Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 21/3


Spela!
Datum: Torsdag 2019-03-21 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: 768 raders
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 12! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 12! Landslagsuppehåll, och ett flertal utmaningar på kupongen – var står länder som Nordirland, Slovenien, Polen, Montenegro och Turkiet?

Belgien, Holland, Kroatien och England är kupongens självklara favoriter, det ska onekligen mycket till ifall något av dessa gäng ska tappa poäng men det är samtidigt på sin plats att ta med åtminstone en halvgardering här – i alla fall i någon av matcherna. Spelvärdet är onekligen fint, då de är streckade till; 72%, 95%, 81% och 80%.

Vi landar därför i att en 768-raders är mest optimal här, 8 halvgarderingar och 1 helgardering. Det innebär alltså att vi är tvungna att spika 4 matcher, bra då kupongen innehåller flera vidöppna tillställningar!

-Omgångens bästa favorit: Finns ett flertal självklara favoriter; Holland, Kroatien och England.

-Omgången bästa värdespik: Slovakien.

-Omgångens chansspik: Krysset mellan Makedonien och Lettland lockar. Blir tight nere i Skopje.

-Omgången favorit som är i fara: Ronaldo är förvisso tillbaka i Portugal, men Ukraina har tillräckligt med muskler till att utmana här.

1. Belgien – Ryssland, 1X

Har Belgien en bra dag på jobbet så ska de givetvis besegra Ryssland relativt tryggt, med lirare som Hazard, Lukaku, Mertens, Courtois, Meunier och Vertonghen på banan, så ska Ryssland helt enkelt vara steget mindre. Addera där till att Belgien slutade trea i sommarens världsmästerskap. Därför utgår vi också från ettan i match nummer 1, men eftersom att spelvärdet är så pass fint på Ryssland, så finns det trots allt en anledning till att ta med krysset. Ryssland slog dessutom ut Spanien ur VM.

2. Nederländarna – Vitryssland, 1

I princip hela svenska folket har valt att spika Holland i det här mötet, och vi tillhör alltså samma kategori. Vi har helt enkelt svårt att se att Vitryssland ska kunna störa ett Holland som bevisligen kommit igång på allvar igen. De har, inom loppet av fem månader, besegrat Frankrike med 2-0 och Tyskland med 3-0. Spiketta!

3. Nordirland – Estland, 1X

Nordirland har förvisso inte vunnit en match sedan i september månad, men torsdagens möte mot Estland är en fotbollsmatch av en annan kategori. Estland tillhör ett av de svagaste landslagen i Europa och därför landar vi i att Nordirland trots allt bör ha en god chans till att undvika en förlust. En halvgardering är dock på sin plats, Nordirland har som sagt inte imponerat under den senaste perioden och ett oavgjort resultat vore därför inte allt för överraskande.

4. Kroatien – Azerbajdzjan, 1

Behöver man ens argumentera för en Kroatien-seger här? Zlatko Dalićs mannar mäktade med en finalplats i sommarens världsmästerskap och tillhör bevisligen kategorin, ett av världens bästa landslag. Azerbajdzjan ska helt enkelt inte kunna mäta sig med ett sådant motstånd. Spiketta!

5. Slovakien – Ungern, 1

Kupongens första chansning! Slovakien imponerade inte alls i UEFA Nations League då de förlorade tre av fyra matcher – två gånger om mot Tjeckien. Det vittnar onekligen om var Slovakien står idag men Ungern är i våra ögon inte bättre. Förvisso är två raka segrar ett faktum för Ungern men då har de trots allt ställts mot Finland och Estland, svårighetsgraden höjs onekligen på torsdagen. I och med att kupongen är så pass tuff som den är, så väljer vi alltså att spika Slovakien på torsdag. Det krävs en liten chansning för att komma åt 13 rätt!

