvar och det har de i princip gjort under hela våren. Det betyder i sin tur att de bara placerar sig två poäng ifrån en Europa-plats och därför bör de även ha goda chanser till att besegra ett svagt Real Valladolid på söndag. X2 känns därför bra här!

7. Lyon – Lille, 1 2

Vidöppen tillställning! Lille placerar sig som bekant på en andraplats i tabellen, sex poäng före just Lyon. Och som bekant innebär en andraplats i Ligue 1 en direktplats till Champions League – tredjeplatsen innebär kvalspel. Tre viktiga poäng står därför på spel här, Lyon måste besegra Lille på söndag, annars blir det högst troligt ingen direktplats. Och givetvis finns potentialen i Lyon-lägret, de är tillräckligt starka för att besegra Lille. Med detta sagt så klickar vi alltså in en klassisk gaffel! 1 & 2!

8. Monaco – Saint Etienne, X2

Formsvagt vs formstarkt! Saint Etienne jagar sin fjärde raka seger på söndag och ska därför anses vara favoriter mot Monaco. Monaco har trots allt haft en väldigt tuff säsong i år och har dessutom bara noterats för en seger på de åtta senaste matcherna i Ligue 1. X2 är därför det bästa alternativet här!

9. Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt, 1X

Eintracht Frankfurt har onekligen matchats hårt under de senaste veckorna, då väntar dessutom Chelsea i en avgörande semifinal på torsdag. Det har tagit hårt på Eintracht, som alltså bara lyckats vinna en av sina sex senaste matcher! Vi väljer därför Bayer Leverkusens sida, och adderar därtill krysset! Kan bli en jämn kamp det här!

10. Falkenberg – Malmö FF, 2

Malmö FF ska bara besegra ett motstånd av Falkenbergs kaliber. Falkenberg håller bevisligen inte och Malmö FF är trots allt Sveriges bästa fotbollslag. Med detta sagt så spikar vi alltså gästerna!

11. Häcken – Sundsvall, 1

Häcken kommer närmst från en 3-0-seger över Eskilstuna och har haft ett par väldigt fina insatser i Svenska Cupen, samt under inledningen i Allsvenskan. De är inte 100-procentiga, men Sundsvall ska de bara besegra här på hemmaplan. Krysset kan dock vara nyttigt att ha med men vår budget räcker inte till! Spiketta.

12. Kalmar – Östersund, 1X

Kalmar är bevisligen svårbesegrade och då har de dessutom förtjänat fler poäng än vad de faktiskt har på kontot i nuläget. De fick alltså bara med sig ett oavgjort resultat mot Örebro senast, men förtjänade samtidigt samtliga 3 pinnar. Med detta sagt så tror vi Östersund upplever problem här, de är betydligt starkare på hemmaplan. 1X!

13. Örebro – Hammarby, X2

Hammarby kommer närmst från en seger över Djurgården, ett resultat som högst troligt boostat igång lagmoralen en aning. Därför bör de trots allt ha en god chans till att besegra ett uddlöst Örebro – ett Örebro som alltså står på 5 poäng, 6 omgångar in i seriespelet! X2!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se