Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

FURIA - Luminosity


Spela!
Datum: Tisdag 2019-03-19 02:00
Land: --
Liga: CS:GO - ECS
Spel: 2
Odds: 4.33
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

En brasiliansk battle har vi framför oss inatt. Hade detta varit cirkus ett år sedan så hade oddsen varit totalt omvända utan tvekan. Nu är vi dock i en annan tid och oddsen symboliserar ju faktiskt precis hur det står till mellan dessa lag.

Luminosity behöver det nog inte pratas om alltför mycket. Det är ett lag som har ett väldigt litet intresse för att spela CS och att göra bra ifrån sig. Det syns konstant i deras spelstil och på deras spelare och de verkar verkligen inte vilja något annat än att beta av lön efter lön och lattja runt så fort tillfället ges. För att inte bli kickade från organisationen så vinner man också lite matcher här och var vilket verkar räcka en del. Det finns faktiskt inget som helst engagemang från detta laget, ingen ork och ingen vilja att lyckas med något – allt är som bortblåst. Varför det är så, är svårt att sätta ett korrekt svar på, men någonting är väldigt fel borta i detta lägret. Hur man än vrider på det så är detta i grunden ett väldigt bra lag och på pappret ännu bättre. De har fem fantastiskt duktiga spelare som, om dem bara vill, kan erövra de flesta lagen utan problem och på allvar slå sig in i toppskiktet. Det är kanske inte helt idiotiskt att säga så heller när de har fyra av sina spelare kvar som man hade när man kom på andraplats i PGL's Major i Krakow 2017 vilket på något sätt kan symbolisera vilka spelare som faktiskt finns i laget.

Visst, det är historia. Det var längesedan. Tiden har gått och nya laget har poppat fram. Men visst fan finns den där glöden man hade förut någonstans undangömd inom dem. Allt som behövs är att vilja plocka fram den. Gör man det så är man garanterat ett lag att räkna med igen och då vill nog ingen möta dem. Luminosity var ett lag som alla motståndare fruktade på ett eller annat sätt och man var också ett lag som hade ett så unikt och sjukt spel rent ut sagt som gjorde att man lyckades med det omöjliga alldeles för ofta. Någonstans finns detta fortfarande, det är en garanti. Än har det dock inte visat sig.


FURIA har nog börjat landa på mångas läppar nuförtiden. De är ett lag som haft en riktigt fin kurva som endast pekat uppåt de senaste månaderna. Man var ett av de lagen som tog sig hela vägen till Majorn och man var tidigt uträknade. Därefter har man hunnit spela en del onlineligor och inte heller har man saktat på backarna där inte. I ESEA MDL, som är ligan under ESL Pro League och ligan FURIA huserar i just nu, har man gått hela 17-0 på samtliga matcher man spelat. De har med andra ord inte förlorat en endaste jävla match i den ligan. Faktum är att man endast förlorat en match sedan man åkte ut mot Cloud9 i Majorn, som för övrigt var den 16e Februari. Snacka om power!

FURIA är helt klart ett lag på uppgång och ett lag som många andra lag därute måste akta sig för. Något som det dock råder stor brist på i detta laget är just erfarenhet. Man har inte den gedigna erfarenhet som krävs för att prestera på topp, mot bra lag och så ofta som det faktiskt krävs för att rankas som ett topplag. De har även sina svackor och förr eller senare dyker även en sådan upp. I en så pass viktig och bra turnering som detta är så finns det god chans att man tagit sig vatten över huvudet och tror att allt kommer vara frid och fröjd när det inte alls är så. Det finns en god chans att man faktiskt går ut och tror att denna matchen man har framför sig idag kommer att vara enkel. Väldigt fel har man just där.


Nog fan ska FURIA vara favoriter lagen emellan – just nu. Ingen tvekan om saken. Min tanke var faktiskt att spela FURIA före jag ens tittade på oddsen. Men efter att ha gått igenom detta och tittat fram och tillbaka så finns där inte en chans i hela världen att FURIA ska vara så favoriserade som man är och inte heller att Luminosity ska vara så ofavoriserade som man är. Vi har trots allt två jämnbra lag, egentligen, och ett lag som har en större mängd erfarenhet av större matcher än det andra. Vi har även ett lag som har ett så sanslöst bra lag på pappret, som underdogs. Det är fel bara. Tyvärr. Allt värde som existerar i denna matchen ligger på Luminosity.

Det finns bara en väg att gå.


Speltips: Luminosity ML

Liga: ECS NA

Bolag: Bet365

Units: 3/5

Odds: 4.33

Spelstopp: Måndag natt/Tisdag 19 Mars 02:00 CET

Odds var korrekt när spelen publicerades och kan komma att ändras.

**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se