6. Makedonien – Lettland, 1X

Ytterligare en oviss fight på tapeten! Hur bra är egentligen Makedonien, och hur bra är egentligen Lettland? Makedonien gick segrande ur fem av sex matcher i UEFA Nations League, vilket i sin tur innebar att de vann grupp 4 i D-divisionen. Dock ställdes man trots allt mot länder som Gibraltar, Liechtenstein och Armenien, därför är det också svårt att dra slutsatser från den bedriften. Men i och med att Lettland, med Andorra, Georgien och Kazakstan i gruppen, hamnade på noll segrar, så väljer vi alltså att utgå ifrån ettan. Dock så tar vi alltså med krysset, just för att det är så pass ovisst.

7. Israel – Slovenien, 1 2

Vidöppen tillställning! Slovenien slutade sist i grupp 3 i C-divisionen, efter länder som Norge, Bulgarien och Cypern. Det är ett ordentligt utropstecken i våra ögon, Slovenien var trots allt en av förhandsfavoriterna i den gruppen och den stora frågan nu är givetvis var Slovenien står idag. Känslan säger dock att de trots allt kan slå ett Israel på torsdag. Israel blandar och ger väldigt mycket och är inte direkt pålitliga. Dock trivs de som allra bäst här på hemmaplan, och därför landar vi i att en gaffel är det bästa alternativet här.

8. Österrike – Polen, 1X2

Det är onekligen svårt att placera Polen efter sommarens världsmästerskap, samt misslyckade gruppspel i UEFA Nations League. Polen är bra, men infinner sig fortsatt långt ifrån de allra bästa i Europa, det är en sak som är klar. Österrikisk fotboll har samtidigt lidit under de senaste åren, vi väljer därför att helgardera match nummer 8, känslan säger att den här matchen kan sluta lite hur som helst. Inga risker tas!

9. England – Tjeckien, 1

Inget snack om saken! England är flera steg större än Tjeckien och ska därför besegra sitt motstånd relativt tryggt på fredag. Tjeckien stod möjligtvis för ett okej UEFA Nations League, men här räcker de helt enkelt inte till! Spiketta.

10. Bulgarien – Montenegro, 1X

Bulgarien slutade på en andraplats i Grupp 3 i C-divisionen, före Cypern och Slovenien, samtidigt som Norge slutade först. Det resultatet säger mycket om var Bulgarien står idag, de är långt ifrån landslag som Sverige, Polen och Danmark men de är samtidigt långt ifrån den absoluta botten. Och här på hemmaplan ska de trots allt lyckas undvika en förlust mot Montenegro, ett Montenegro som hamnade hela fem poäng bakom Rumänien, och hela sju poäng efter Serbien i UEFA Nations League.

11. Luxemburg – Litauen, 1X

Luxemburg noterades för tre segrar i höstens UNL, men hade samtidigt San Marino i samma grupp, det dubbelmötet garanterar i princip sex poäng. Dock sticker 4-0-segern över Moldavien ut, Luxemburg bevisade i samband med det resultatet att de kan besegra andra nationer än San Marino, Gibraltar eller Andorra. Litauen skrapade dock ihop noll poäng i sin grupp, de förlorade med andra ord samtliga matcher, mot Rumänien, Serbien och Montenegro. 1X känns därför bra.

12. Portugal – Ukraina, 1X

Cristiano Ronaldo tackade nej till landslaget under samtliga samlingar till UEFA Nations League men Portugal lyckades, trots detta vinna sin grupp före Italien och Polen. Det är därför ingen större överraskning att Portugal målas upp som stora favoriter här, dessutom med en viss Cristiano Ronaldo tillbaka i truppen. Endast 14% av svenska folket är inne på det oavgjorda resultat och därför väljer vi att halvgardera match nummer 12. Portugals lag har trots allt brister samtidigt som Ukraina är ett knepigt motstånd att möta! Det är värt en chans.

13. Albanien – Turkiet, 1 2

Turkiet förlorade tre av fyra gruppspelsmatcher i UNL (Sverige & Ryssland) och de är bevisligen opålitliga. Att de ska gå och besegra Albanien tvivlar vi inte på, men det motsatta utfallet hade heller inte varit allt för överraskande. Albanien är trots allt ett knepigt motstånd och därför känns en gaffel som det bästa alternativet här. Den här matchen slutar inte oavgjort.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!


**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se