Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 21/4


Spela!
Datum: Söndag 2019-04-21 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 16! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 16! 13 fina matcher formar veckans Europatipset-kupong och i vanlig ordning är det fokus på de fyra stora ligorna; Premier League, Ligue 1, Bundesliga och La Liga! Addera därtill två matcher från Allsvenskan.

Veckans kupong är minst sagt intressant då vi har ett flertal överstreckade favoriter; Hertha Berlin, Lille och Liverpool(?)! De sistnämnda är alltså streckade till 87%(!), givetvis bör de bara besegra Cardiff i jakten på ett ligaguld men faktum är att Cardiff närmst kommer från en livsviktig seger över Brighton, vilket alltså innebär att de endast infinner sig två poäng ifrån rätt sida av nedflyttningsstrecket. Ta med krysset!

Vi väljer den här veckan köra på en 384-raders, med 2 helgarderingar och 5 halvgarderingar. Det finns ett flertal öppna fighter, därav 2 helgarderingar. I vanliga fall brukar vi landa på att en räcker.

-Omgångens bästa favorit: PSG och Djurgården.
-Omgången bästa värdespik: Häcken!
-Omgångens chansspik: Ingen chansspik den här veckan!
-Omgången favorit som är i fara: Liverpool, Hertha Berlin och Villarreal.

1. Arsenal – Crystal Palace, 1

Arsenal har toppat formen i ett perfekt skede av säsongen, de besegrade som bekant Napoli med 3-0 över två matcher, samtidigt som de alltså gått riktigt starkt i ligaspelet, speciellt här på Emirates Stadium. Arsenal jagar alltså sin 11:e raka seger på hemmaplan! Vi väljer därför att spika Emerys mannar, som onekligen bör besegra Crystal Palace – som inte riktigt har lika mycket att spela för!

2. Cardiff – Liverpool, X2

Cardiff besegrade Brighton i en måstematch i tisdags, vilket innebär att det fortsatt finns en realistisk chans till att säkra ett nytt kontrakt i Premier League. Den segern tror vi boostat igång moralen ordentligt i Cardiff-lägret, det i kombination med det enorma spelvärdet, får oss att ta med det mittersta tecknet. Liverpool är alltså streckade till 87%!

3. Everton – Manchester United, 1X2

Everton har noterats för sju poäng på de tre senaste matcherna på Goodison Park och då har alltså Liverpool, Chelsea och Arsenal varit förbi. Det går därför inte att bortse från en hemmaseger i söndagens superviktiga match. Samtidigt är givetvis United kapabla till att besegra ett Everton, som alltså närmst kommer från en förlust mot Fulham på bortaplan. Vidöppen historia!

4. PSG – Monaco, 1

PSG har slappnat av rejält i april månad och i sin tur noterats för två raka förluster i ligaspelet, mot Lille och Nantes. Men det blir ingen tredje förlust, Monaco kommer att besegras och PSG kommer att lyfta bucklan inför de egna supportrarna! Spiketta.

5. Reims – Saint Etienne, 1X2

Stade de Reims har tagit hela Frankrike med storm, nykomlingen placerar sig på en fin sjundeplats i tabellen och har en Europa-plats inom räckhåll. De har samtidigt bara noterats för två förluster på hemmaplan den här säsongen. Saint Etienne är samtidigt inne i en bra period, och har fortsatt en fin möjlighet till att nå Champions League-platsen. Vi väljer därför att helgardera match nummer 5 – det här kan sluta lite hur som helst!

6. Toulouse – Lille, X2

Lille har tagit ett ordentligt grepp om andraplatsen i Ligue 1 och förstörde som bekant PSG:s guldfest, när de alltså besegrade Tuchels mannar med hela 5-1(!) i den senaste ligaomgången. Ett formstarkt lag, med andra ord och därför bör de ha en god chans till att besegra ett formsvagt Toulouse på söndag. Toulouse har noterats för två segrar på de 13 senaste matcherna. X2!

7. Freiburg – Dortmund, 2

Dortmund studsade tillbaka efter storförlusten mot Bayern senast och har förhoppningsvis skakat av sig det pinsamma 5-0-resultatet på Allianz Arena. I nuläget är det alltså bara ett poäng, som skiljer Dortmund och Bayern åt i tabellen och därför är Dortmund i allra högsta grad med och slåss om ett ligaguld. Av den anledningen tror vi de löser en trepoängare i söndagens möte mot Freiburg. Hemmalaget har i princip säkrat ett nytt kontrakt och har alltså inte allt för mycket att spela för. Spiktvåa!

8. Hertha Berlin – Hannover, 1X

Usel form råder både i Hertha Berlin- och Hannover-lägret, de förstnämnda har noterats för fem raka förluster i ligaspelet, samtidigt som Hannover radat upp åtta(!) raka förluster. Hannover är dock det i särklass sämsta laget i Bundesliga i år, de har alltså bara lyckats skrapa ihop blott 14 poäng i seriespelet och kommer, om inget mirakel sker, att spela Bundesliga 2-fotboll nästa säsong. Därav 1X.

9. Real Betis – Valencia, X2

Valencia ställs inför en tuff utmaning när de reser sydväst på söndag. De placerar sig bara tre poäng ifrån en Champions League-plats och är alltså i stort behov av en trepoängare. Det blir dock inte enkelt, Real Betis är ett knepigt motstånd, men formen är god i Valencia-lägret, och därför landar vi i att en halvgardering är det bästa alternativet här! 3 segrar på de 14 senaste matcherna är trots allt facit för Real Betis del.

10. Real Madrid – Athletic Bilbao, 1

Real Madrid har fortsatt en realistisk chans att nå andraplatsen i tabellen och givetvis vill Zidane se till att Real Madrid hamnar före “lillebror”. Athletic Bilbao är dessutom betydligt bättre på San Mames och därför väljer vi alltså att spika Real Madrid i match nummer 10.

11. Villarreal – Leganes, 1X

Villarreal placerar sig bara ett poäng ifrån nedflyttningsstrecket men har börjat hitta rätt igen, och har alltså noterats för tre segrar, samt ett oavgjort resultat på de sex senaste omgångarna i La Liga. Vi är därför övertygade om att de löser ett nytt kontrakt till nästa säsong – och i sin tur plockar minst ett poäng mot Leganes på söndag.

12. Häcken – Djurgården, 1

Djurgården besegrade förvisso Göteborg med 2-1 senast men den segern var onekligen orättvis, och addera därtill att Göteborg spelade med en man mindre under 23 minuter. Vi ställer därför fram ett frågetecken framför Djurgården, och väljer Häckens sida på söndag. De är ett bättre fotbollslag just nu och spelar dessutom på hemmaplan. Det blir en hemmaseger!

13. Hammarby – Eskilstuna, 1

Hammarby står fortsatt utan en seger tre omgångar in i seriespelet, vilket innebär att de först placerar sig på en 13:e plats i tabellen. Det kan dock ändras snabbt, vilket vi också tror att det gör på söndag. Fint läge för Hammarby, minst sagt! Spiketta.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se